- 1 Mart 2021
- 340
- 333
- 33
-
- Konu Sahibi Papattyaaa
Cnmmm inşallah öyle olur inşallahCanım benim 2. gün embriyosu 2 tane yerleştirdiler şu an hamileyim lütfen pozitif düşün pozitif olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana
Bilmiyorum ki öyle bir karar verselerdi sanırım uygularlardı. Bir dahaki tedavimde daha bilinçli olduğum için sorarım ilk denememizdi ve hiçbirşey bilmiyordukMerhabalar. Doktorunuz illa 5.güne gitmesini mi istiyor? 5.güne gitmesi tabii ki daha avantajlı bir durum, tutunma olasılığı artıyor ama 2,3 ve 4.gün transferleri de oluyor. Anne rahmi en iyi laboratuardan da iyidirBenimkiler de 5.güne gidemiyor, 4.gün transfer oldum. Bana da başta 5.günü deneyeceğiz dediler. Sonra bölünüyor ama yavaş gelişiyor 4.gün transfere karar verdik dediler.
Sorun tabi. İdeal olanı 5.gün embriyosu ama 5.güne gitmeyecek embriyoyu zorlamanın da mantığı yok. Bazı doktorlar illa 5.güne gitsin istiyor, doktorunuz onlardan biriyse doktoru anlaşabileceğiniz bir doktorla değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.Bilmiyorum ki öyle bir karar verselerdi sanırım uygularlardı. Bir dahaki tedavimde daha bilinçli olduğum için sorarım ilk denememizdi ve hiçbirşey bilmiyorduk
Çok haklısınız zaten bu süreçte önemli olan güvenmek anlaşabilmek konuşacağım yarın olsun hayrolsunSorun tabi. İdeal olanı 5.gün embriyosu ama 5.güne gitmeyecek embriyoyu zorlamanın da mantığı yok. Bazı doktorlar illa 5.güne gitsin istiyor, doktorunuz onlardan biriyse doktoru anlaşabileceğiniz bir doktorla değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.
Çok haklısınız zaten bu süreçte önemli olan güvenmek anlaşabilmek konuşacağım yarın olsunSorun tabi. İdeal olanı 5.gün embriyosu ama 5.güne gitmeyecek embriyoyu zorlamanın da mantığı yok. Bazı doktorlar illa 5.güne gitsin istiyor, doktorunuz onlardan biriyse doktoru anlaşabileceğiniz bir doktorla değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.
evet bugün haber alacağım daha aramadılarGünaydın. Siz embriyolarınızla ilgili haberi bugün mü alacaksınız?
İnşallah güzel blr haber alırsınızÇok haklısınız zaten bu süreçte önemli olan güvenmek anlaşabilmek konuşacağım yarın olsun
evet bugün haber alacağım daha aramadılarHeyecanla bekliyoruzz
Bir tanesi dondurulmuş 3bc kalite . Kalitesine hiç takılmıyorum bu mucize bizim için zaten çok anlamıyorum sadece inanmak istiyorumİnşallah güzel blr haber alırsınız
Ne güzel bir haberBir tanesi dondurulmuş 3bc kalite . Kalitesine hiç takılmıyorum bu mucize bizim için zaten çok anlamıyorum sadece inanmak istiyorum
İnşallahNe güzel bir haberçok sevindim. 5.güne gelebilmiş ya bu çok iyi. İnşallah süreciniz güzel ilerler ve olumlu sonuçlanır
Cnm 3bc olan embriyo tuttumu benimde var tedaviye başladık bir umut arıyorum bendeBir tanesi dondurulmuş 3bc kalite . Kalitesine hiç takılmıyorum bu mucize bizim için zaten çok anlamıyorum sadece inanmak istiyorum
Yeni gördüm mesajınızı tutundu cnm maalesef düşükle sonuçlandı 10. HaftadaCnm 3bc olan embriyo tuttumu benimde var tedaviye başladık bir umut arıyorum bende
Yaa çok üzüldüm. Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah sağlıkla al bu sefer kucağınaYeni gördüm mesajınızı tutundu cnm maalesef düşükle sonuçlandı 10. Haftada