3. Gün taze embriyo transferi kaçıncı gün pozitif gördünüz

141020

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
541
123
18
32
Kızlar 3. Gün çift taze transfer oldum bugün 7. Günüm 6. Gün(dün) idrar testi yaptım negatifti bugün yapmadım moralim bozuldu sizler kaçıncı gün pozitif gördünüz

Kızlar 3. Gün çift taze transfer oldum bugün 7. Günüm 6. Gün(dün) idrar testi yaptım negatifti bugün yapmadım moralim bozuldu sizler kaçıncı gün pozitif gördünüz
ben henüz en başındayım iğnelerin 3.günü görünce mesajını yazmak istedim dilerim pozitifi görürsün bende çok erken yapmışsın hiç karamsarlığa kapılma

Ben dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum suan 24 haftalığız
Transfer sonrası 5. Gün gölge çizgi ile öğrendim 8-9. Gün de testim tam net çıkmıştı

Ben dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum suan 24 haftalığız
Transfer sonrası 5. Gün gölge çizgi ile öğrendim 8-9. Gün de testim tam net çıkmıştı
Yaa seninki 5. Günde çıktıysa benim negatif olabilir o zaman

Benimde 3. Gün embriyosuydu. 10 gün idrarda negatifti. 12. Gün kan vermeden tekrar test yaptim silik çizgi çıktı. 12. Gün kanda 93 le öğrendim. Çok erken test yapmışsınız. Moralinizi yüksek tutun, ben boşa 2 Gün ağladım siz aglamayin

Yaaa ne güzel böyle şeyler duyunca ümitleniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…