- 28 Ağustos 2023
- 1.084
- 273
- 43
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Hayırlısı olsun canım tek seferde tutsun bebislerimizValla canım bilmiyorum benim doktorum dondurulmuş transfer önerdi öyle yaptık özel bi sebebi yok sanırım
Poztifmi canimn seninkiMerhabalar , 3 gun emriyosu transfer edildi 28.03.2025 suan transferin 6.ci gunundeyim. Ilk iki gun cok hafif kasik agrisi ve bacak agrim vardi. Bu sabah dan beri (6gun) Cok adet sancim var karin bel bacak agrisi. Buyuk wc cikma içimin titremesi normalmi sizce bana yardim edebilcek bisileri varmi acaba
Benimde öyle aynı furum. 3. Gün embriyosu transfer edoldi ,5 Nisan'da .bugün 9. Günüm sonucunuz ne oldu acaba umarım gebesinizdirInsAllahsuan sanki adet olucakmisim gibi hep kontrol icin wc gidiyorum. Sizinde oylemi olmustu acava
Sizinki pozitifmi acabaBenimde öyle aynı furum. 3. Gün embriyosu transfer edoldi ,5 Nisan'da .bugün 9. Günüm sonucunuz ne oldu acaba umarım gebesinizdir
Yarın test günüm ama bu sabah idrar testi yaptım negatifSizinki pozitifmi acaba
Hangi markaYarın test günüm ama bu sabah idrar testi yaptım negatif
Oncomed yada comford hangisini yaptım hatırlamıyorum erken gebelik testini yaptımHangi marka
Canım benim kan testi ver bence bekleme yani günün gelmiş zatenYarın test günüm ama bu sabah idrar testi yaptım negatif
Ben cok zor kan veriyorum diye doktorum idrar testi yaparsın demiştiCanım benim kan testi ver bence bekleme yani günün gelmiş zaten
Yani şöyle söyliyim 8 Nisan‘da taze embriyo transferi yapıldı. Transfer sonrası bir 2 saat sonra kalçamdan iğne yapıldı bebek tutulsun diye. 18 Nisan’da test vereceğim. Tabi ben dayanamadım iki gün önce erken gebelik testi yaptım hiç gözle görülmeyecek kadar silik çift çizgi çıktı. Bir de bu sabah verdim negatif çıktı idrar testi ama moralimi bozmak istemiyorum daha zaman var erken yaptığımı da düşünuyorum ama daha kana hemen hemen yeni geçmiştir idrara hemen geçmez diye düşünüyorum. Ama kullandığımız ilaçlar ve yapılan iğnenin etkisiyle idrar testinde Çifte çıkılabiliyor muş bilmiyorum öyle yazıyorlar bakalım hayırlısı ya.Ben cok zor kan veriyorum diye doktorum idrar testi yaparsın demiştiyarın başka test yapip sorarım ne derse artık çok bozuldu moralim ama senin sonucun bellimiydi canım?
Bende 5 Nisan'da olmuştu bana da gebelik aşısı yapılmıştı transfer sonrası . Aslında moral bozmak istemiyordum ama idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. İçtiğimiz ilaçlar evet yaniltabiliyor. Hem fitil hem onca ilaç iğne bilmiyorumYani şöyle söyliyim 8 Nisan‘da taze embriyo transferi yapıldı. Transfer sonrası bir 2 saat sonra kalçamdan iğne yapıldı bebek tutulsun diye. 18 Nisan’da test vereceğim. Tabi ben dayanamadım iki gün önce erken gebelik testi yaptım hiç gözle görülmeyecek kadar silik çift çizgi çıktı. Bir de bu sabah verdim negatif çıktı idrar testi ama moralimi bozmak istemiyorum daha zaman var erken yaptığımı da düşünuyorum ama daha kana hemen hemen yeni geçmiştir idrara hemen geçmez diye düşünüyorum. Ama kullandığımız ilaçlar ve yapılan iğnenin etkisiyle idrar testinde Çifte çıkılabiliyor muş bilmiyorum öyle yazıyorlar bakalım hayırlısı ya.
Negatif çıkıp kanda pzotif olan çok siki varOncomed yada comford hangisini yaptım hatırlamıyorum erken gebelik testini yaptım
Negatif çıkıp kanda pzotif olan çok siki var
Ya insallah oyledir yaaa günü sayarken transfer gününü eklemiyoruz dimi Seda bence derin bi nefes al kendine inan güven bebeğin için bugün kan vermeye git idrarla olacak iş değil hadi cesaretin olsunBende 5 Nisan'da olmuştu bana da gebelik aşısı yapılmıştı transfer sonrası . Aslında moral bozmak istemiyordum ama idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. İçtiğimiz ilaçlar evet yaniltabiliyor. Hem fitil hem onca ilaç iğne bilmiyorum
Valla canım 5 Nisan da transferim oldu 17 si normalde test gunumdu. Kasık ağrım ara ara oluyor hala çok fazla umitliydim 2 embriyo transferinin ikisi de tutarmi ikiz olurmu acaba diye düşünüyordum.Ya insallah oyledir yaaa günü sayarken transfer gününü eklemiyoruz dimi Seda bence derin bi nefes al kendine inan güven bebeğin için bugün kan vermeye git idrarla olacak iş değil hadi cesaretin olsun
Ben de 8 Nisan’da 2 embriyo koyuldu inşallah sonucu güzel olur yaaa sen herhangi bi test bisey yaptın mıValla canım 5 Nisan da transferim oldu 17 si normalde test gunumdu. Kasık ağrım ara ara oluyor hala çok fazla umitliydim 2 embriyo transferinin ikisi de tutarmi ikiz olurmu acaba diye düşünüyordum.
İnşallah öyledir. Normalde kan veremiyorum diye doktor idrar testi yap demişti ama emin olmak için giderim olmazsa. İğneler mosmor yaptı göbek bolgemi . Olsun da herşeye razıyım. Temmuz ayında beri uğraşıyoruz hep aksilik vs 2 yumurta toplandı 2 embriyo oldu ikisi de transfer anca yapılmıştı. Tüm emeklerimize değsin güzel sonuçlar almak nasip olsunNegatif çıkıp kanda pzotif olan çok siki var
Yol sadece evde idrarla gebelik testi yaptırdım. Olsun diye gebelik aşısı vuruldum. Estrofem ve duphaston kullanıyorum rahim için. Kan sulandırıcı hep ve iğnesi ve diğer fitiller iğneler aksatmadan kullandimBen de 8 Nisan’da 2 embriyo koyuldu inşallah sonucu güzel olur yaaa sen herhangi bi test bisey yaptın mı
Benimde umudum kalmadı negatif çıktı idrarda şimdi yaptim dayanamadım bende aynı şekilde sabah akşam igne fitil kan sulandirici falan seninki kacinci günİnşallah öyledir. Normalde kan veremiyorum diye doktor idrar testi yap demişti ama emin olmak için giderim olmazsa. İğneler mosmor yaptı göbek bolgemi . Olsun da herşeye razıyım. Temmuz ayında beri uğraşıyoruz hep aksilik vs 2 yumurta toplandı 2 embriyo oldu ikisi de transfer anca yapılmıştı. Tüm emeklerimize değsin güzel sonuçlar almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?