- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Bence bizim yemektarifleri felanda uydurmamiz gerek.
Elclone bu konuda en azimli iki kisi biziz galiba.
Kitap yazalim, kilo alma kilavuzu diye ne dersin
Bende sabah 1 dilim nutellali ekmek yedim ve sut ictim.
Oglen bir cikolata ve kahve
Az oncede yogurt corbasi ve patates salatasi.
Suan yine aciktim..
Ne yesem acebaa
Yaşasın kilo alıyorummmm:)))) hatta bugün tartıldımmm 51 olmuşummm:)))
neler yiyip içiyorsun canım
ben burdan aldığım bi tarifi uyguluorum gece yatmadan önce onu yiyip öle yatıyorum ve faydasıda oluyor.yaklasık 10 gün oldu sanrım.bebe büskivisü tarifini yapıyorum.168 boy 48 kilodaydım suan 51 im ama bebe büskivisine yeni başladım onunla 1 kilo aldım hedifim 55 az kaldı 1 marta kadar kendime süre verdim o süre zarfına kadar alcam inşallah.senin boy kilo kaç?
boyum 170 kilom da 48 bnde bir haftadır çok yemeye başladım bebe bisküvüsünü yiyorum.bnde çok istiyorum kilo almayı henüz bişey yok ama bir ay devam edicem inş bir de kilo aldıktan sonra yine böyle yemeye devam mı etmem lazım kiloların kalıcı kalması için bilmiyorum bnde 55 kilo olsam yeter diyorum daha fazla da olur tabi ama ona da razıyım yani
milena cım canım senin durumun normal tabi, kolay gelsin canım, sen zorla kendini ye , zaten eminim şu anda da çok guzelsindir ama 1-2 kilo alırsan da çok guzel bir gelin olursun. hıımm şimdi gelelimmm diğerlerine. GERÇEKTENNN ZAYIFLAR ZAYIF KALMAYA MAHKUM ! BU İLGİSİZLİKLE, BU DESTEK OLMAYAN HALLERLE, BU UMURSAMAZLIKLA ZAYIF KALMAYA MAHKUUUMUZ. gerçi kendimi de çok dahil edemiycem bu duruma, HepBaharOlsa yı da . biz elimizden geleni yaptık sizler için tabi ki kendimiz için de. Allah aşkına şu zayıflama yarışmalarına bakın!!! utanın. ordaki destege , insanların birbirni motive etmesine, ya geçtim birbirni motive etmeyi ordaki çabaya bir bakın. onlar istedikleri inceliklere bu azimle çokkkk güzel bir şekilde sahip olurken biz böööyle çıta gibi kalırız.kimse baharda montlar çıkınca eteklerin altındaki çırpı gibi bacaklarına, kupkuru poposuna veya ne biliyim çilek kadar göğüslerine üzülmesin. İSYAAN EDİYORUMM İLGİSİZLİGİNİZEEE !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?