ben transfer gunu haric 8.gun ve sonrasinda idrar testi yapmistim 12.gun kan vermistim sanirim 380 civari bir deger cikmistiMerhaba arkadaşlar 3.gün embriyo transferi oldum bugün 6.günüm siz sonuçlarınızı ne zaman öğrenmiştiniz ?
İdrarda pozitif çıkmış mıydıben transfer gunu haric 8.gun ve sonrasinda idrar testi yapmistim 12.gun kan vermistim sanirim 380 civari bir deger cikmisti
silik olarak cikmistiİdrarda pozitif çıkmış mıydı
3.gün embriyosu muydu bi de kalite hücre olarak nasıldısilik olarak cikmisti
Merhaba ben transfer haric 10. Gun idrar testinde gormustum. 11. Gun kan verdim 320 cikmisti. Insallah pozitifi gorursunuz.Merhaba arkadaşlar 3.gün embriyo transferi oldum bugün 6.günüm siz sonuçlarınızı ne zaman öğrenmiştiniz ?
Ya ne güzel kalite olarak nasıldı pekiMerhaba ben transfer haric 10. Gun idrar testinde gormustum. 11. Gun kan verdim 320 cikmisti. Insallah pozitifi gorursunuz.
Ay inşallahMerhaba ben de 3.gun embriyosu 6.gun kan verip 6.5 gibi bir değerle öğrenmiştim inşallah mutlu sonuçlar alırsınız
okadar detay hatirlamiyorum 3.gundu evet3.gün embriyosu muydu bi de kalite hücre olarak nasıldı
Valla kaliteyle ilgili hic bilgi vermemisti doktorum. Taze transferdi benimkisi.Ya ne güzel kalite olarak nasıldı peki
Bugün 8.günüm erken gebelik testi yapacaktım ki son anda vazgeçtim3. Gun hem erken hem de gec tutunma olabiliyor en güzeli 2 hafta beklemek cunku üzülmek stres yasamak da gebelihi etkiliyor erkenden test yaptırıp üzülmeyin bosuna
İnşallahYok henuz hem cok erken. Yaşadığımız stres üzüntü her sey gebe kalmayı etkiliyor içtiğimiz sudan soluduğumuz havaya . Gec olsun güç olmasın dişinizi sikin insallah guzel haber gelsin
Merhabalar var mı sonuç ne durumdasınız? Benimde 8. Gün bugun. Sabah idrarda silik çıktı.Merhaba arkadaşlar 3.gün embriyo transferi oldum bugün 6.günüm siz sonuçlarınızı ne zaman öğrenmiştiniz ?
Benimde taze transfer oldu sanırım rahmi dinlendirip transfer olmak daha iyiymiş. Bu kadar ilaç almışken hemen transfer olması pek içime sinmedi ama nasip tabi herşeyValla kaliteyle ilgili hic bilgi vermemisti doktorum. Taze transferdi benimkisi.
Çok şükür pozitifMerhabalar var mı sonuç ne durumdasınız? Benimde 8. Gün bugun. Sabah idrarda silik çıktı.
Hic oyle dusunmeyin. Eger rahim zedelenmediyse ve duvar kalinligi uygunsa oluyor. Cok sukur benim problemim yok 7. Haftadayim. Doktorunuz en iyisini bilir her zaman. Ona guvenin ve relax olun :)Benimde taze transfer oldu sanırım rahmi dinlendirip transfer olmak daha iyiymiş. Bu kadar ilaç almışken hemen transfer olması pek içime sinmedi ama nasip tabi herşey