- 11 Şubat 2023
- 7.854
- 14.914
-
- Konu Sahibi ellerimlekazidim
Çok teşekkür ederim. Evet kanama belki tamamen basit bir olaydir. Ama şuan kalbimin ezikliği kendini anlatamayisi. Biz de sana sarılıyoruz çok teşekkür ederimCanim benim çok geçmiş olsun , seni o kadar iyi anlıyorum ki söz konusu evlat olunca akan sular durur , havalar çok sıcak ondan ola bilir , bende çocukken burnum oyle kanardi ki durduramazdik, sonra dr a gittik damarları inceymis sanırım öyle bi şey di tam hatırlamıyorum küçüktüm:) benimde uyurken kanar di fark bile etmezdim yatak yorgan hep kan olurdu sanki insan kesilmiş derece de basit bi sorundu çözüldü kesin öyle bir şeydir:) evladinla sana sımsıkı sarılıyorum:)
Çok teşekkür ederim. 3 gündür başladı umarım bir sikinti yoktur. Darbe almadı yara da yoktu. Ya da ben fark etmemisimdir. Çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun. Abiminde çocukluğundan süre gelen bir burun kanaması var. Şu an 27 yaşında hala ara ara oluyor.
Doktorlar şunu söyledi. Burnunun içinde yara var, hasta olduğunda, darbe aldığında yara kanıyor.
Sadece sol delikten kanama geliyor. Panik olmamaya çalışıyoruz babasıyla normal bir süreç gibi yaklaşıyoruz korkutmamak için ama o kendini anlatamayisi beni kahrediyor. Sapsarı oluyorum korkudan değil üzüntüden. Çok teşekkür ederim.Sebepsiz burun kanaması benim oğlumda da var, hem kendi doktoru hem KBB gördü... Genelde iki burun deliginden de fiskirircasina kan gelmediğinde önemsiz görülen birşey diyorlar, bir merhem kullanıyoruz yoğunlaştığı dönemlerde azaltıyor... Kılcal damarları inceymis :) bu yüzden klima ya da doğalgaz açılma mevsimlerinde kuruluktan kanıyor dendi doktorları tarafından...
Sizi öyle iyi anlıyorum ki... Doktora gidin içiniz rahatlasin, olay anında da sakin kalın ki oğlunuz da korkmasın... Oğlum artk çok normal karşılıyor :) benim de kanadigini gördü bir kere bu da etken olabilir tabi
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimValla analık çok degisikmis. Allah analık yapmayı bilen herkese tattirsin.Çok geçmiş olsun. Burnunu karistirirken kılcal damarini catlatmistir,bence muhtemelen bu yüzden kaniyordur. Üzülmeyin mühim bir şey değildir.Ah bu analık..
İnşallah öyledir. Aslında okul dışında evden çıkmadık , klima da açık ama tabi çocuk bu illa etkilenmiştir. Teşekkür ederimKardeşimin de her yaz ayında defalarca kanardı. Kılcal damarları ince ve sıcaklığın etkisiyle genişleyip çatlayarak kanamaya sebep olurdu. En sıcak dönemlerden birini yaşıyoruz ülkecek. Sebebi bu olsnilir
Herkese iyi geceler. İçime taş oturdu evet herkesin binlerce derdi var biliyorum ama annelik- babalik işte çok farklı. Doktor olan abimin çocuğu ateslendiginde "-sakin ol ya sen doktorsun" demiştim o da bana "şuan doktor değil ,babayim "demisti. Şaşırmıştım şuan anlıyorum onu. Allah isteyen , bakabilen, bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin diyerek konuyu anlatayım.
Oğlum 3 gün önce burun kanamasiyla uyandı şakır şakır hiç durmadan 5 dakika kanadi. Hemen abimi arayıp durumu anlattım bana " normal olabileceğini, klimanın etki etmiş olabileceğini durumu takip etmemi devam etmesi durumda doktora gitmemi vs vs anlattı , yapmam gerekenleri söyleyerek beni rahatlattı.
2. Gün yine burnu kanamaya başladı. Ama bu sefer parmağını koydu ben de yara olduğundan dolayı kanama olduğunu düşündüm yine 5 dk kadar kanama devam etti ( bu arada 2. Kanamadan hemen sonra randevu aldım yarın 10.30 da randevusu var. oğlumda da başka belirti olmadığı için o günü de geçtik. Acile goturseydik de ne diyecekler diye . )
Bu akşam yine tam uyudu bir baktım burnundan şakır şakır kan uykudan uyandı kanama yine 5 dk ve şakır şakır. 3 kanama 3 de uykuya geçiş sürecinde oluyor.
Benim içime dert olan benim oğlum özel bir çocuk şimdilik konuşamıyor. Bir yeri acıyorsa derdini anlatamiyor, kendini ifade edemiyor diye kalbim paramparça olmuş durumda. O korku dolu anlamsız bakışları beni yaraliyor. Onu anlayamamak ölüm gibi resmen. Özel çocuk anneleri beni anlar , özel çocuk olmasına da gerek yok bebeği olan her anne benim ne demek istedigimi anlamıştır. Sabah olmuyor saat geçmiyor gibi. Evet belki tamamen basit bir kanamadir. Ama içimdeki o dert kendini anlatamayisi. Canım acıyor diyemisi. Aslında derdim burun kanaması değil de o savunmasız hali.
evhamli bir insan değilim inanın hastalandığında bile hemen ilaca sarılan annelerden de değilim. Çok şükür nerdeyse hiç ilaç kullanmadi.(acil durumlar hariç.) Bunları da tamamen zaman geçsin içimdeki sıkıntı bir şekilde dökülsün diye yazıyorum.
