• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. gün embriyosu ile hamile kalan var mı?

Merhabaa 🌸 Ay valla bi 5 gün önce sabah mide buzantısı yaşadım, bi kere istifra ettim. Onun dışında süreç yine olabilidiğince rahat ve sakin ilerliyor garip şekilde😅 Salı günü keseyi gördük, önümüzdeki Salı günü tekrar gidicez bakalım ne olursa 🙏🏻 Sende durumlar ne? 🥹
Maşallah size inşallah sürecin hepsi güzel geçer 🥰 Pazartesi transfer oldum bugün 6. Günüm. Kasık ağrılarım var, adet olacakmış gibi ağrım oluyor. Umutlanmak istemiyorum ilaçların etkisindendir diye düşünüyorum. 🙈 endişeli ve kaygılıyım 😅

Merhaba, biz 30 ekimde tedaviye başladık, 7 yumurta toplanmıştı fakat 3ü boş çıktı, kalan 4ün de 2si döllendi, totalde 2 embriyomuz oldu. Sayı azlığından dolayı 5. Güne gitmedik. 3. Gün birini transfer olduk ve geçen hafta pozitifi gördük çok şükür. Lütfen umudunuzu kaybetmeden yola devam edin ❤️
Banada 3. Gün 8 hücreli transfer edildi şuan umut oldunuz inşallah benmkide tutunur💕

merhabalar 4 kere tedavi gördüm fakat sadece 2 embriyom oldu o da 3. gün. Transfere gitmeli miyim ? bu gün embriyosu ile hamile kalan var mı?Yoksa boşa uğraş mı olur.
Kaliteleri iyiyse transfer olmanızı tavsiye ederim 🌹 sonuçta güne bakmayın nasip olacaksa oluyor 🤲

Durumunuz nedir transfer oldunuz mu

henüz olmadım. 3 gün 7 ve 8 hücreli imiş embriyolarım
Gayet iyi bence 👍
Ben 3.gün 8 hücreli taze transfer olmuştum tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu 😔 o benden kaynaklı bi sorun olabilir çünkü ondan öncede 6 haftalık düşük yaptım 😔

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 umudunuzu kaybetmeyin verecek olan Allah 🤲🥰

Back