3. Gün embriyosu

Kızlar 3. Gün embriyosu olanlar en erken ne aman gebelik testi yaptınız acaba
Ben bu gün yaptım (8. Gün) çok silik çıktı ikinci çizgi ama test markası artımed herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyor o yüzden sevinemedim

Ben bu gün yaptım (8. Gün) çok silik çıktı ikinci çizgi ama test markası artımed herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyor o yüzden sevinemedim
Yaaa 3. Gün müydü?
Valla canım o kadar türlü türlü markadan test yaptım bi kere bile ne silik çıktı ne kuruma çizgisi umutlandıröak istemem ama bence çıktıysa vardır

Yaaa 3. Gün müydü?
Valla canım o kadar türlü türlü markadan test yaptım bi kere bile ne silik çıktı ne kuruma çizgisi umutlandıröak istemem ama bence çıktıysa vardır
Evet 3. Gün tek embriyo transfer edildi bu gün 8. Gün yarın elimde farklı marka bı test var onunla da yapicam

İnşallah çıkar canım. Haber ver bana da. Dualarımdasın. Bide belirti var mı hiç
Kasık ağrısı adet ağrısı gibi oluyor arada bı de göğüsler de ağrı oluyor biraz bunlar gebelik belirtisi mi emin değilim ya. Sende var mı hiç belirti

Kasık ağrısı adet ağrısı gibi oluyor arada bı de göğüsler de ağrı oluyor biraz bunlar gebelik belirtisi mi emin değilim ya. Sende var mı hiç belirti
Valla benim de aynısı desem taze transfer ilaçlar etkisi mi bilmiyorum arada karnımın alt kısmına kramp giriyor göğüslerim de hiç inmedi zaten iğneleri kullandığımdan beri

Test yaptım negatif çıktı
Hemen ümitsizlige kapilma 5 gün embriyosu olmasina ragmen 8 gün cikmama ihtimali yüksek oluyor.3 gün embriyolarinin biraz daha zamana ihtiyaci oluyor. Birazcik erken yapmis olabilirsin. Hem ilk kana karisiyor HCG daha sonra idrarda cikiyor en kesin sonuc kan testidir herzaman.

Evet 3.gün embriyosu için erken olabilir üzme kendini sakın .Kan verme gününe kadar bekle .Kızlar ben de kendimi çok dinliyorum ya olacak mı olmayacak mı belirti var mı yok mu zaman nasıl geçecek böyle bilmem .olmazsa çok üzülürüm gibi geliyor bir yanım da hep ümitli

Kızlar inşallah dediğiniz gibidir cidden çok moralim bozuldu rabbim emeklerimizin karşılığını versin kucaklarımızı doldursun

Test yaptım negatif çıktı
Canım ümitsizliğe kapılma ilaçlarına devam et doktorun dediği tarihe kadar. Burd ahep okuyorum 9. Günü test yapmış negatif 11 gün kanda öğrenmiş. Herkesin vücudu farklı salgıladığı hcg oranı bile farklı. O yüzden bence rahat ol olacak inşallah

İnşallah pazartesi kan testi günüm sonucu yazarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…