Geçmiş olsun, daha o kadar erken ki bu endişelerin için. Ben 1,5 ay önce oldum, ilk zamanlarda benim de öyleydi. Benim kas altı yuvarlak protazim. İlk haftalar Füze gibi diyordum ben de. Daha hala da tam olarak yumuşamış değiller. Zamanla yerine oturuyor. Kardeşim de kas üstü yuvarlak olmuştu, şu an çok yumuşaklar. . .
Buradaki yorumları okuyunca rahatlıyorum teşekkür ederim :) şu anda durumum çok iyi ama sağ göğüs ucundaki batma sızlama hissine kafayı taktım şu anda özellikle sütyenleyken çok oluyor. Zmn verdim kendime eğer yarına kdr geçmezse doktoru arayacağım aslında ne zaman istersen ara sakın çekinme dedi doktorum çok anlayışlı çok iyi ama saçma sapan şeyler içinde aramış olmak istemiyorum :)
Teşekkür ederim çok fazla dayanılmayacak bi ağrım olmadı ama ilk gece brz zor geçti ağrı kesiciler çok ağır geldiği için çok fazla kustum anestezininde etkisi var tabii. Ama ona rağmen ilk sefer dışında tuvalete hep kendim kalktım şu anda araba kullanıyorum spor yapamıyorum ama yürüyüşlere başladım. Ağrı kesicileri kullanmaya devam ediyorum tabii. Ağrı sanırım sizinle alakalı daha çok ağrı eşiğiniz yüksekse daha rahat atlatıyorsunuz. Kollarımı kaldırabiliyorum ama çok zorlamıyorum. Ameliyatı 5000tl ye oldum.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) yazılarınızı okudum 10 gün içinde araba dahi kullananildiğinizi yazmışsınız. Ben de kas altı büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak 14 aylık bir bebeğim var bu yüzden 2 ay daha bekleyip onun büyümesini istiyorum. Sorunum ameliyat sonrası ne kadar sürede onu kucağıma alabilecek duruma gelebilirim acaba? Bu yüzden endişe ediyorum annem en fazla 10 gün benimle kalabilir ama sonrasında bebeğime bakabilir miyim? Pişman olmaktan korkutırum ama daha fazla ertelemek te istemiyorumbu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :) benim gibi bebeği olanlar varsa lütfen tecrubelerinizi paylaşır mısınız :)
Merhaba, ben bebek sahibi değilim ancak kas altı ameliyat diğerlerine nazaran biraz daha meşâkatli. Zira bir de ağrı eşiğiniz düşükse en az 5 günü ciddi ağrı sonra ki 7 günü de hafif de olsa, arada şiddetli krampların girebileceği ağrı şeklinde yorumlamak abartı olmaz. Özellikle tek başına bir yerden kalkmak ya da yatmak zor. Ancak 14. gün itibari ile hayat normale dönüyor. Psikolojik olarak baskıdan kaçınıyorsunuz. Bu süre zarfında bebeğinizi nasıl kucaklarsınız bilemiyorum. Ama dediğim gibi bu süre 2 haftayı pek geçmiyor. Bir de ağrıya dayanıklı iseniz o süre daha da kısalacaktır. Şimdiden geçmiş olsun 😊
Paylaşımınız için teşekkür ederim Haccer :) siz de kas altı oldunuz anladığım kadarıla. İstanbul da iseniz hangi doktora ve hangi protez ile olduğunuzu ve fiyatını paylaşır mısınız lütfen.. Bu arada sizinkiler hayırlı olsun darısı başıma artık :)
Ben Antalya'da ameliyat oldum. Kas altı Natrelle Damla takıldı. 295cc. Fiyatların arttığını duydum bende. Şimdi Antalya ve İstanbul'da farklıdır. Rakam vermem bu yüzden ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sitenin eski üyelerinden Arzum arkadaşımız var. O doktor konusunda benden çok daha fazla bilgiye sahip. Isterseniz, mevcut sayfasından Dr önerisi alın. Inşallah en kısa sürede sizde sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz.
