- 13 Mart 2019
- 13.309
- 44.078
-
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Ben de su içmede sıfır durumdayım o nedenle bol sulu kahve, bitki çayı vs içmeye çalışıyorum kuru kuru su içmek işkence gibi geliyor bana hep unutuyorum. İşin garibi hiç susamıyorum da bir spor yaparken su içesim geliyor.
Aynı bende 2 fincan yeşil çayla duruyorum sıvı olarak. 1 soda açıp içicem şimdi sıvı niyetineKesinlikle seninle aynı durumdayım aklıma bile gelmiyor su içmek daha 1 litre olamadım yani sen düşün
Aynı bende 2 fincan yeşil çayla duruyorum sıvı olarak. 1 soda açıp içicem şimdi sıvı niyetine
2,3kilo sütü pişirin 10dk felan kaynasın sonra soğumaya bırakın parmak yakmiyacak iliktan az sıcak kıvama gelince 3yemek kaşığı kaymaklı yoğurt du tenceredeki süt ile karıştırıp sütun üzerine dökün karıştırın örtü ile örtün 6,7saat sonra açın bakın buzdolabına koyun ben gece yatmadan yapıyorum yoğurt işini,çocuklar olunca öğrenmek zorunda kaldık çok kolay deneyinEvde mayalamayı bilmiyorum annem yapardı ama hiç oturup nasıl yapıyor diye bakmamıştım marketten yağsız yoğurt alıyorum genelde
Tavuk yiyebilirsin tabi ki protein zaten şart kasların erimemesi için
2,3kilo sütü pişirin 10dk felan kaynasın sonra soğumaya bırakın parmak yakmiyacak iliktan az sıcak kıvama gelince 3yemek kaşığı kaymaklı yoğurt du tenceredeki süt ile karıştırıp sütun üzerine dökün karıştırın örtü ile örtün 6,7saat sonra açın bakın buzdolabına koyun ben gece yatmadan yapıyorum yoğurt işini,çocuklar olunca öğrenmek zorunda kaldık çok kolay deneyin
Süper gözüküyor bende yediklerimi içtiklerimi paylaşıcam artık foto ileBugün kahvaltım biraz fazla mı oldu bilmiyorum ama şişirmediçok acıkmıştım elhamdülillah
Süper gözüküyor bende yediklerimi içtiklerimi paylaşıcam artık foto ile
Sabahı paylaşamadım çok açtım hemen yedim yaptığım gibiPaylaş canım daha güzel olıyor hmde birbirimize mıtivasyon olur
Ben bayramda yemedim ama yine veremiyorum çok ağır ilerliyor yasaklar olunca eve kapandık kalori yakamıyoruzKolay gelsin kızlar,benim de konum var.Vereceğiz inşallah.Bayramda yedim baya
Sabahı paylaşamadım çok açtım hemen yedim yaptığım gibi
2 haşlanmış yumurta roka maydanoz ve 60 gram beyaz peynir kahvaltım. Öncesinde de 1 fincan yeşil çay içtim