Merhabalar, 3 gün önce özel bir plastik cerrahi hastanesinde göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi doktorum damla seklinde yarı kas altı silikon takacağını söylemişti. Olabilecek en normal büyüklükte ve mümkün olan en doğal görüntüyü istediğim için özellikle en uygun olan bu şekilde olur diye konuşmuştuk. Fakat ameliyattan sonra yeterli göğüs dokum olduğu için kas altı yapmadığını ve yuvarlak silikon taktığını söyledi. Endişe etmememi kesinlikle çok doğal olacaklarını söyledi. Biliyorum şu an daha çok erken ama göğüslerim şu an taş gibi ve füze gibi sipsivri duruyorlar çok ödem olduğunun farkındayım tabii ama bu kdr dik olmaları beni biraz endişelendirdi açıkçası önümde iki tane portakal görünümlü meme olması en büyük korkum. Sizce doktorumun dediği gibi normale dönerler mi ve doğal gözükürlermi? Damla şeklinde olmayan silikon damla şeklinde nasıl durur? Yardım lütfen.
Merhabalar, 3 gün önce özel bir plastik cerrahi hastanesinde göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi doktorum damla seklinde yarı kas altı silikon takacağını söylemişti. Olabilecek en normal büyüklükte ve mümkün olan en doğal görüntüyü istediğim için özellikle en uygun olan bu şekilde olur diye konuşmuştuk. Fakat ameliyattan sonra yeterli göğüs dokum olduğu için kas altı yapmadığını ve yuvarlak silikon taktığını söyledi. Endişe etmememi kesinlikle çok doğal olacaklarını söyledi. Biliyorum şu an daha çok erken ama göğüslerim şu an taş gibi ve füze gibi sipsivri duruyorlar çok ödem olduğunun farkındayım tabii ama bu kdr dik olmaları beni biraz endişelendirdi açıkçası önümde iki tane portakal görünümlü meme olması en büyük korkum. Sizce doktorumun dediği gibi normale dönerler mi ve doğal gözükürlermi? Damla şeklinde olmayan silikon damla şeklinde nasıl durur? Yardım lütfen.
canım öncelikle cok gecmiş olsun suan cok serttir ve dimdiktir.kaya gibi eline geliyordur.2 ay en az ödem olacak ve yavaş yavaş günlerde masajla felan hem asagıya inecek hemde yumuşayacak.şuan bu yazdıkların cok normal
Sertlik derecesine nerden bakıyoruz onu bilmiyorum mentor marka yuvarlak 275 cc benimkiler doktor kutularını verdi içindeki belgeleri ile birlikte çokta incelemedim açıkcası?benim 1.5 ay oldu yapılalı.şimdiden yumuşaklar.benimkiler en yumuşağındandı,sertlik derecesi I di.Ve aşağı inmeye başladılar ,az az.
seninkinin cc nedir?
benim kutunun üstünde sanırım Siltex® (Pürüzlü) Yuvarlak modarate plus yazıyordu.modarate plusrta üzeri yükselik demek
sertliğini ise Kohesiv I gösterir.yuvarlak mentorların hepsi kohesiv I sertlikte.
seninkinin yüksekliğinde ne yazıyor?high profil,modarate plus hangisi?
Vucudumuz protezler alismaya calisiyor.seninkiler su anda odemli.odemler indikçe rahatlasrsin. Ben ilk 15_20 gün protezlerin meme kaslarini ittiğini hissediyordum.zaman cabuk geçiyor merak etme.
geçmiş olsun,dayanılmayacak çok ağrı oldumu,kollarınızı kaldırabiliyormusunuz birde ne kadara oldunuz acaba?
Evet onu bende duydum kas altı daha ağrılı oluyormuş birde yeterli göğüs dokusu olduğunda da daha az ağrılı olduğunu duymuştumaraba kullanabiliyorsanız süper demek kas altında iyileşme geç oluyor,yanı ölüm kalımlık bir ağrı değil iyi.tekrar geçmiş olsun
benimki kas altıydı.belki protezim çok büyük olmadığından,belki ağrı eşiğim yüksek olduğundan çok ahat geçirdim.hatta 5.gün antibiyotiklerin etkisi ile 2 gün süren ishalim oldu.ishalin verdiği halsizlik ve karın ağrısı beni öyle yatağa düşürdüki ishaldense 2 kere daha ameliyat olurum dedim.
nnnnn canım benimde batmalarım,mememde su ve lıkırdı sesleri vs,sanki kasları itip çıkmaya çalışan silikonlarım varmış gibi hissettim.özellikle yorulduğum zamanlar.ve sağ mememn iyileşme süreci sola göre daha geç oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?