3.gün embriyo transferi olup sonucu ne zaman öğrendiniz ?

Hic oyle dusunmeyin. Eger rahim zedelenmediyse ve duvar kalinligi uygunsa oluyor. Cok sukur benim problemim yok 7. Haftadayim. Doktorunuz en iyisini bilir her zaman. Ona guvenin ve relax olun :)
Öyle tabi, eşimde bana kızıyor. Doktor bilir sen doktordan daha mı iyi bileceksin diyor yani beni düşündüren bu kadar ilacın üzerine hamile kalınca nasıl olur?
Maşallah sizin ne güzel olmuş, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öyle tabi, eşimde bana kızıyor. Doktor bilir sen doktordan daha mı iyi bileceksin diyor yani beni düşündüren bu kadar ilacın üzerine hamile kalınca nasıl olur?
Maşallah sizin ne güzel olmuş, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn tesekkur ederim 🌸 mutlaka arastirmalar yapilmistir. Bir zarari olsa zaten yapmazlar. Bide zaten vucudun urettigi hormonlari aldik yani ekstra bi ilac yok. Boyle kalan cok var iciniz rahat olsun ❤️ insallah siz de en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz bebisinizi 🤲🏻

Merhaba kızlar 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transfer günü hariç bugün 9. Günüm idrar testim tek çizgiydi benim gibi olup kanda hamile olduğunu öğrenen var mı sizce 9. Gün erken mi umutlanmaya devam etmeli miyim negatif olunca çok üzüldüm

Merhaba kızlar 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transfer günü hariç bugün 9. Günüm idrar testim tek çizgiydi benim gibi olup kanda hamile olduğunu öğrenen var mı sizce 9. Gün erken mi umutlanmaya devam etmeli miyim negatif olunca çok üzüldüm
3 gün daha bekleyip kan verin 🌸 testler bazen yanıltabilir

3.gun benimde 9.gun idrar negatif 10.gun kanda 15gordum yeni tutmuştu daha şu an 8+2yiz şükür

Merhaba kızlar. Bende 27sinde 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Siz neler yaptınız. Herhangi bir belirti yaşadınız mı bende hiç. Bişey yok. Kaçıncı gün gördünüz idrar testinde. Gebe olan arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah sağ salim 🙏🥰

Merhaba kızlar. Bende 27sinde 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Siz neler yaptınız. Herhangi bir belirti yaşadınız mı bende hiç. Bişey yok. Kaçıncı gün gördünüz idrar testinde. Gebe olan arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah sağ salim 🙏🥰
Merhaba bende 27 sinde 3.gün taze embriyo transferi oldum. Sende durumlar nedir 8 haziran test günüm.

Merhaba bende 27 sinde 3.gün taze embriyo transferi oldum. Sende durumlar nedir 8 haziran test günüm.
Merhabalar iyiyim . 7 haziran benim de. Dünden beri Karnıma ara ara giren kramp gibi sancı gibi şeyler oluyor biraz da belim ağrımıştı. Adetim de yaklaşıyor ondan mı diye düşünüyorum. Hayırlısını versin Rabbim 🙏
Siz nasılsınız nasıl gidiyor?

Bugüne kadar göğüslerim çok ağrıyordu benim ama bu sabah itibarı ile o ağrıda gitti sanırım ovittelle nedeniyle ağrı yaşadım. Ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar benim de hiç bisey hissetmiyorum 😑

X