- 14 Ekim 2024
- 5
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi pinarnehir
Çok teşekkürler. Amin hepimizin inşallah. Bugün 8.gün sabah yaptım yine hayalet çizgi çıktı.Yarın sabah yine tekrarlarım. Sizin de hayırlı olsun inşallahHayırlısı olsun cnm rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Var gibi gözüküyor silik çıkması normal hem 3..gün embriyosu hemde daha erken.
Bende dün 3..gün embriyosu 2 adet transfer oldum hayırlısıyla bakalım kader kısmet artık gerisi
İnşallah cnm benim güzel tutunur bebislerimiz 2025 bebişleri olacak kısmetseÇok teşekkürler. Amin hepimizin inşallah. Bugün 8.gün sabah yaptım yine hayalet çizgi çıktı.Yarın sabah yine tekrarlarım. Sizin de hayırlı olsun inşallah
Yazıcam size :)İnşallah cnm benim güzel tutunur bebislerimiz 2025 bebişleri olacak kısmetse
Aynen cnm bende haberleşirizYazıcam size :)
Canım hiç belirti varm bende kısmetse bugün transfer olacağım dua edin bana lütfenÇok teşekkürler. Amin hepimizin inşallah. Bugün 8.gün sabah yaptım yine hayalet çizgi çıktı.Yarın sabah yine tekrarlarım. Sizin de hayırlı olsun inşallah
Hayırlısı ile olsun inşallah.. belirti olarak göğüs hassasiyeti ve adet olacak gibi ağrı var ama adet öncesi ağrısı da olabilir, bilemiyorum o yüzden. Ve gaz var. Ama gebelik testlerim hala çok silik çıkıyor.Koyulaşma olmadı . Yarın 10.gün gidip kan vericem,varsa çıkar zaten.Canım hiç belirti varm bende kısmetse bugün transfer olacağım dua edin bana lütfen
Cnm nasıl gidiyor meme hassasiyeti nasıl ne zaman oluyor bende bel ve kasık agrısı var devamHayırlısı olsun cnm rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Var gibi gözüküyor silik çıkması normal hem 3..gün embriyosu hemde daha erken.
Bende dün 3..gün embriyosu 2 adet transfer oldum hayırlısıyla bakalım kader kısmet artık gerisi
Vallahi canım karın ağrım var adet olacak gibi biraz sırtıma vuruyor ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum ama ateşim 35'lerde yüksek değil bir de göğüslerim çok acıyor inanılmaz acıyor hem de senin nasılCnm nasıl gidiyor meme hassasiyeti nasıl ne zaman oluyor bende bel ve kasık agrısı var devam
Bende göğüs agrısı hariç bel kasık ağırdı arada sıcak basması okadar erken gebelik yaparım sanırımVallahi canım karın ağrım var adet olacak gibi biraz sırtıma vuruyor ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum ama ateşim 35'lerde yüksek değil bir de göğüslerim çok acıyor inanılmaz acıyor hem de senin nasıl
Bende yapmayı düşünüyorum 9 10 günü yapmayı düşünüyorum bugün 7 günüm Kısmet bakalımBende göğüs agrısı hariç bel kasık ağırdı arada sıcak basması okadar erken gebelik yaparım sanırım
Merhaba sonucunuz ne çıktı Bnm de öyle heyecanlı bekleyiş :)Çok teşekkürler. Amin hepimizin inşallah. Bugün 8.gün sabah yaptım yine hayalet çizgi çıktı.Yarın sabah yine tekrarlarım. Sizin de hayırlı olsun inşallah
Benim olmadı maalesefMerhaba sonucunuz ne çıktı Bnm de öyle heyecanlı bekleyiş :)
Zayıf olduğunu doktorunuz mu söyledi? Kaç hücreli? Fragmantasyon var mı? Hücreler eşit mi? Bunlar çok önemliMerhaba.Bende 4 yumurta toplandi.Bugun 3.gun embriyosu donduruldu ve sadece 1 yumurtam kalmis ve oda cok zayif.Boyle hamile kalan olmusmu?? Cok korkuyorum ve hic umutum yok.
29 yasindayim. 2.5 yoldir evliyim.Zayıf olduğunu doktorunuz mu söyledi? Kaç hücreli? Fragmantasyon var mı? Hücreler eşit mi? Bunlar çok önemlibenim pazartesi transferim var Allah nasip ederse 3. Embriyosu kalitesi orta dedi doktorum ama ortadan bi tık daha fena o beni ümitlendirmek istedi çünkü hiç umudum olmayınca sonucu olumsuz etkiler diye. Korkmayın Allah’a bırakın biliyorum çok zor ama nasip. Bir de yaşınız kal ç?
Benim yumurtalık rezervim düşük defalarda tedavi oldum 1 tane 3. Gün donduruldu amaaaa o da orta kalite dedi doktor olması gerektiği gibi değil dedi. Maddi gücümüz bitti. Yine toplayalım dedi ama ben hayır istiyorum dedim ve bugün transferimin 2. Günü. Umut Allahtan29 yasindayim. 2.5 yoldir evliyim.
Hic bi sey soylemedi. Ama bununlada gebelik olustugunu soyledi. Ben cok stresli oldugum icin cokda arastirma yapmiyorum. simdi transfere hazirlaniyorjm.Doktor 1 tane lldugun icin yeniden opu olmi istedi. 2 ve daha artik embriyom olmasi icin. Bu her seyi bastan baslamam lazim demek ve ayni parayi bir daha odemem lazim oldugunu soylediler. Ben transfer islemi yaprirmayi secdim. Inshallah embriyom tutunur.