• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyo transferinde kaçıncı gün pozitifi gördünüz?

akrepmio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
595
170
33
27
Selam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var💖 şimdiden teşekkür ederim 🙏

9. Gün yapsam çıkmazdı sanırım çok silikti 11. Gün
Bir de ağrılarım vardı regl olacak gibi, yine olmadı diye ağlamıştım hatta

9. Gün yapsam çıkmazdı sanırım çok silikti 11. Gün
Bir de ağrılarım vardı regl olacak gibi, yine olmadı diye ağlamıştım hatta
Benimde düne kadar transfer gününden beri tüm belirtiler vardı bugün sadece baş ağrım var cuma kan vereceğim dualarınıza talibim 🤲🏻❤️

Selam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var💖 şimdiden teşekkür ederim 🙏
Merhaba ben 3. Gün emriyosuydu 6. Gün test yaptım negatif çıktı kanda pozitifi gördüm rabbime şükürler olsun. Ben de idrar testinden sonra çok araştırdım 3. Gün emriyosuydu geç düşüyor idrara ha yapıp pozitifi görenler vardı ama kişiden kişiye çok degişiyor hem idrar testinin markası bozuk olma olasılığı ve hcg degeride önemli velhasıl canını sıkma dua etmeye devam et mucizelerin sahibi Allah’tır inşallah pozitif haberlerini alırsın 🫶🏻 banada dua edin ben de yarın kese görmeye gidecem kalbim yerinden çıkacak gibi

Merhaba ben 3. Gün emriyosuydu 6. Gün test yaptım negatif çıktı kanda pozitifi gördüm rabbime şükürler olsun. Ben de idrar testinden sonra çok araştırdım 3. Gün emriyosuydu geç düşüyor idrara ha yapıp pozitifi görenler vardı ama kişiden kişiye çok degişiyor hem idrar testinin markası bozuk olma olasılığı ve hcg degeride önemli velhasıl canını sıkma dua etmeye devam et mucizelerin sahibi Allah’tır inşallah pozitif haberlerini alırsın 🫶🏻 banada dua edin ben de yarın kese görmeye gidecem kalbim yerinden çıkacak gibi
Canımmm hayırlı olsun dilerim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Evet ben de burada 9. Gün çıkanları görünce hadi bir yapayım dedim ancak keşke yapmasaydım o kadar da kendimi şartlamıştım. Umudum hala var cuma kan vereceğim dua eder dua beklerim 🤲🏻💖

Canımmm hayırlı olsun dilerim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Evet ben de burada 9. Gün çıkanları görünce hadi bir yapayım dedim ancak keşke yapmasaydım o kadar da kendimi şartlamıştım. Umudum hala var cuma kan vereceğim dua eder dua beklerim 🤲🏻💖
Merhaba bende 15 martta transfer oldum 3. Gün embriyosu test tarihim 27 sinde çok merak ediyorum belirtiniz oldu mu benim kaşıklarda hafif kramplar oluyor ilaç ve iğnelerden mi bilmiyorum

Rabbim sevindirsin inşallah dualarımdasın💕🤲🏻

Merhaba bende 15 martta transfer oldum 3. Gün embriyosu test tarihim 27 sinde çok merak ediyorum belirtiniz oldu mu benim kaşıklarda hafif kramplar oluyor ilaç ve iğnelerden mi bilmiyorum
Şöyle söyliyim benim transfer gününden düne kadar kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti vardı ancak bugün hiçbir şey hissetmiyorum sadece azıcık bir baş ağrısı var. Ama belirti aramak çok doğru değil diyorlar kullandığımız ilaçlardan dolayı ben şu an progestan iğne , fitil ve kan sulandırıcı kullanıyorum siz bişey kullanıyor musunuz?

Bende o günde 5. Gün transferi oldum benimde 9. Günüm biz Kıbrıs’da yaptık ama daha erken idrar testi için Cmrtesi kan vermelisiniz bence bende cuma veya Cmrtesi kan vercem doktorum gerçi cumartesi dedi ama o zamanda hafta sonu devlette yapmak istiyorum. Bende sabah test yaptık dayanamadım ama çok silik çıktı doktorumuz buna ümit bağlamayın dedi şaşırtıyor çünkü idrar testleri çoğu tanıdığım da veya burda okuduğum insanlar da öyle ilk idrar yapıyorlar sonra kanda çıkıyor kalbini ferah tut Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımda sizi de bulunduracağım kendimle dahil ♥️🥲

Son düzenleme:
Evet normaldir kullandığımız progestan fitillerden ilaçlardan oluyor 5. Günden sonra artarsa bunu hayra yormalısın artık bebişin tutundu annesine 🥲💖 diyebiliriz göğüs dolması bel orta ağrısı ve kaşık ağrısı olucaktır gönlünü ferah tut bende 10 marta oldum çift embriyo transferi benimde kasıklarım belim göğsüm felaket ağrıyor sabah test yaptım silik çıktı cuma netleşecek inşallah kanda

Sizin beşinci gün olduğu halde silik çıktıysa o zaman benim hala şansım var demektir🥹🤲🏻💖 umarım güzel sonuçlar almak nasip olur dua eder dua beklerim 🥰 burada güzel sonuçlarımızı paylaşmak nasip olsun ben olumlu ya da olumsuz buraya yazacağım çünkü bu süreçte çok fazla araştırma yaptım o yüzden olumlu de olsa olumsuz da olsa yazacağım☺️

Sizin beşinci gün olduğu halde silik çıktıysa o zaman benim hala şansım var demektir🥹🤲🏻💖 umarım güzel sonuçlar almak nasip olur dua eder dua beklerim 🥰 burada güzel sonuçlarımızı paylaşmak nasip olsun ben olumlu ya da olumsuz buraya yazacağım çünkü bu süreçte çok fazla araştırma yaptım o yüzden olumlu de olsa olumsuz da olsa yazacağım☺️
Benim 9.günüm kuzum seninle aynı gün olmuşuz transfer demek istedim tabi dua ederim benimde 7. Yılım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah ederim tabi dua 🤲🏻 cuma günü kan vereceğim bende yazarım sonucu 🥲

Benim 9.günüm kuzum seninle aynı gün olmuşuz transfer demek istedim tabi dua ederim benimde 7. Yılım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah ederim tabi dua 🤲🏻 cuma günü kan vereceğim bende yazarım sonucu 🥲
Âmin âmin inşallah🤲🏻💖💖 peki kan verdiğimiz zaman takip etmek için sürekli aynı hastanede mi vermek gerekiyor bilginiz var mı? Sanırım bazı laboratuvarlarda sayı vs farkı olabiliyormuş çünkü

Back
X