- 13 Mart 2019
- 13.309
- 44.078
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Amin canım tamamen bitiremedim canım şükür -2.75 verdim ramazana girdikten sonra
Çok iyi canım maşallah
Şu altta çıkan kilo çizelgesi nasıl yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım tamamen bitiremedim canım şükür -2.75 verdim ramazana girdikten sonra
merhaba cok iyi gitmis yiyerek ac klmadan, listenin orjinalini paylasabilirmisiiniz?3 günlük detoksu tam uygulayamadım 3.gün bozulmalar oldu ona rağmen 1.5 kilo gitmişti tabi ödemde vardır içinde
Şimdi detoks şeklinde değilde kontrollü beslenmeye devam edicem inşallah
Şuan kilom 73
İlk hedefim 69
Haydi bismillah
Beraber yapacak arkadaşları beklerim
Selam canım alirken kilo kilo verirken gram gram veriyoruz cidden ya neden boyle oluyo acaba spor ne yapiyosunAaah ah takıldım kaldım üzerime yapıştı sanki 82 18 gündür spora gidiyorum 500 gram vermişim sadece
Daha sıkı yapicam bu ay inşallah
Selam canım alirken kilo kilo verirken gram gram veriyoruz cidden ya neden boyle oluyo acaba spor ne yapiyosun
Cardio cok iyi canim bende evde yuruyus kosu yapiyorum nabzimi yukselterek cardio yapmaya calisiyorum bakalim ama sifir seker ilerlemek buyuk irade canim ben herseyden yiyerek sporla destekleyip vermeye çalışacam bu sefer sonrasinda cok daha fazla yiyorum cunki 2 haftadir dikkat ediyorum bakalim 4 kg gitti benimde simdilikSelam canım ben evime yakın bi spor salonuna gidiyorum canım fitnees şeklinde ama cardio ağırlıklı
Ama bence yuzde 80 yeme de is bitiyor
2 gündür şekersiz besleniyorum mutluyum şeker insanı inanılmaz şisiriyor
Belki tuzdan daha çok onu farkettim yani benim bunyemde böyle
Cardio cok iyi canim bende evde yuruyus kosu yapiyorum nabzimi yukselterek cardio yapmaya calisiyorum bakalim ama sifir seker ilerlemek buyuk irade canim ben herseyden yiyerek sporla destekleyip vermeye çalışacam bu sefer sonrasinda cok daha fazla yiyorum cunki 2 haftadir dikkat ediyorum bakalim 4 kg gitti benimde simdilik
Hepimizim insAllah yaÇok iyi canım.supersin fazla.kilolar gitsin :)