- 20 Şubat 2022
- 11
- 2
- 38
- Konu Sahibi Mercan353535
3. Gün embriyosu bhcg değerleriniz nedir? Transfer 7.günü çatlatma iğnesi oldunuz mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.gün 28 ile öğrenmiştim ben çatlatma iğnesininde 13.günüydü3. Gün embriyosu bhcg değerleriniz nedir? Transfer 7.günü çatlatma iğnesi oldunuz mu?
Bu arada 11. Gün kan sonucu 60Dayanamayıp 11. Gün yaptırdım 3. Gün dondurulmuş embriyo ama çatlatma iğnesi var transferin 7. Günü emin olamıyorum. Yarın tekrar kan vereceğim
İnşallah olmuştur sizi tebrik ederim darısı hepimizin başına
Ben 7.gün evde yapmıştım koskocaman bir negatifti. Sonra 8.gün yine denediğimde hafif çizgi görünce kan vermiştim. Hiç belli olmaz bu işler inşallah sağlıkla artar hayırlısı olsun sizin içinDayanamayıp 11. Gün yaptırdım 3. Gün dondurulmuş embriyo ama çatlatma iğnesi var transferin 7. Günü emin olamıyorum. Yarın tekrar kan vereceğim
İnşallah olmuştur sizi tebrik ederim darısı hepimizin başına
Gayet iyi bir değer tebrik ederimBu arada 11. Gün kan sonucu 60
İğneyi transferin 7. Günü yapınca 11. Gün 60 çıkınca iğne etkisi olabilir diye düşünmeden edemiyor insan hayırlısı herşeyinGayet iyi bir değer tebrik ederim
Benim de 2. Transferim ilki negatifti amin inşallah hepimiz sağlıkla sevinelim kavuşalımBen 7.gün evde yapmıştım koskocaman bir negatifti. Sonra 8.gün yine denediğimde hafif çizgi görünce kan vermiştim. Hiç belli olmaz bu işler inşallah sağlıkla artar hayırlısı olsun sizin için
Aa ben iğneyi transfer öncesi oldunuz sandım benimki tazeydide opu öncesi olmuştum. Sizin o zaman iğne etkisidir büyük ihtimalle şu anda. Hangi marka iğne oldunuz içinde hcg içeriyor mu içermiyorsa değeriniz güzel ama içeriyorsa iğnedendir o değer iğne etkisi geçene kadar beklemeniz gerekir çok erken davranmışsınız test içinİğneyi transferin 7. Günü yapınca 11. Gün 60 çıkınca iğne etkisi olabilir diye düşünmeden edemiyor insan hayırlısı herşeyin
İnşallah hayırlısı herkes içinBenim de 2. Transferim ilki negatifti amin inşallah hepimiz sağlıkla sevinelim kavuşalım
Transferin 7.günü iğne yapıldı. İğnenin de 5. Günü test yaptırdım dayanamayıp bu sefer. İlk seferde 14. Gün 11 çıkmıştı sonuç bu sefer böyle çıkınca bilemedim içim içimi yedi umarım artmıştırAa ben iğneyi transfer öncesi oldunuz sandım benimki tazeydide opu öncesi olmuştum. Sizin o zaman iğne etkisidir büyük ihtimalle şu anda. Hangi marka iğne oldunuz içinde hcg içeriyor mu içermiyorsa değeriniz güzel ama içeriyorsa iğnedendir o değer iğne etkisi geçene kadar beklemeniz gerekir çok erken davranmışsınız test için
İnşallah hayırlısı herkes için
Hayırlısı olsun sizin için en garanti sonuç için iğnenin 12.gününü bekleyin yinede inş bebeğiniz sizinledirTransferin 7.günü iğne yapıldı. İğnenin de 5. Günü test yaptırdım dayanamayıp bu sefer. İlk seferde 14. Gün 11 çıkmıştı sonuç bu sefer böyle çıkınca bilemedim içim içimi yedi umarım artmıştır
Hayırlısı olsun sizin için en garanti sonuç için iğnenin 12.gününü bekleyin yinede inş bebeğiniz sizinledir
28 olan Değeriniz artırımı acaba8.gün 28 ile öğrenmiştim ben çatlatma iğnesininde 13.günüydü
Arttı tabii doğum bile yaptım çoktan28 olan Değeriniz artırımı acaba
Allah bağışlasın maşallahArttı tabii doğum bile yaptım çoktan
Amin teşekkür ederimAllah bağışlasın maşallah