- 23 Kasım 2023
- 18
- 8
- 6
- 32
- Konu Sahibi elispera_24
-
10 luk yazıyor ama testten memnun olmayan çok kişi var. 3.gün embriyosu. Eşim de ailem de sabret gününde kan ver diyorlar. Nasip bakalımmKaçıncı gün emriyosu. Ya ben burada çok okudum kanda pozitif idrarda negatif. O yüzden gidip direk kan Verin isterseniz
Ben 6 tane fitil atıyorum ve her gün iğnesini yaptırıyorum. Ama yine de progesteronun etkisi beyaz akıntı olabilir. Onu araştırabilirsin canımBen progestanı agız yoluyla alıyorum, fitil olarak değil?
Demektir ağız yoluyla fitil vs fark etmiyor , aynı belirtileri veriyorBen 6 tane fitil atıyorum ve her gün iğnesini yaptırıyorum. Ama yine de progesteronun etkisi beyaz akıntı olabilir. Onu araştırabilirsin canım
Öyledir bence de.Demektir ağız yoluyla fitil vs fark etmiyor , aynı belirtileri veriyor
Hangi marka canm10 luk yazıyor ama testten memnun olmayan çok kişi var. 3.gün embriyosu. Eşim de ailem de sabret gününde kan ver diyorlar. Nasip bakalımm
FreelyHangi marka canm
İşte diyorum çok farkediyor bencede test gününe kadar bekle. İnsallah güzel haberler alırsı.10 luk yazıyor ama testten memnun olmayan çok kişi var. 3.gün embriyosu. Eşim de ailem de sabret gününde kan ver diyorlar. Nasip bakalımm
Merhaba, benm de bugün 3.gün embriyosu transferden sonraki 17.gün ikiz gebelikten şüphelenildi. Sizin ne zaman netleşti ikiz olduğu, keseden mi netleşti beta artışıda 2 kattan fazlamıydı? yardımcı olurmusunuzHıc belirtim olmadı 3. Gun embrıyosunda
Merhaba beta iki katı artmadı benım betayla alakası yokmuş 6+2 de hem kese hem kalp atışlarını gördükMerhaba, benm de bugün 3.gün embriyosu transferden sonraki 17.gün ikiz gebelikten şüphelenildi. Sizin ne zaman netleşti ikiz olduğu, keseden mi netleşti beta artışıda 2 kattan fazlamıydı? yardımcı olurmusunuz
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sağlıkla gelsin miniklerMerhaba beta iki katı artmadı benım betayla alakası yokmuş 6+2 de hem kese hem kalp atışlarını gördük
Ben mesela iğne olarak kullanıyorum. Pazartesi transferim var inşAllah 5. Gün embriyosuBen progestanı agız yoluyla alıyorum, fitil olarak değil?
İnşallah hakkınızda gayırlısı olur, pozitifleri görürsünüz..Ben mesela iğne olarak kullanıyorum. Pazartesi transferim var inşAllah 5. Gün embriyosu
Merhaba, lütfen lütfen kendinizde belirti arayıp strese girmeyin. Çok yeni sürecin içindeyim. Buralara yazdım hiç belirtim yok diye göğüs hassasiyetim bile yoktu sadece regl ağrısına benzer ağrım vardı bugün test yaptım pozitif değerim çok düşük muhtemelen kimyasal olacak ama inanın bana hiçbir farklılık olmuyor neredeyseMerhaba 3. Gün embriyosunda belirtiler ne zaman ortaya çıkar ? Benim bugün 9. Günüm karnımda biraz yoğunluk var , başkada bir belirti yok
Neden kimyasal olacağını düşündünüz?Merhaba, lütfen lütfen kendinizde belirti arayıp strese girmeyin. Çok yeni sürecin içindeyim. Buralara yazdım hiç belirtim yok diye göğüs hassasiyetim bile yoktu sadece regl ağrısına benzer ağrım vardı bugün test yaptım pozitif değerim çok düşük muhtemelen kimyasal olacak ama inanın bana hiçbir farklılık olmuyor neredeyse
Kaçıncı gün embriyosuydu?Merhaba, lütfen lütfen kendinizde belirti arayıp strese girmeyin. Çok yeni sürecin içindeyim. Buralara yazdım hiç belirtim yok diye göğüs hassasiyetim bile yoktu sadece regl ağrısına benzer ağrım vardı bugün test yaptım pozitif değerim çok düşük muhtemelen kimyasal olacak ama inanın bana hiçbir farklılık olmuyor neredeyse
Merhaba, lütfen lütfen kendinizde belirti arayıp strese girmeyin. Çok yeni sürecin içindeyim. Buralara yazdım hiç belirtim yok diye göğüs hassasiyetim bile yoktu sadece regl ağrısına benzer ağrım vardı bugün test yaptım pozitif değerim çok düşük muhtemelen kimyasal olacak ama inanın bana hiçbir farklılık olmuyor neredeyseMerhaba 3. Gün embriyosunda belirtiler ne zaman ortaya çıkar ? Benim bugün 9. Günüm karnımda biraz yoğunluk var , başkada bir belirti yok
5. Gün embriyosu 4AA kalite değerim çok düşük çünküKaçıncı gün embriyosuydu?
Öyle söylemeyin Allah bırakın, gerisi gelir , pozitifi görmüşsünüz , inşallah arttar ,Merhaba, lütfen lütfen kendinizde belirti arayıp strese girmeyin. Çok yeni sürecin içindeyim. Buralara yazdım hiç belirtim yok diye göğüs hassasiyetim bile yoktu sadece regl ağrısına benzer ağrım vardı bugün test yaptım pozitif değerim çok düşük muhtemelen kimyasal olacak ama inanın bana hiçbir farklılık olmuyor neredeyse
5. Gün embriyosu 4AA kalite değerim çok düşük çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?