3. Gün embriyosu kacinci gün idrar tahlilinde cikar

Benim de 3. Gün embriyosuydu iki tane. İkisi de tuttundu çok şükür. İkiz gebeyim. Benim gebeliğimin 9 haftası geçti. Yoğun bulantılarla devam ediyorum şu anda. Darısı sana inşallah
Masallah gözünüz aydın Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin
Kan degerinin yükselisi ilk günlerde nasildi acaba

Bende dün transfer oldum 3. Gün embriyosu iki tane cok heyecanlıyım ilk transferim olunsuzdu insallah bu tutar iki gündr kasık ağrım var sanırım ilaclardan kaynaklı bu süreçte dünlenmeye devam ediyorm pozitif olan arladaslar ne önerirsiniz sürecle ilgili

Öncelikle transferin hayirli olsun InsaAllah bebeklerin simsıkı tutunurlar sana. Benimde transferden sonraki 3. Ve 4. Gün kasik agrim vardi ilk 3-4 gün genelde yattim sadece abdest ve namaz icin kalktim ama otelde kaldigimiz icin aksam yemek icin mecbur cikiyordum yürüdüm yani ama sakin yavas yavas bol dua ettim karnima ellerimi koyup salavat getirdim hamdolsun positiv cikti 3 gün sonra ilk ultrason.muayneye gidicem umarim birseyler görünebilir. Sende bol dua et hep inan Rabbim nasib ettiyse olucak zaten de.

Cok sevindim cok mutlu oldum insallah bende gorurum pozitif i rabbim sağ salim kucagınıza aldırsın

Merhaba kızlar bende cumartesi oldum 3.gün embriyosu 2 tane ama benim 5 hücreli doktor en iyi labarotuvar anne rahmi deneyelim dedi 4 gündür bel ağrısı kasık ağrıdı rahimde sancı var bekliyorum bakalım dört gözle hepimiz için hayırlısı olsun

Benimde birtanesi 5 hücreli orta kaliteliydi embriyolog bu sadece görevini biraz yavas yapiyor rahime transfer edildikten sonra arayi kapatabilir ve hangisnin tutacagi hic belli olmaz dedi siz icinizi ferah tutzn Rabbim ol derse oluverir

Kızlar transfer 5.günü dayanamadım yaptım ama çok az silik var
Benim 6.gun yaptığın testte çok çok hayalet çıkmıştı 3.gun embiryosuydu.
Hayırlı olsun
Siz yine de 2 günde 1 test yapın hatta doktorun teste çağırdığı günden 2 gün önce de kan verin doktor da kan alacak ya artış miktarı belli olur.

Ayyy heyecan yaptım inşallah canım benimde 3.gün embriyosu sen gördün dimi çizgiyi

Ayyy heyecan yaptım inşallah canım benimde 3.gün embriyosu sen gördün dimi çizgiyi
Evet ben gördüm
İlk dakikalarda çıktıysa umutlu
Ben ilk testi böyle görünce kuruma çizgisi mi diye defalarca yıkayıp kurmuştum test yırtıldı.
6.gun akşama doğru yapmıştım sonra 7.gun ilk idrarla normal gebelik yapmıştım onda da belliydi
8.gun kanda 40 küsur çıktı
Sen şuan kan versen 10 falan ancak çıkar
2 3 gün daha sabret kan ver bencecunku ister istemez acaba çatlatma iğnesi etkisi mi diye düşünüyorsun sürekli soru işareti oluyor insanda

Beklemedi canım sadece içine girdim testininşallah hayırlısı olur bakalım Rabbim ne buyurursa o olur beklicem bakalım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…