Sevgiler :)
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) yazılarınızı okudum 10 gün içinde araba dahi kullananildiğinizi yazmışsınız. Ben de kas altı büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak 14 aylık bir bebeğim var bu yüzden 2 ay daha bekleyip onun büyümesini istiyorum. Sorunum ameliyat sonrası ne kadar sürede onu kucağıma alabilecek duruma gelebilirim acaba? Bu yüzden endişe ediyorum annem en fazla 10 gün benimle kalabilir ama sonrasında bebeğime bakabilir miyim? Pişman olmaktan korkutırum ama daha fazla ertelemek te istemiyorumbu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :) benim gibi bebeği olanlar varsa lütfen tecrubelerinizi paylaşır mısınız :)
merhaba benimde kızım var 15 aylıkken ameliyatımı oldum koltukaltı kesisi yapıldı bana. bayramdan önceki c.tesi günü ameliyatımı oldum 1 gece hastanede kaldım pazar eve geldim tabiki kızımı kucağıma kendim kaldıramadım eşim veya annem verdi.. pzt bende araç kullandım az buzda yol gittim sayılmaz biliyosanız istanbulu beylikdüzünden osmanbeye:)) salı günü bayramdı kayınvalidem vs kimse bilmediği için kollarımı kaldırmadan kızımı olabildiğince oturduğum yere çağırarak kucağıma almaya çalıştm zor oldu tabiki sarılıyor üstünüzü çekiyor ama bi şekilde atlattım eğer anneniz yanınızda 10 gün kalacaksa çok çok rahat toparlanırsınız.. eşim istemediği için bu amliyatı açıkçası ilk hafta fazla destek olmadı diyebilirim gece kızıma kalkıp süt hazırladığım çok olmuştur yatıp kalkmak gerçekten zor biri varsa hiç zorlanmazsınız inannın.. 1 hafta sonra işe başladım ve kızımı kucağıma alıp hergün kayınvalideme götürüp akşam alabilecek kıvama geldim hafif ağrılar eşliğinde:) bugün tam 1 ay oldu bandaj ve korseli sütyenim dışında ameliyat oldummu olmadımmı farkında bile değilim çok nadir kasılma oluyor ama anlık.. eğer istiyorsanız hiç ertelemeyin mevsim olarak gerçekten çok ideal zaman şuan
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim :) kaç gündür tel elimde sürekli bir cevap yazan varnı diye bekliyorum çok çok mutlu ettiniz beni :) 1 hafta sonra bebeğinizi kucağınıza alabilmemiz harika 😄 benim oğlum da şu anda 15 ayının içinde ben daha doktora falan karar veremedimben de ist dayım Naci Çelik ismini duydum bu siteden biraz araştırdım bir de Ömer bey diyorlar ama soy adını yazmamışlar kim olduğunu bulamadım. Ben meme ucu kesisi ile kas altı yuvarlak yaptırmak istiyorum. Acaba siz hangi doktora yaptırdınız fiyatı ne kadar ve yuvarlak mı damla mı daha iyi emin değilim lütfen bunları da paylaşırsanız çok mutlu olurum 😊
ben ameliyatla ilgili damla yuvarlak cc nedir falan hepsini internetten araştırdığım okuduğum kadarıyla bilerek gittim doktora.. METE AKSU osmanbeyde benim doktorum ethica leventte yapıyor ameliyatı.. kas altı meme ucu vs herşeyi dr bıraktım referansla buldum dr uzaktan tanıdığım biri yaptırmıştı ablasıyla ve çok memnun olduğunu söylediği için tercih ettim çokta iyi yapmışım. 3d cihaz var mete beyde göğsünüzün fotosunu çekiyor ve sonra ekranda uyabilecek cc leri yerleştiriyor ekrandan kendinizi büyümüş göğüslerle şekilleriyle önceden görmüş oluyorsunuz mesela benim göğsüm asimetrikmiş normal halinde arada 16 cc lik fark çıktı hiç bilmiyodum o cihaz bi harika ona görede takacak protezleri çok net ayarlayabiliyor tek tek denedikten sonra 300 cc yuvarlak kasaltı bana uygun olacağını söyledi fazla bilgim olmadığından kendimi ya doktora bırakmalıydım yada araştırmaya devam etmeliydim zaman kaybetmek istemediğimden kabul ettim. herşey dahil bana maliyeti 7000 lira oldu. muayene ücretli değil en azından gidip görüşebilirsiniz ekranda bakıp kendiniz önceden görmüş olursunuz.
Güle güle kullan,sağlıkla.Bende 15 Temmuzda oldum,yuvarlak,kas altı.Bence de endişelenmek için erken.Daha 3.günün benimde füze gibiydi ilk hafta sanırım öedemlerden.Yavaş yavaş şişliklerin indikçe doğal halini alacaktır umarım. Genellikle yuvarlak taktıran arkadaşların çok olumlu yorumlarını okudum.O yüzden bende yuvarlağı tercih etmiştim.Mutlaka doktorunda sana en uygun olan silikonu tercih etmiştir.Hiçbir doktor hastasını mutsuz etmek istemez diye düşünüyorum.Yuvarlak taktıran arkadaşlar zamanla yumuşayıp normal hale geldiğini yazmışlar.Çok bilgili arkadaşlar var bu forumda bende onları okudukça rahatlıyorum Şimdi sadece iyileşmeye odaklan bence ve olumlu düşün lütfen. Bende benimkileri biraz büyük buluyordum ama arkadaşların çoğu şişliklerin zmanla indiğini hatta bir süre sonra küçük bulduklarını bile yazmışlar sağolsunlar.Sevgiler
Güle güle kullan,sağlıkla.Bende 15 Temmuzda oldum,yuvarlak,kas altı.Bence de endişelenmek için erken.Daha 3.günün benimde füze gibiydi ilk hafta sanırım öedemlerden.Yavaş yavaş şişliklerin indikçe doğal halini alacaktır umarım. Genellikle yuvarlak taktıran arkadaşların çok olumlu yorumlarını okudum.O yüzden bende yuvarlağı tercih etmiştim.Mutlaka doktorunda sana en uygun olan silikonu tercih etmiştir.Hiçbir doktor hastasını mutsuz etmek istemez diye düşünüyorum.Yuvarlak taktıran arkadaşlar zamanla yumuşayıp normal hale geldiğini yazmışlar.Çok bilgili arkadaşlar var bu forumda bende onları okudukça rahatlıyorum Şimdi sadece iyileşmeye odaklan bence ve olumlu düşün lütfen. Bende benimkileri biraz büyük buluyordum ama arkadaşların çoğu şişliklerin zmanla indiğini hatta bir süre sonra küçük bulduklarını bile yazmışlar sağolsunlar.Sevgiler
Ben Antalya'da ameliyat oldum. Kas altı Natrelle Damla takıldı. 295cc. Fiyatların arttığını duydum bende. Şimdi Antalya ve İstanbul'da farklıdır. Rakam vermem bu yüzden ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sitenin eski üyelerinden Arzum arkadaşımız var. O doktor konusunda benden çok daha fazla bilgiye sahip. Isterseniz, mevcut sayfasından Dr önerisi alın. Inşallah en kısa sürede sizde sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz.
Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?