Evet 13nisanda transferim oldu beklemedeyim. Hayırlı olsun sizede pozitifleri alırız inşallahHiç yorum yazan olmamış transferiniz oldu mu bende yarın transferim var Allah nasip ederse inşallah 3.gun embriyosu
İnşallahİnşallah hayırlı haberler alırsınız bu mübarek günler hürmetine.bende yarın transfer olcam Allah nasip eders inşallah
Taze inşallahİnşallahTaze mi dondurulmuş mu?
Kalitesi hücre sayısı nasıl biliyo musunuz ? Hadi bakalımgüzel haberle son bulsun insallah gelismelerinizi yazın mutlakaTaze inşallah
Yaa ne güzel allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallahMerhaba inşallah sonucunuz olumlu olur hayırla sağlıkla gelir bebişiniz.
Ben 3. Gün taze transfer olmuştum. Dondurulmuş 5. Gün transferine kendimi o kadar şartlamıştım ki şok olmuştum. Pozitif sonuç aldım çok şükür, şimdi 7 aylık hamileyim hamdolsun.
Dikkat ettiklerime gelince, ilk 2 gün duş almadım, sonra da ılık su ile aldım. 3-4 gün genel olarak dinlendim, sonra işe döndüm yarım gün ayakta kalarak Covid servisinde çalıştım. Temizlik süpürme vs yapmadım, transferin 10. Günü eve aniden gelecek biri olunca evi süpürmüştüm ve kanamam oldu sonrasında. Alakası var mıydı bilemedim ama risk almaya gerek yok, bir daha da hiç süpürmedim.
Maalesef o düşünce hepimizde var, sosyal medya sağolsun donmuş 5. Gün olmazsa imkansız gibi geliyordu bana. ağlayarak gittim transfere. Doktoruma da umut vermiyorsa hiç transfer etmeyin demiştim.Çok şükür olumlu oldu, inşallah sağlıkla da doğurmak büyütmek nasip olur. Darısı dileyen herkesin başınaYaa ne güzel allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallahBende cok umutsuzdum aslında önceki 5.gündü olmadı bu hiç olmaz diye kendimi yiyip bitiriyodum ama böyle olanları okudukca fikrim tamamen değişti. Cok tesekkürler yazdığınız icin dualarınızı bekliyorum
Aminnn inşallahhMaalesef o düşünce hepimizde var, sosyal medya sağolsun donmuş 5. Gün olmazsa imkansız gibi geliyordu bana. ağlayarak gittim transfere. Doktoruma da umut vermiyorsa hiç transfer etmeyin demiştim.Çok şükür olumlu oldu, inşallah sağlıkla da doğurmak büyütmek nasip olur. Darısı dileyen herkesin başına
Hiç bişe bilmiyorum malesef transfere virincenogrenecekmisim onları öyle dediler hayırlısı bakalım inşallah sıkı sıkı tutun şunlarKalitesi hücre sayısı nasıl biliyo musunuz ? Hadi bakalımgüzel haberle son bulsun insallah gelismelerinizi yazın mutlaka
Kapının önünde bekliyorum şuandaKalitesi hücre sayısı nasıl biliyo musunuz ? Hadi bakalımgüzel haberle son bulsun insallah gelismelerinizi yazın mutlaka
Dualarım seninle canım sakin ol ve tadını cıkar bol bol dua et pozitif ol bebislerinle ilk bulusman resmenKapının önünde bekliyorum şuanda
Nasıl geçti canım?Amin inşallah Allah razı olsun çok saolunhala beklemedeyim
Cok sevindim canım benim cok heyecanlııÇok şükür iyi geçti minnosumu aldım geldim uzanıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda Çarşamba günüde kalanlwrla ilgili görüşecek beşinci güne cikabilirlerse donduracak inşallah çıkar beşinci güne kaç tane oldgnu bilmiyorum Çarşamba herşey belli olacak.bana bir tane kaliteli üçüncü gün embriyosu dediler bugünkü.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Merhabalar ben 28 nisan transfer oldum iki gün olacak ama benim bir belirtim yok üstelik bir ağrımda yok sanki transfer olmamış gibiyim hangi belirtiler oluyor sizde neler yaşadınız yardımcı olurmsnz benim 4. Denemem embriyom 5. Gün 2 bc yazıyor yani tutunur mu kafam da deli sorular yardımcı olurmsnzMerhaba inşallah sonucunuz olumlu olur hayırla sağlıkla gelir bebişiniz.
Ben 3. Gün taze transfer olmuştum. Dondurulmuş 5. Gün transferine kendimi o kadar şartlamıştım ki şok olmuştum. Pozitif sonuç aldım çok şükür, şimdi 7 aylık hamileyim hamdolsun.
Dikkat ettiklerime gelince, ilk 2 gün duş almadım, sonra da ılık su ile aldım. 3-4 gün genel olarak dinlendim, sonra işe döndüm yarım gün ayakta kalarak Covid servisinde çalıştım. Temizlik süpürme vs yapmadım, transferin 10. Günü eve aniden gelecek biri olunca evi süpürmüştüm ve kanamam oldu sonrasında. Alakası var mıydı bilemedim ama risk almaya gerek yok, bir daha da hiç süpürmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?