3. Gün embriyosu kacinci gün idrar tahlilinde cikar

Tuanarana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
36
18
18
35
Merhaba hanimlar 29 kasimda 3 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum. Aslinda 10 aralik cumartesi kan testi günüm ama haftasonu tahlil verme imkanim yok idrar testinde 11. Gün dogru sonuc cikarmi sizce.
Ara ara adet olucakmisim gibi kasik bel agrisi yasadim gögüslerim cok sis ve aciyordu sanki azaliyor sanirim bunlar iyi isaretler degil.
Tecrübesi olanlar paylasabilirmi beklemek cok zor

Erken gebelik testinde çıkma ihtimali var.

Idrar testi yaptim positiv cikti donmus embriyo transferi sonrasi kullandigim ilaclar yaniltiyor olabilirmi.

Idrar testi yaptim positiv cikti donmus embriyo transferi sonrasi kullandigim ilaclar yaniltiyor olabilirmi.
Öncelikle hayırlı olsun. 11. Günde yaptıysan testi ilaçların etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Zaten 3. Gün embriyosunda 12. Gün kan tahlilinde net çıkar diye biliyorum.

transfer gününü saymazsak 8.gün idrarda çok silik kanda 32 idi

Öncelikle hayırlı olsun. 11. Günde yaptıysan testi ilaçların etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Zaten 3. Gün embriyosunda 12. Gün kan tahlilinde net çıkar diye biliyorum.
Cok tesekkür ederim umarim dogrudur. Donmus embriyoydu yani catlatma ignesi kullanmadim estrofem ve progesteron igneleri kullaniyorum bunlarin etkisi olabilirmi acaba

Cok tesekkür ederim umarim dogrudur. Donmus embriyoydu yani catlatma ignesi kullanmadim estrofem ve progesteron igneleri kullaniyorum bunlarin etkisi olabilirmi acaba
Bildiğim kadarıyla sadece çatlatma iğnesi tahlili etkiliyor. Estrofem ve progestan zaten hep kullanıldığı için etkilerse herkes kendini hamile sanardı. Siz kan testi verdiniz mi? Bugün transfer sonrası kaçıncı gündü?

Merhaba ben 10 gündür belirtileri azalarak bazen de çoğalarak yaşıyordum. Adetim yarın ve iki gündür göğüslerim şiş ve acıyor üstüne dahi yatamıyorum hiç şişmez normalde göğüslerim bu kadar. Bel ağrım ve kasık ağrım da regl olcakmışım gibi şuan. Bu şekilde oldu mu sizde? Dün de gaz sancım çoktu. Klomen kullandım son adetimde acaba onun etkisiyle değişik bir şeyler mi oldu.

Hayirlisi olsun insaAllah evet benimde ara ara özellikle transferden sonraki 3. Ve 4. Gün kasiklarim cok agridi sonra gögüslerim dolgunlasmaya ve agrimaya basladi 7. Ve 8. Gün yine kasiklarim agridi ve 11. Gün idrar testi yaptim positiv cikti aksamina cok siddetli kasik bel ve kol agrim oldu 12. Gün yine test yaptim oda positiv bugün kan verdim sonucu bekliyorum umarim ilaclarin yaniltmasi degildir

Bugün transfer sonrasi 13. Günüm kan testi verdim ama sonuc daha cikmadi kalbim agzimda bekliyorum. 11. Ve 12. Gün idrar testim positiv cikti

Ya Rabbim insaAllah öyledir.. 13. Gün bugün kan tahlilim bi ciksaydi

Bugün transfer sonrasi 13. Günüm kan testi verdim ama sonuc daha cikmadi kalbim agzimda bekliyorum. 11. Ve 12. Gün idrar testim positiv cikti
Hayırlı olsun. Doktor kaçıncı gün test vermenizi istemişti. Yeterince zaman geçmiş inşallah tahlil sonucu da pozitif olur

Hayırlı olsun ben 3.gun taze transferi 6.gun erken gebelikte görmüştüm.
9.gun kanda 46 falandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…