- 28 Ağustos 2023
- 1.086
- 273
- 43
- Konu Sahibi Gokyuzuuuu
3. Gün embriyosu transfer oldum 7. Gü. Bugün transfer gunu hariç sizde kanda veya idarda cıkarmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Gunu bekle bence3. Gün embriyosu transfer oldum 7. Gü. Bugün transfer gunu hariç sizde kanda veya idarda cıkarmı
Yaa çok icim icimi yiyor kendimi günlerdir zor durdurdum herkes aynısını diyo bekle diye öyle yapicam dediğiniz gibi9. Gunu bekle bence
Erken gebelik testi için awox veya prodoctor iyi diyorlar9. Gün erken gebelik testnde çıkar varsa kan için 12. Günü bekle canım
Prodoctor canım ben onda yapmıştımErken gebelik testi için awox veya prodoctor iyi diyorlar
Eczanelerde bulamadim netten siparis verdim gelmesini bekliyorum siz hamilemisinjzProdoctor canım ben onda yapmıştım
Evet canım ilk transfer 3. Gün embriyosuEczanelerde bulamadim netten siparis verdim gelmesini bekliyorum siz hamilemisinjz
2 gun sora çıkar3. Gün embriyosu transfer oldum 7. Gü. Bugün transfer gunu hariç sizde kanda veya idarda cıkarmı
Bende prodoctorla silki çıkdı 7 cı gunumde ama 5 vı gun embryosuErken gebelik testi için awox veya prodoctor iyi diyorlar
Yaaa çok mutlu oldum maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimEvet canım ilk transfer 3. Gün embriyosu12 haftalığım
Muhtemelen test siparis verdim ozaman yapican2 gun sora çıkar
InshAllahMuhtemelen test siparis verdim ozaman yapican
yani çıkar çıkmasına ama çok anlamlı bir sonuç çıkmaz mesela 8 çıkar 9 çıkar en fazla sınırın bir tık üstü. O da zaten stresli olan seni daha çok strese sokar acaba var mı yok mu artcak mı ne olcak, yorumlara bakcaksın bu değerler için kimyasal gebelik diye yazanları görceksin halbuki erken olduğu için bu değer çıkacak ama senin için içini yiyecek. Ha dersen yok ben takılmam o zaman yaptır illa ki gebelik oluştuysa 5ün üzerinde yada o civarlarda bir değer çıkar düşüncesindeyim3. Gün embriyosu transfer oldum 7. Gü. Bugün transfer gunu hariç sizde kanda veya idarda cıkarmı
Teşekkürler canim dedigin doğru amh düşüklüğü var ve negatif çıkarsa diye çok korkuyorumyani çıkar çıkmasına ama çok anlamlı bir sonuç çıkmaz mesela 8 çıkar 9 çıkar en fazla sınırın bir tık üstü. O da zaten stresli olan seni daha çok strese sokar acaba var mı yok mu artcak mı ne olcak, yorumlara bakcaksın bu değerler için kimyasal gebelik diye yazanları görceksin halbuki erken olduğu için bu değer çıkacak ama senin için içini yiyecek. Ha dersen yok ben takılmam o zaman yaptır illa ki gebelik oluştuysa 5ün üzerinde yada o civarlarda bir değer çıkar düşüncesindeyim
allah korusun,inşallah pozitif çıkar ve allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Teşekkürler canim dedigin doğru amh düşüklüğü var ve negatif çıkarsa diye çok korkuyorum
Evet öyle kismetde varsa olucak inşallah Amin canım Allah razı olsunallah korusun,inşallah pozitif çıkar ve allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Ama olmazsa da vardır bi hayır. İlla ki ksımette varsa olacak
Kimin sonucuSonucunuz çıktı mı acaba
SizinKimin sonucu