3 günde 15 kilo diyetini deneyen var mı???????

binnazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
207
0
46
İstanbul
3 günde 15 kilo diyetini deneyen var mı aranızda..17 yaşındayım 62 kiloyum 1.70 boyum ama yapısal olarak kilolu duruyorum yardım edin lütfen

Öyle bir şey varsa ve işe yararsa bil ki miden delindi ve ölüyorsun.

bilmiyorum ama yorumlarda işe yarıyor diyenler var gerçi çoğu su kaybıdr ama olsn 10 unu ertesi gn geri alsak 5 te yeter :)

su kaybımıdır? şakasın. vücudumuzda 15 litre su yokki

İçeriği nedir bu diyetin ?
Bi insan 3gün bişey yemese bile 15kilo veremez ki:26:

akmaşa kadar hiç birşey yememek meyve hariç
akşam yağsız tuzsuz şekersiz yemek yemek sebze yemeği
gece 1 bardak şekersiz süt
soğuk duş
ve her gün 3 km yürümek

Bunun bilimsel olarak bi kanıtı bile yoktur,yapın böyle şok diyetleri sonra da anoreksiya dan kütt!!

o dediklerini kkimbilir kaç kişi yapmıştır.3 günde 15 kilo vermen için anca yağlarını aldırman lazım

sana güzel bi tavsiye. burda ki diyet topiklerini önerme değilde. seninle aynı sorunu yaşayan ve sürekli birbirinizin yaptıklarına müdahale edip,beraber yürüyüş yapabileceğin bi arkadaş edinebilmek

3 günde 15 kilo diyetini deneyen var mı aranızda..17 yaşındayım 62 kiloyum 1.70 boyum ama yapısal olarak kilolu duruyorum yardım edin lütfen

3 günde 15 kilo mu ???? O naısl bir diyettir. Haftada 2 kilo verirsek ne ala. Arkadaşım inanma böyle saçmalıklara mümkün değil böyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…