Maşallah ya çok sevindim senin adınaİlk seferde oldu.3.gün embriyosu.Şimdi 9 aylık oldu bileÜçü beşi yok bence bu işin.Olacaksa her türlü oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ya çok sevindim senin adınaİlk seferde oldu.3.gün embriyosu.Şimdi 9 aylık oldu bileÜçü beşi yok bence bu işin.Olacaksa her türlü oluyor.
Nasıl o doktor ekibi ilgisi detayları fiyatı nekadar? senin yaşın gencmis ben 35 yaşındayım bende istinye liv bahcesehir de yaptırdım evime yakın diye aslında benim de gönlümden geçen memorial di uzak diye gidemedim bir daha yaptırırsam yaza gideceğim kafam daha rahat olsun24 yaşındayım Maslak Acıbadem Bülent trasta tedavi gördum senin doktorun kim
hayırlı olsun gebeliğiniz sevindim24 yaşındayım Maslak Acıbadem Bülent trasta tedavi gördum senin doktorun kim
Teşekkür ederim saolunhayırlı olsun gebeliğiniz sevindim
İnşallah canim bu tür tedavilerde doktorun yaşı da önemliymiş ne kadar yaş o kadar çok tecrübe demek bizim doktorda yılların tecrübesi var iyiki gitmişim .Nasıl o doktor ekibi ilgisi detayları fiyatı nekadar? senin yaşın gencmis ben 35 yaşındayım bende istinye liv bahcesehir de yaptırdım evime yakın diye aslında benim de gönlümden geçen memorial di uzak diye gidemedim bir daha yaptırırsam yaza gideceğim kafam daha rahat olsun
Aaa ne güzel Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyorumBende orda tedavi görüyorum 3. Gün 4 embriyom donduruldu Ramazandan sonra transferim olacak İnşallah bende sizin gibi güzel haber alırım
Kimyasa derken yani tuttu sonra değeriniz mi dustu ?Benim 3. Gün embriyosu iyi kalite bir 9 hücreli bir de 8 hücreli kondu ama kimyasal oldum hiç anne olamıycam diye çok korkuyorum
Evet önce 2 katından az yükseldi. Sonra da değerim düştü.Kimyasa derken yani tuttu sonra değeriniz mi dustu ?
Doktorunuz bişey dedimi neden böyle bişey olmuş benimde ilki öyle olmuştu sonuç 24 du sonra 8 e düştü . Meğerse transfer sonrası 9. Gün ovitrelle Vurulmuştum oda beta iceriyormusEvet önce 2 katından az yükseldi. Sonra da değerim düştü.
Oyyy maşallahBende 3. ün embriyosuyla hamile kaldım. 8 hücreliydi. Kızım şuan 7 aylık.
Hiç bir neden söylenmedi. Olabiliyor dendi. Benim 88.3ten 122.7ye çıkt sonra 56ya düştü.Doktorunuz bişey dedimi neden böyle bişey olmuş benimde ilki öyle olmuştu sonuç 24 du sonra 8 e düştü . Meğerse transfer sonrası 9. Gün ovitrelle Vurulmuştum oda beta iceriyormus
Sen ümidini kaybetme sakin . Sağlıklı değilmiş demekki bı dahaki denemende güzel sonuçlar alırsın inşallahHiç bir neden söylenmedi. Olabiliyor dendi. Benim 88.3ten 122.7ye çıkt sonra 56ya düştü.
Meraba benim de yarın transferim var sizin transfer edilen embriyo kaç hucreliydi acaba?5.gun transferimin 9.haftada kalbi durdu. 3. Gun transferim kucagimda cok sukur. Nasip kismet ikiside iyi kalite embriyoydu
Biri 6 diğeri 8 hucreliydi. Bı tanesi tutunduMeraba benim de yarın transferim var sizin transfer edilen embriyo kaç hucreliydi acaba?
MERHABA KALİTELERİ NASILDIBiri 6 diğeri 8 hucreliydi. Bı tanesi tutundu
3. Güne göre olması gereken kalite 8 hücreliydi 1 tanesi kaliteli diğeri orta kaliteydi . 8Ab ve 6 Ab nasıl oluyor onu anlamadim ? Kaçinci gün embriyosu buMERHABA KALİTELERİ NASILDI
BENIMDE 8AB VE 6 AB EMBRIYO TRASFERIM KIMYASAL GEBELIK OLUSTU
EMBRIYONUZ 3 GÜNDE 8 HÜCRELIYSE VE IYIYSE 8AA DIYE ADLANDIRILIYOR3. Güne göre olması gereken kalite 8 hücreliydi 1 tanesi kaliteli diğeri orta kaliteydi . 8Ab ve 6 Ab nasıl oluyor onu anlamadim ? Kaçinci gün embriyosu bu