- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
Öyle tabi, eşimde bana kızıyor. Doktor bilir sen doktordan daha mı iyi bileceksin diyor yani beni düşündüren bu kadar ilacın üzerine hamile kalınca nasıl olur?Hic oyle dusunmeyin. Eger rahim zedelenmediyse ve duvar kalinligi uygunsa oluyor. Cok sukur benim problemim yok 7. Haftadayim. Doktorunuz en iyisini bilir her zaman. Ona guvenin ve relax olun :)
aminn tesekkur ederimÖyle tabi, eşimde bana kızıyor. Doktor bilir sen doktordan daha mı iyi bileceksin diyor yani beni düşündüren bu kadar ilacın üzerine hamile kalınca nasıl olur?
Maşallah sizin ne güzel olmuş, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
3 gün daha bekleyip kan verinMerhaba kızlar 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transfer günü hariç bugün 9. Günüm idrar testim tek çizgiydi benim gibi olup kanda hamile olduğunu öğrenen var mı sizce 9. Gün erken mi umutlanmaya devam etmeli miyim negatif olunca çok üzüldüm
3.gun benimde 9.gun idrar negatif 10.gun kanda 15gordum yeni tutmuştu daha şu an 8+2yiz şükürMerhaba kızlar 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transfer günü hariç bugün 9. Günüm idrar testim tek çizgiydi benim gibi olup kanda hamile olduğunu öğrenen var mı sizce 9. Gün erken mi umutlanmaya devam etmeli miyim negatif olunca çok üzüldüm
İnşallah öyledir teşekkürler3 gün daha bekleyip kan verintestler bazen yanıltabilir
Ya inşallah kucağınıza almak da nasip olur çok sevindim inşallah benimde öyledir3.gun benimde 9.gun idrar negatif 10.gun kanda 15gordum yeni tutmuştu daha şu an 8+2yiz şükür
Aminn inşallahYa inşallah kucağınıza almak da nasip olur çok sevindim inşallah benimde öyledir
Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde sanada inşallah bebeğin tutmustur kaçıncı denemen bu yaş kaçYa inşallah kucağınıza almak da nasip olur çok sevindim inşallah benimde öyledir
Amin inşallah. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk denememRabbim isteyen herkese nasip etsin içinde sanada inşallah bebeğin tutmustur kaçıncı denemen bu yaş kaç
İnşallah tutar canım 7yillik evliyim 3.denemem yaş 36benimAmin inşallah. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk denemem
İnşallah sizinde tutarİnşallah tutar canım 7yillik evliyim 3.denemem yaş 36benim
Benim tuttu canım 8+2yim çok şükür inşallah bı sıkıntı olmazsa kalbini fln duydum ben minnagiminİnşallah sizinde tutar
Çok sevindim inşallah olmaz hayırlısıyla kucağınıza da alırsınızBenim tuttu canım 8+2yim çok şükür inşallah bı sıkıntı olmazsa kalbini fln duydum ben minnagimin
Merhaba bende 27 sinde 3.gün taze embriyo transferi oldum. Sende durumlar nedir 8 haziran test günüm.Merhaba kızlar. Bende 27sinde 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Siz neler yaptınız. Herhangi bir belirti yaşadınız mı bende hiç. Bişey yok. Kaçıncı gün gördünüz idrar testinde. Gebe olan arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah sağ salim
Merhabalar iyiyim . 7 haziran benim de. Dünden beri Karnıma ara ara giren kramp gibi sancı gibi şeyler oluyor biraz da belim ağrımıştı. Adetim de yaklaşıyor ondan mı diye düşünüyorum. Hayırlısını versin RabbimMerhaba bende 27 sinde 3.gün taze embriyo transferi oldum. Sende durumlar nedir 8 haziran test günüm.
Bende aynı 27 sinde 3. Gün taze embriyo transferi oldum 9.gun bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktıMerhaba bende 27 sinde 3.gün taze embriyo transferi oldum. Sende durumlar nedir 8 haziran test günüm.