Bende takip edeyim burayı bi kaç güne benimde aşılamam olucaktez zamanda hayırlı haberler al inş
Hadi inşBende bugün aşılama oldum çok korkmuştum ağrılı olur die çok rahat bı işlem inşaallah ayın dokuzunda güzel sonuçlarım çıkar burda sevincimi paylaşırım
İnşallah canım hep birlikte alırız inşallahBende takip edeyim burayı bi kaç güne benimde aşılamam olucaktez zamanda hayırlı haberler al inş
Gun gün durumlarınizi belirtin kızlar bu süreçte benim suanlik hareket halindeyken hafif kasik ağrım oluyor o kadarBende bugün aşılama oldum çok korkmuştum ağrılı olur die çok rahat bı işlem inşaallah ayın dokuzunda güzel sonuçlarım çıkar burda sevincimi paylaşırım
Ben de perşembe 11.45 te oldum, sanırım aynı gün olduk..Gun gün durumlarınizi belirtin kızlar bu süreçte benim suanlik hareket halindeyken hafif kasik ağrım oluyor o kadar
Aynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırızBen de perşembe 11.45 te oldum, sanırım aynı gün olduk..
Benim de sanırsın karnımda savaş var.. Değişik bir şişlik batmalar gaz sancısı.. Dün akşam ilişkide de canım yandı.. Gün gün paylaşacağım, benim de test günüm 5 nisaninşallah pozitif haberler vermek nasip olurrrr
Doktor bana aşılama olduğu gün ve sonra gün aşırı olsun dedi ama ilk gün aşırı ağrım vardı olamadı dünde zar zor olduAynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırız
Amin inşallahBende bugün aşılama oldum çok korkmuştum ağrılı olur die çok rahat bı işlem inşaallah ayın dokuzunda güzel sonuçlarım çıkar burda sevincimi paylaşırım
Yaaa gerçekten acımıyor mu ? Benim biraz vajinismus gibi bişeyim var vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum aslında ama daha ilerisini hiç yaptıramadımBende bugün aşılama oldum çok korkmuştum ağrılı olur die çok rahat bı işlem inşaallah ayın dokuzunda güzel sonuçlarım çıkar burda sevincimi paylaşırım
Aşılamadan sonra ilişki mi oluyor?Aynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırız
Aynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırızBen de perşembe 11.45 te oldum, sanırım aynı gün olduk..
Benim de sanırsın karnımda savaş var.. Değişik bir şişlik batmalar gaz sancısı.. Dün akşam ilişkide de canım yandı.. Gün gün paylaşacağım, benim de test günüm 5 nisaninşallah pozitif haberler vermek nasip olurrrr
Benimde aynıBenim bu sabah hiç ağrım yok sizde durumlar nedir
Seni korkutmak gibi olmasın ama benimki aşırı acımıştı bununda sebebi Rahim ağzı çok dar olduğu için zorlandı doktorun biraz bu yüzden acıdı ama çoğunluğu açamadığini söylüyorYaaa gerçekten acımıyor mu ? Benim biraz vajinismus gibi bişeyim var vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum aslında ama daha ilerisini hiç yaptıramadımhsg yi bile anestezi ile çektirmiştim
Doktor önerisiyle ertesi gün ve sonraki gün ama ben yapamadımAşılamadan sonra ilişki mi oluyor?
Acısa da bence ilişkiye girmeye çalışın çünkü geriden gelen yumurta varsa belki o döllenir belli mi olurAynen canım aynı gün olmuşuz bendede durumlar aynı ben dün acır diye ilişkiye giremedim bugün deneyeceğim hakkımızda hayırlısı umarım guzel sonuçlar alırız
Benimde aynı
Canım aynı smear testi gibi maksimum bı acı on dkkalik bı işlem bittikten sonra 10 dk uzanik kalıyorsun o kadarcik bende çok korkuyorum sabaha kadar düşünmekten uyanık kalmisdim ama bazı şeyleri gözümüz de buyutmemek gerekiyormuşYaaa gerçekten acımıyor mu ? Benim biraz vajinismus gibi bişeyim var vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum aslında ama daha ilerisini hiç yaptıramadımhsg yi bile anestezi ile çektirmiştim
Canım ben de hsg yi korkup anestezili çekilmiştim ki o mantıklı tıkalıklık varsa ağrı olabiliyormuş, ama aşılamada gerçekten korkulcak hiç bir şey yok..Yaaa gerçekten acımıyor mu ? Benim biraz vajinismus gibi bişeyim var vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum aslında ama daha ilerisini hiç yaptıramadımhsg yi bile anestezi ile çektirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?