3.gün embriyosu bhcg sonuç

Dayanamayıp 11. Gün yaptırdım 3. Gün dondurulmuş embriyo ama çatlatma iğnesi var transferin 7. Günü emin olamıyorum. Yarın tekrar kan vereceğim
İnşallah olmuştur sizi tebrik ederim darısı hepimizin başına

Ben 7.gün evde yapmıştım koskocaman bir negatifti. Sonra 8.gün yine denediğimde hafif çizgi görünce kan vermiştim. Hiç belli olmaz bu işler inşallah sağlıkla artar hayırlısı olsun sizin için

Ben 7.gün evde yapmıştım koskocaman bir negatifti. Sonra 8.gün yine denediğimde hafif çizgi görünce kan vermiştim. Hiç belli olmaz bu işler inşallah sağlıkla artar hayırlısı olsun sizin için
Benim de 2. Transferim ilki negatifti amin inşallah hepimiz sağlıkla sevinelim kavuşalım

İğneyi transferin 7. Günü yapınca 11. Gün 60 çıkınca iğne etkisi olabilir diye düşünmeden edemiyor insan hayırlısı herşeyin
Aa ben iğneyi transfer öncesi oldunuz sandım benimki tazeydide opu öncesi olmuştum. Sizin o zaman iğne etkisidir büyük ihtimalle şu anda. Hangi marka iğne oldunuz içinde hcg içeriyor mu içermiyorsa değeriniz güzel ama içeriyorsa iğnedendir o değer iğne etkisi geçene kadar beklemeniz gerekir çok erken davranmışsınız test için
Benim de 2. Transferim ilki negatifti amin inşallah hepimiz sağlıkla sevinelim kavuşalım
İnşallah hayırlısı herkes için

Transferin 7.günü iğne yapıldı. İğnenin de 5. Günü test yaptırdım dayanamayıp bu sefer. İlk seferde 14. Gün 11 çıkmıştı sonuç bu sefer böyle çıkınca bilemedim içim içimi yedi umarım artmıştır

Hayırlısı olsun sizin için en garanti sonuç için iğnenin 12.gününü bekleyin yinede inş bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…