3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Hepsi aynı çeşit sanırım bunların allahtan artık ikna oldu da benim ki denicek bizim çektiklerimizin yanında onların yapacağı iğne yeri kadar bile deil ama anlamaları çok geç oluyo

Hepsi aynı çeşit sanırım bunların allahtan artık ikna oldu da benim ki denicek bizim çektiklerimizin yanında onların yapacağı iğne yeri kadar bile deil ama anlamaları çok geç oluyo
Ay hiç sorma okuyorum başkalarının eşi ne bulsa yiyo vallahi billahi ömrümü yiyo agzını gözünü bura bura yemekte çok seçer mutlaka doktorundan iste canım zorla içir

Ay hiç sorma okuyorum başkalarının eşi ne bulsa yiyo vallahi billahi ömrümü yiyo agzını gözünü bura bura yemekte çok seçer mutlaka doktorundan iste canım zorla içir
Walla artık ne bulduysam onu içecek yicek başka çaresi kalmadı bide iyi bi doktor bulup gitsin de inşallah herşeyin daha iyi olacağını ümit ediyorum inşallah sizin içinde hayırlısı olsun cnm sende bıkmadan usanmadan yedirmeye çalış duygusala bağla belki Ozaman kıyamaz

BAkalım artık canım doktor merkez önemli nereye karar verdin. gerçi ilaçlar hemen hemen aynı herkeste nasip canım yarın haber gelcek bizimde hayırlısı hepimizin hakkında

Biz de denedik o kürleri bırak arttırmayı düştü daha çok belki ona bağlı değil ama işe yaramadı işte

BAkalım artık canım doktor merkez önemli nereye karar verdin. gerçi ilaçlar hemen hemen aynı herkeste nasip canım yarın haber gelcek bizimde hayırlısı hepimizin hakkında
Benim daha 2 tane daha dondurulmuş embriyom war cnm ama ben 3. Denemeyi hemen düşünmüyorum ilk önce eşimin bi doktora gidip kürler falan doğal yolla olmasını deneyelim dedik hem çok yıpranıyo insan bu süreçte biraz toparlanmak için zamana bıraktık artık hakkımızda en hayırlısı neyse öle olsun :)

Benimkisi de çok düşükişte kimyasal olabilir ne diyelim allahın takdiri.senin ilk deneme miydi? Üzülme
Yok canim ikinci deneme bu
Aynen canimm hayirlisi olsunn
Aynen canim hayirlisi bol bol dua ediyorum isteyen herkese ediyorumm

Biz de denedik o kürleri bırak arttırmayı düştü daha çok belki ona bağlı değil ama işe yaramadı işte
Wardır onda da bi hayır cnm strese bağlı da değişiyo denemek istiyorum bakalım içimizde kalmasın die hem biraz dinlenmek amaçlı zamana bırakmak lazım çünkü çok yıprandığımı hissediyorum

İnşallah canım bi akrabam anlattı tanıdıgı 15 denemeye yakın yapmışlar dünya para 500 bine yakın harcamışlar olmuş sonrada 1 sene sonra kendiliğinden olmuş bebekleri allahın işi işte şok oldum

Demekki zamanı Ozaman mış bende çok duydum oyüzden zamana bırakmak istedim en azından bunu da keşke deneseydim dememek için hem maddi hem manevi çöküyo insan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…