Çok teşekkür ederim.insallah öyledir. Abim de aynısını söyledi. ben tabi işte anayim. O kadar anlattı ve ben" amaaaaa "diyerek baştan baslayinca dayanamadi "bacım ben doktorum ha, biliyon demi" dediSebepsiz burun kanamasi bende bizzat olan bir rahatsizlik.
Kimi zaman ruzgar yemekten, kimi zaman gunesten, kimi zaman evin kuru havasindan, kimi zaman nemli havasindan, o mevsim degisen polen turunden, gittigimiz tatil yoresindeki ozel bi bocek turunden gelen tozlardan vs vs.
Bazen sadece aniden ayaga kalkmaktan kan damarlarinin basinc ayarlayamamasindan...
Sizin minnos, geceleri bilmeden belki sadece haylazlik olsun diye burnunu karistiriyor da olabilir elbet :)
Dilerim bir daha kanama olmaz, bir sorunu varsa da teshis alir, tedavisini gorur, sizde rahatlarsiniz. Cok gecmis olsun
İnşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canımkılcal damar çatlamasıdır, önemli bir şey değildir inşallah.
Amin amin. Dertlilere de Allah şifa versin.Allah tırnaklarına taş degdirmesin. Babası da bu akşam diyor burnundan akan kan kadar vucudunda kan yok.Merak etmeyin 5 yaşındaki kızımında aynı genelde geceleri kanar ama hep kanar . Yaz girdiğinden beri gündüzleri de hep kanıyor,her gün okuldan ararlar muhakkak burnu kanadı revire gitti diye . Her gün kanlı okul tişörtleri geliyor eve benimde içim parçalanıyor . Kızım artık alıştı doktorda önemsiz ileride geçer dedi ama işte analık dayanamıyorsun şakır şakır kanarken bende üzülüyorum kan kaybediyor diye. Allah dermansız dert vermesin
Öncelikle sizi anlıyorum takip edin gece fark etmeden kanayabilir.Herkese iyi geceler. İçime taş oturdu evet herkesin binlerce derdi var biliyorum ama annelik- babalik işte çok farklı. Doktor olan abimin çocuğu ateslendiginde "-sakin ol ya sen doktorsun" demiştim o da bana "şuan doktor değil ,babayim "demisti. Şaşırmıştım şuan anlıyorum onu. Allah isteyen , bakabilen, bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin diyerek konuyu anlatayım.
Oğlum 3 gün önce burun kanamasiyla uyandı şakır şakır hiç durmadan 5 dakika kanadi. Hemen abimi arayıp durumu anlattım bana " normal olabileceğini, klimanın etki etmiş olabileceğini durumu takip etmemi devam etmesi durumda doktora gitmemi vs vs anlattı , yapmam gerekenleri söyleyerek beni rahatlattı.
2. Gün yine burnu kanamaya başladı. Ama bu sefer parmağını koydu ben de yara olduğundan dolayı kanama olduğunu düşündüm yine 5 dk kadar kanama devam etti ( bu arada 2. Kanamadan hemen sonra randevu aldım yarın 10.30 da randevusu var. oğlumda da başka belirti olmadığı için o günü de geçtik. Acile goturseydik de ne diyecekler diye . )
Bu akşam yine tam uyudu bir baktım burnundan şakır şakır kan uykudan uyandı kanama yine 5 dk ve şakır şakır. 3 kanama 3 de uykuya geçiş sürecinde oluyor.
Benim içime dert olan benim oğlum özel bir çocuk şimdilik konuşamıyor. Bir yeri acıyorsa derdini anlatamiyor, kendini ifade edemiyor diye kalbim paramparça olmuş durumda. O korku dolu anlamsız bakışları beni yaraliyor. Onu anlayamamak ölüm gibi resmen. Özel çocuk anneleri beni anlar , özel çocuk olmasına da gerek yok bebeği olan her anne benim ne demek istedigimi anlamıştır. Sabah olmuyor saat geçmiyor gibi. Evet belki tamamen basit bir kanamadir. Ama içimdeki o dert kendini anlatamayisi. Canım acıyor diyemisi. Aslında derdim burun kanaması değil de o savunmasız hali.
evhamli bir insan değilim inanın hastalandığında bile hemen ilaca sarılan annelerden de değilim. Çok şükür nerdeyse hiç ilaç kullanmadi.(acil durumlar hariç.) Bunları da tamamen zaman geçsin içimdeki sıkıntı bir şekilde dökülsün diye yazıyorum.
Çok teşekkür ederim. İnsallah öyledir.Öncelikle sizi anlıyorum takip edin gece fark etmeden kanayabilir.
Kardeşiminde çok sık kanar bizde kaçkez gittik doktora kılcal damarlarla alakalı dendi ve havalar sıcak buda etkiliyor haliyle tekrar geçmiş olsun