• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyo transferi

thils

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
505
536
103
herkese merhaba yarın 3.gün embriyo transferim olacak. Öncesinde ve sonrasında neler yapmam lazım,pozitif olan arkadaslar nelere dikkat ettiniz,3.gün tek embriyo ile pozitif olanlar var mı fikir verirseniz sevinirim. Önceki ilk tüp bebek denememde 5.gün embriyp transfer edilmişti doktor ilk gün dinlen sonra normal yaşantına geri dönebilirsin demişti bend eöyle yaptım ilk gün yatıp ertesi gün hayatıma devam ettim ev hanımıyım yinede uzanmaya falan dikka tettim ama süpürge falan yaptım 2 gün sonra. Şimdi daha dikkat edip hiç bişey yapmasam mı diyorum sadece evin içinde biraz turlarım kan akışı için. Lütfen fikirlerinizi ve dualarınızı bekliyorum allah herkese nasip etsin inşallah🤲🏻

Hiç yorum yazan olmamış transferiniz oldu mu bende yarın transferim var Allah nasip ederse inşallah 3.gun embriyosu

İnşallah hayırlı haberler alırsınız bu mübarek günler hürmetine.bende yarın transfer olcam Allah nasip eders inşallah🤲

Merhaba inşallah sonucunuz olumlu olur hayırla sağlıkla gelir bebişiniz.

Ben 3. Gün taze transfer olmuştum. Dondurulmuş 5. Gün transferine kendimi o kadar şartlamıştım ki şok olmuştum. Pozitif sonuç aldım çok şükür, şimdi 7 aylık hamileyim hamdolsun.

Dikkat ettiklerime gelince, ilk 2 gün duş almadım, sonra da ılık su ile aldım. 3-4 gün genel olarak dinlendim, sonra işe döndüm yarım gün ayakta kalarak Covid servisinde çalıştım. Temizlik süpürme vs yapmadım, transferin 10. Günü eve aniden gelecek biri olunca evi süpürmüştüm ve kanamam oldu sonrasında. Alakası var mıydı bilemedim ama risk almaya gerek yok, bir daha da hiç süpürmedim.

Ben 3. Gün taze transfer olmuştum. Dondurulmuş 5. Gün transferine kendimi o kadar şartlamıştım ki şok olmuştum. Pozitif sonuç aldım çok şükür, şimdi 7 aylık hamileyim hamdolsun.

Dikkat ettiklerime gelince, ilk 2 gün duş almadım, sonra da ılık su ile aldım. 3-4 gün genel olarak dinlendim, sonra işe döndüm yarım gün ayakta kalarak Covid servisinde çalıştım. Temizlik süpürme vs yapmadım, transferin 10. Günü eve aniden gelecek biri olunca evi süpürmüştüm ve kanamam oldu sonrasında. Alakası var mıydı bilemedim ama risk almaya gerek yok, bir daha da hiç süpürmedim.
Yaa ne güzel allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah🤲🏻 Bende cok umutsuzdum aslında önceki 5.gündü olmadı bu hiç olmaz diye kendimi yiyip bitiriyodum ama böyle olanları okudukca fikrim tamamen değişti. Cok tesekkürler yazdığınız icin dualarınızı bekliyorum🥰

Yaa ne güzel allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah🤲🏻 Bende cok umutsuzdum aslında önceki 5.gündü olmadı bu hiç olmaz diye kendimi yiyip bitiriyodum ama böyle olanları okudukca fikrim tamamen değişti. Cok tesekkürler yazdığınız icin dualarınızı bekliyorum🥰
Maalesef o düşünce hepimizde var, sosyal medya sağolsun donmuş 5. Gün olmazsa imkansız gibi geliyordu bana. ağlayarak gittim transfere. Doktoruma da umut vermiyorsa hiç transfer etmeyin demiştim.Çok şükür olumlu oldu, inşallah sağlıkla da doğurmak büyütmek nasip olur. Darısı dileyen herkesin başına 🌸

Maalesef o düşünce hepimizde var, sosyal medya sağolsun donmuş 5. Gün olmazsa imkansız gibi geliyordu bana. ağlayarak gittim transfere. Doktoruma da umut vermiyorsa hiç transfer etmeyin demiştim.Çok şükür olumlu oldu, inşallah sağlıkla da doğurmak büyütmek nasip olur. Darısı dileyen herkesin başına 🌸
Aminnn inşallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kalitesi hücre sayısı nasıl biliyo musunuz ? Hadi bakalımgüzel haberle son bulsun insallah gelismelerinizi yazın mutlaka🥰
Hiç bişe bilmiyorum malesef transfere virincenogrenecekmisim onları öyle dediler hayırlısı bakalım inşallah sıkı sıkı tutun şunlar🤲😇❤️

Amin inşallah Allah razı olsun çok saolun 🤲 hala beklemedeyim

Çok şükür iyi geçti minnosumu aldım geldim uzanıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda Çarşamba günüde kalanlwrla ilgili görüşecek beşinci güne cikabilirlerse donduracak inşallah çıkar beşinci güne kaç tane oldgnu bilmiyorum Çarşamba herşey belli olacak.bana bir tane kaliteli üçüncü gün embriyosu dediler bugünkü.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh🤲

Çok şükür iyi geçti minnosumu aldım geldim uzanıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda Çarşamba günüde kalanlwrla ilgili görüşecek beşinci güne cikabilirlerse donduracak inşallah çıkar beşinci güne kaç tane oldgnu bilmiyorum Çarşamba herşey belli olacak.bana bir tane kaliteli üçüncü gün embriyosu dediler bugünkü.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh🤲
Cok sevindim canım benim cok heyecanlıı😍 hadi bakalım insallah sonu güzel olsun sen kendine cok dikkat et hareketlerine yediğine ictiğine. Sağlıklı beslen paketli gıdalardan uzak dur maydonoz bitki cayı cay kahve tüketme, her güm kabak cekirdeği havuç taze badem ceviz ye bol bol yoğurt süt🥰 ben bunları yapıyorum. Sana güzelce tutunsun bebişin inşallaj🤩

Amin amin inşallah 🤲 çok saol Allah razı olsun ya inşallah güzel haberler alalım bu yoldaki herkes güzel haberler alır inşallah 🤲çok tatlı bir duygu vala 😇rabbim devamını getrsin inşallah.cay tiryakisiyim canm çok çekiyor ama içmiyorum olsunda zararlı şeylerden uzak kalırım dayanirim yeterki Allahım nasip etsin

Merhabalar ben 28 nisan transfer oldum iki gün olacak ama benim bir belirtim yok üstelik bir ağrımda yok sanki transfer olmamış gibiyim hangi belirtiler oluyor sizde neler yaşadınız yardımcı olurmsnz benim 4. Denemem embriyom 5. Gün 2 bc yazıyor yani tutunur mu kafam da deli sorular yardımcı olurmsnz

Back