Aşılama 3 gun once asilama oldum tecrubelerinizi paylasir misiniz kizlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ays7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
304
154
33
28
Herkese merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. Günü karnım aşırı şiş ve gergin hissediyorum ve hafif hafif kasiklarimda agri var hareket halindeyken kasiklarimda gerginlik hafif agri oluyor gibi tam olarak tarif edemiyorum kan testi yapmama 9 gün kaldı çok heyecanlıyım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

Bende takip edeyim burayı bi kaç güne benimde aşılamam olucak tez zamanda hayırlı haberler al inş

Bende bugün aşılama oldum çok korkmuştum ağrılı olur die çok rahat bı işlem inşaallah ayın dokuzunda güzel sonuçlarım çıkar burda sevincimi paylaşırım
Bende takip edeyim burayı bi kaç güne benimde aşılamam olucak tez zamanda hayırlı haberler al inş

Bende bugün aşılama oldum çok korkmuştum ağrılı olur die çok rahat bı işlem inşaallah ayın dokuzunda güzel sonuçlarım çıkar burda sevincimi paylaşırım
Gun gün durumlarınizi belirtin kızlar bu süreçte benim suanlik hareket halindeyken hafif kasik ağrım oluyor o kadar

Gun gün durumlarınizi belirtin kızlar bu süreçte benim suanlik hareket halindeyken hafif kasik ağrım oluyor o kadar
Ben de perşembe 11.45 te oldum, sanırım aynı gün olduk..
Benim de sanırsın karnımda savaş var.. Değişik bir şişlik batmalar gaz sancısı.. Dün akşam ilişkide de canım yandı.. Gün gün paylaşacağım, benim de test günüm 5 nisan inşallah pozitif haberler vermek nasip olurrrr

Aynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırız

Aynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırız
Doktor bana aşılama olduğu gün ve sonra gün aşırı olsun dedi ama ilk gün aşırı ağrım vardı olamadı dünde zar zor oldu geriden gelen bir yumurtam vardı onun için dedi büyük ihtimal

Amin inşallah güzel haberi alıyım burda paylaşırım Allah im nasip etsin inşallah

Benim bu sabah hiç ağrım yok sizde durumlar nedir

Yaaa gerçekten acımıyor mu ? Benim biraz vajinismus gibi bişeyim var vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum aslında ama daha ilerisini hiç yaptıramadım hsg yi bile anestezi ile çektirmiştim

Aşılamadan sonra ilişki mi oluyor?

Benim bu sabah hiç ağrım yok sizde durumlar nedir
Benimde aynı

Yaaa gerçekten acımıyor mu ? Benim biraz vajinismus gibi bişeyim var vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum aslında ama daha ilerisini hiç yaptıramadım hsg yi bile anestezi ile çektirmiştim
Seni korkutmak gibi olmasın ama benimki aşırı acımıştı bununda sebebi Rahim ağzı çok dar olduğu için zorlandı doktorun biraz bu yüzden acıdı ama çoğunluğu açamadığini söylüyor

Benimde aynı
Acısa da bence ilişkiye girmeye çalışın çünkü geriden gelen yumurta varsa belki o döllenir belli mi olur ki öyle çok ağrı olmuyor sadece normal zamanki ilişkilere göre bir tık ağrı oluyor dayanılmıcak gibi değil

Canım aynı smear testi gibi maksimum bı acı on dkkalik bı işlem bittikten sonra 10 dk uzanik kalıyorsun o kadarcik bende çok korkuyorum sabaha kadar düşünmekten uyanık kalmisdim ama bazı şeyleri gözümüz de buyutmemek gerekiyormuş

Canım ben de hsg yi korkup anestezili çekilmiştim ki o mantıklı tıkalıklık varsa ağrı olabiliyormuş, ama aşılamada gerçekten korkulcak hiç bir şey yok..

Benim ağrı eşiğim çok düşüktür, ilişkide bile bazen canım yanar.. Aparatı taktığını çok hafif hissettim, başka hiç bir şey hissetmedim zaten 2-3 dk lık bir olay..ne kadar acıyabilir ki diye düşünüp rahatlat kendini.. Ki diyelim acıdı, acısa bile 2 dklık bir işlem ve o an zaten o kadar dua ettim sonrasında o kadar ağladım ki psikolojik olarak.. Eşimde canım yandı sandı hayır pskilojik bir boşalma oldu. Allahım pozitif sonuçlar almamızı nasipp etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…