- 31 Mart 2025
- 95
- 18
- 3
- 28
Ayy canım benim de test günüm Salı günü ama pazartesi de yapsam çıkar mıBende pazartesi gününü bekliyorum umarım bebişlerimiz bizimledir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım benim de test günüm Salı günü ama pazartesi de yapsam çıkar mıBende pazartesi gününü bekliyorum umarım bebişlerimiz bizimledir
Kanda çıkar bence ama yanlış yönlendirmek de istemiyorumAyy canım benim de test günüm Salı günü ama pazartesi de yapsam çıkar mı
Korkuyorum sonuçla hiiiiç yüzleşmek istemiyorumKanda çıkar bence ama yanlış yönlendirmek de istemiyorum
Ben kalpten inanıyorum ya bebeklerimiz bizimleKorkuyorum sonuçla hiiiiç yüzleşmek istemiyorum
İnşallah inşallah inşallahBen kalpten inanıyorum ya bebeklerimiz bizimle
Ben bu gün yaptım (8. Gün) çok silik çıktı ikinci çizgi ama test markası artımed herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyor o yüzden sevinemedimKızlar 3. Gün embriyosu olanlar en erken ne aman gebelik testi yaptınız acaba
Yaaa 3. Gün müydü?Ben bu gün yaptım (8. Gün) çok silik çıktı ikinci çizgi ama test markası artımed herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyor o yüzden sevinemedim
Evet 3. Gün tek embriyo transfer edildi bu gün 8. Gün yarın elimde farklı marka bı test var onunla da yapicamYaaa 3. Gün müydü?
Valla canım o kadar türlü türlü markadan test yaptım bi kere bile ne silik çıktı ne kuruma çizgisi umutlandıröak istemem ama bence çıktıysa vardır
Bu akşam mı yapacaksınız yarın mıEvet 3. Gün tek embriyo transfer edildi bu gün 8. Gün yarın elimde farklı marka bı test var onunla da yapicam
Yarın sabah yaparım varsa çıkar zaten diye düşünüyorumBu akşam mı yapacaksınız yarın mı
İnşallah çıkar canım. Haber ver bana da. Dualarımdasın. Bide belirti var mı hiçYarın sabah yaparım varsa çıkar zaten diye düşünüyorum
İnşallah inşallah canımBende pazartesi gününü bekliyorum umarım bebişlerimiz bizimledir
Kasık ağrısı adet ağrısı gibi oluyor arada bı de göğüsler de ağrı oluyor biraz bunlar gebelik belirtisi mi emin değilim ya. Sende var mı hiç belirtiİnşallah çıkar canım. Haber ver bana da. Dualarımdasın. Bide belirti var mı hiç
Valla benim de aynısı desem taze transfer ilaçlar etkisi mi bilmiyorum arada karnımın alt kısmına kramp giriyor göğüslerim de hiç inmedi zaten iğneleri kullandığımdan beriKasık ağrısı adet ağrısı gibi oluyor arada bı de göğüsler de ağrı oluyor biraz bunlar gebelik belirtisi mi emin değilim ya. Sende var mı hiç belirti
Test yaptım negatif çıktıValla benim de aynısı desem taze transfer ilaçlar etkisi mi bilmiyorum arada karnımın alt kısmına kramp giriyor göğüslerim de hiç inmedi zaten iğneleri kullandığımdan beri
Hemen ümitsizlige kapilma 5 gün embriyosu olmasina ragmen 8 gün cikmama ihtimali yüksek oluyor.3 gün embriyolarinin biraz daha zamana ihtiyaci oluyor. Birazcik erken yapmis olabilirsin. Hem ilk kana karisiyor HCG daha sonra idrarda cikiyor en kesin sonuc kan testidir herzaman.Test yaptım negatif çıktı![]()
Canım ümitsizliğe kapılma ilaçlarına devam et doktorun dediği tarihe kadar. Burd ahep okuyorum 9. Günü test yapmış negatif 11 gün kanda öğrenmiş. Herkesin vücudu farklı salgıladığı hcg oranı bile farklı. O yüzden bence rahat ol olacak inşallahTest yaptım negatif çıktı![]()
İnşallah pazartesi kan testi günüm sonucu yazarım artıkCanım ümitsizliğe kapılma ilaçlarına devam et doktorun dediği tarihe kadar. Burd ahep okuyorum 9. Günü test yapmış negatif 11 gün kanda öğrenmiş. Herkesin vücudu farklı salgıladığı hcg oranı bile farklı. O yüzden bence rahat ol olacak inşallah