Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama3 gun once asilama oldum tecrubelerinizi paylasir misiniz kizlar
Hiç akıntım yok, regl olmuşum gibi his geliyor lavaboya gidiyorum yok. Çarşambayı iple çekiyorum. İnşallah regl olmazsam kan vericemm. Şuan durdu regl sancısı, arada geliyor
Hiç akıntım yok, regl olmuşum gibi his geliyor lavaboya gidiyorum yok. Çarşambayı iple çekiyorum. İnşallah regl olmazsam kan vericemm. Şuan durdu regl sancısı, arada geliyor
Kuzucum ben son ilacı kullanana kadar karnım şiş göğüslerimde ağrı kasıklarım da batma oldu ama sonra tak diye bütün ağrılar bitti sonra da adet oldum İnşallah senin tutmuştur kuzum aşılama baya şans meselesi bence pozitif gören çok az, ama neden olmasın ki diye düşündüm olmadı malesef benim
Kuzucum ben son ilacı kullanana kadar karnım şiş göğüslerimde ağrı kasıklarım da batma oldu ama sonra tak diye bütün ağrılar bitti sonra da adet oldum İnşallah senin tutmuştur kuzum aşılama baya şans meselesi bence pozitif gören çok az, ama neden olmasın ki diye düşündüm olmadı malesef benim
Herkese merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. Günü karnım aşırı şiş ve gergin hissediyorum ve hafif hafif kasiklarimda agri var hareket halindeyken kasiklarimda gerginlik hafif agri oluyor gibi tam olarak tarif edemiyorum kan testi yapmama 9 gün kaldı çok heyecanlıyım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız
Öncelikle kendine dikkat etmen gerekiyor her konuda hareketlerin yiyeceklerin bende 20 martta yaptırdım 4 mayısta kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum.Dün 11. Gündü evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı biraz canım sıkıldı ama bekliyoruz. Bakalım
Merhaba ben de dün sabah aşılama oldum..karnında bı baskı ağrı var normal mi ki..birde işlem yapıldı yarım saat yattım...eve gelecem diye yürümem icap etti ..eve gelince çamaşırında az ıslaklık vardı.akintimidr nedir pinpirikli oldum