5. Gün bugün..kasık ağrılarım yok ama aşırı şiş hissediyorum ve göğüslerim hassaslaştı acıyor dokununca. Sizlerde nedir durumlar..Kızlar durumlar neler
Benim sabahları gaz problemim oluyor başkada birsey yok5. Gün bugün..kasık ağrılarım yok ama aşırı şiş hissediyorum ve göğüslerim hassaslaştı acıyor dokununca. Sizlerde nedir durumlar..
İnşallahh inşallahhhBenim sabahları gaz problemim oluyor başkada birsey yokumarım sonuç beklediğimiz gibi olur
Aynen canımİnşallahh inşallahhhbelirti aramak ta istemiyorum kullandığımız ilaçlarında yan etkisi olabiliyor
Gündüz hiç bir şeyim yok iyiyim akşam şişkinlik bel ağrısı göğsüm acıyor.. Sanırım ilacın yan etkisinden ağzım kuruyor sürekli. Siz de nedir durumlarKızlar durumlar neler
Kaç günün kaldı canımGündüz hiç bir şeyim yok iyiyim akşam şişkinlik bel ağrısı göğsüm acıyor.. Sanırım ilacın yan etkisinden ağzım kuruyor sürekli. Siz de nedir durumlar
İnşallah canım6 gün sonra öğrencem sonucu inşallahhh
Benim hiçbir şeyim yok şu an. Umutsuzluğa kapılıyorumSabah adet olcakmışım gibi ağrım oldu sonra geçti, göğüslerim hala acıyor..
Siz de durum nedir kızlar
Umutsuzluğa kapılma canımm hiç belli olmaz ağrılara belirtilere kulak asmamak lazım aslında. En iyi belirti adet geçmesiBenim hiçbir şeyim yok şu an. Umutsuzluğa kapılıyorum
Ben salı test vericem. Doktor öyle dedi. Regli beklemicemUmutsuzluğa kapılma canımm hiç belli olmaz ağrılara belirtilere kulak asmamak lazım aslında. En iyi belirti adet geçmesihaftaya cumaya kadar nasıl geçcek zamann offf
Bende salı günü vereceğim kan testi benim hala gaz problemim var ve hafif hafif ağrım oluyor arada progestandan olabilir diye düşünüyorumBen salı test vericem. Doktor öyle dedi. Regli beklemicem
Ben salı test vericem. Doktor öyle dedi. Regli beklemicem
Normal de ben de salı ya da çarşamba veririm diye düşünüyordum ama düşündüm de negatif çıkarsa iki gün okulda çokk kötü olurum o yüzden dişimi sıkıp cuma yı beklicemmBende salı günü vereceğim kan testi benim hala gaz problemim var ve hafif hafif ağrım oluyor arada progestandan olabilir diye düşünüyorum
Hadi inşallahBende salı günü vereceğim kan testi benim hala gaz problemim var ve hafif hafif ağrım oluyor arada progestandan olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?