3. Gün 4 hücreli embriyo

Papattyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
340
333
33
Merhaba arkadaşlar 2 tane yumurtam döllendi bugğn 3. Günleri ama 4 hücreliler:KK43: bu durumda olan ve 5. Güne ulaşabilen var mı benim durumumu yaşayan var mı .. doktor yavaş gelişiyor çok kritik durumdalar herşeye hazır olun dedi ..

Canım benim 2. gün embriyosu 2 tane yerleştirdiler şu an hamileyim lütfen pozitif düşün pozitif olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana🙏🏻🙏🏻

Merhabalar. Doktorunuz illa 5.güne gitmesini mi istiyor? 5.güne gitmesi tabii ki daha avantajlı bir durum, tutunma olasılığı artıyor ama 2,3 ve 4.gün transferleri de oluyor. Anne rahmi en iyi laboratuardan da iyidir 😊 Benimkiler de 5.güne gidemiyor, 4.gün transfer oldum. Bana da başta 5.günü deneyeceğiz dediler. Sonra bölünüyor ama yavaş gelişiyor 4.gün transfere karar verdik dediler.

Merhabalar. Doktorunuz illa 5.güne gitmesini mi istiyor? 5.güne gitmesi tabii ki daha avantajlı bir durum, tutunma olasılığı artıyor ama 2,3 ve 4.gün transferleri de oluyor. Anne rahmi en iyi laboratuardan da iyidir 😊 Benimkiler de 5.güne gidemiyor, 4.gün transfer oldum. Bana da başta 5.günü deneyeceğiz dediler. Sonra bölünüyor ama yavaş gelişiyor 4.gün transfere karar verdik dediler.
Bilmiyorum ki öyle bir karar verselerdi sanırım uygularlardı. Bir dahaki tedavimde daha bilinçli olduğum için sorarım ilk denememizdi ve hiçbirşey bilmiyorduk 😔😔

Bilmiyorum ki öyle bir karar verselerdi sanırım uygularlardı. Bir dahaki tedavimde daha bilinçli olduğum için sorarım ilk denememizdi ve hiçbirşey bilmiyorduk 😔😔
Sorun tabi. İdeal olanı 5.gün embriyosu ama 5.güne gitmeyecek embriyoyu zorlamanın da mantığı yok. Bazı doktorlar illa 5.güne gitsin istiyor, doktorunuz onlardan biriyse doktoru anlaşabileceğiniz bir doktorla değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.

Sorun tabi. İdeal olanı 5.gün embriyosu ama 5.güne gitmeyecek embriyoyu zorlamanın da mantığı yok. Bazı doktorlar illa 5.güne gitsin istiyor, doktorunuz onlardan biriyse doktoru anlaşabileceğiniz bir doktorla değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.
Çok haklısınız zaten bu süreçte önemli olan güvenmek anlaşabilmek konuşacağım yarın olsun hayrolsun

Çok haklısınız zaten bu süreçte önemli olan güvenmek anlaşabilmek konuşacağım yarın olsun
Günaydın. Siz embriyolarınızla ilgili haberi bugün mü alacaksınız?
evet bugün haber alacağım daha aramadılar 🤷🏻‍♀️ Heyecanla bekliyoruzz

Bir tanesi dondurulmuş 3bc kalite . Kalitesine hiç takılmıyorum bu mucize bizim için zaten çok anlamıyorum sadece inanmak istiyorum 😇
Ne güzel bir haber 👍çok sevindim. 5.güne gelebilmiş ya bu çok iyi. İnşallah süreciniz güzel ilerler ve olumlu sonuçlanır 🙏❤️

X