Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımHiç akıntım yok, regl olmuşum gibi his geliyor lavaboya gidiyorum yok. Çarşambayı iple çekiyorum. İnşallah regl olmazsam kan vericemm.
Şuan durdu regl sancısı, arada geliyor
Kuzucum aşılama sonrası sancın şişkinliği oldumu benim 6 gün oldu karnımda halen baskı varHiç akıntım yok, regl olmuşum gibi his geliyor lavaboya gidiyorum yok. Çarşambayı iple çekiyorum. İnşallah regl olmazsam kan vericemm.
Şuan durdu regl sancısı, arada geliyor
Kuzucum ben son ilacı kullanana kadar karnım şiş göğüslerimde ağrı kasıklarım da batma oldu ama sonra tak diye bütün ağrılar bitti sonra da adet oldumKuzucum aşılama sonrası sancın şişkinliği oldumu benim 6 gün oldu karnımda halen baskı varşiştim bayada
normal mi bende bi terslik mi var anlamıyorum
Tabi doğru söylüyorsun çok şans meselesi aşılama sende ümidini kaybetme bi dahaki aya nasipse olur canım benim Rabbimin bi bildiği vardırKuzucum ben son ilacı kullanana kadar karnım şiş göğüslerimde ağrı kasıklarım da batma oldu ama sonra tak diye bütün ağrılar bitti sonra da adet oldum
İnşallah senin tutmuştur kuzum aşılama baya şans meselesi bence pozitif gören çok az, ama neden olmasın ki diye düşündüm olmadı malesef benim
Hayırlısı artık kuzum uğraşıp duruyoruz bakalım ne zaman neyde sonuç alacağızzTabi doğru söylüyorsun çok şans meselesi aşılama sende ümidini kaybetme bi dahaki aya nasipse olur canım benim Rabbimin bi bildiği vardır
İyi düşün iyi olsun canım benim bol bol dua et hayırlı evlat nasip olur bizede inşHayırlısı artık kuzum uğraşıp duruyoruz bakalım ne zaman neyde sonuç alacağızz
Öncelikle kendine dikkat etmen gerekiyor her konuda hareketlerin yiyeceklerin bende 20 martta yaptırdım 4 mayısta kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum.Dün 11. Gündü evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı biraz canım sıkıldı ama bekliyoruz. BakalımHerkese merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. Günü karnım aşırı şiş ve gergin hissediyorum ve hafif hafif kasiklarimda agri var hareket halindeyken kasiklarimda gerginlik hafif agri oluyor gibi tam olarak tarif edemiyorum kan testi yapmama 9 gün kaldı çok heyecanlıyım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız![]()