• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Etap Kilo Alma Yarismasi!! (Ocak ayi)

Kızlar kusura bakmayın, ben suan yurddısında oldugum ıcın malesef lıste hazırlayamıyorum.
Donunce yıne lıste hazırlmaya devam edecegım ınsallah.
Kımse aksatmasın sakııın, bol bol yesın ıcsın kılo alsın ınsallah..

Kızlar benim boyum 1.47 acaba ideal kilom nedir benim kilom hep 37 lerde. bazen 36.5 oluyor aslında boyuma göre kilom iyi galiba ama biraz daha almak istiyorum hiç olmazsa 40-41 olmak istiyorum çünkü kıyafet bulamıyorum kot bulamıyorum xs oluyor ama bulmak çok zor beden olarak 24 giyiyorum kumaş pantolonların en küçük bedenlerini bile daraltıyorum o yüzden kilo almak istiyorum aslında ben fazla yemiyorum yesem alıcam biliyorum. Çalışıyorum ve sabah poğaça alıyorum bazen onu bile almıyorum işim oluyor. Öğle yemeğinde yemekhanede eşimle yiyoruz ya ana yemeğinden ya pilavımdan eşime veriyorum hepsini bitiremiyorum yani bir anda çok yemek yiyemiyorum bu yüzden ara öğünlerimi sıklaştırmka istiyorum faza yiyebilmek için. Ara öğünlerde iş yerinde ceviz, fındık yesem,muzlu sütler içsem. Şu bebe bisküvelerinden yapsam bende gece falan bir de pekmez tahin iyi gabila başlıcam artık hamile kalmak istiyorum ama minyon olduğumdan kilom iyi olsun istiyorum ama sağlıklı beslenerek hem sağlıklı abur cubur yemeden kilo almak istiyorum vitaminsiz kalıyorum çünkü yemeyerek.

Kızlar benim boyum 1.47 acaba ideal kilom nedir benim kilom hep 37 lerde. bazen 36.5 oluyor aslında boyuma göre kilom iyi galiba ama biraz daha almak istiyorum hiç olmazsa 40-41 olmak istiyorum çünkü kıyafet bulamıyorum kot bulamıyorum xs oluyor ama bulmak çok zor beden olarak 24 giyiyorum kumaş pantolonların en küçük bedenlerini bile daraltıyorum o yüzden kilo almak istiyorum aslında ben fazla yemiyorum yesem alıcam biliyorum. Çalışıyorum ve sabah poğaça alıyorum bazen onu bile almıyorum işim oluyor. Öğle yemeğinde yemekhanede eşimle yiyoruz ya ana yemeğinden ya pilavımdan eşime veriyorum hepsini bitiremiyorum yani bir anda çok yemek yiyemiyorum bu yüzden ara öğünlerimi sıklaştırmka istiyorum faza yiyebilmek için. Ara öğünlerde iş yerinde ceviz, fındık yesem,muzlu sütler içsem. Şu bebe bisküvelerinden yapsam bende gece falan bir de pekmez tahin iyi gabila başlıcam artık hamile kalmak istiyorum ama minyon olduğumdan kilom iyi olsun istiyorum ama sağlıklı beslenerek hem sağlıklı abur cubur yemeden kilo almak istiyorum vitaminsiz kalıyorum çünkü yemeyerek.

İdeal kilon 41 cok almana gerek yok biraz cabayla olur

bende yarismaya katilmak istiyorum benide araniza alirmisiniz??
boy 1.67 .55 kilo olmak istiyorum 45 kiloyum simdi ama tabi yemekten sonra tartindim kilo almak istiyorum neler yapabilirim..

KIZLARR.. nasıl gidiyor durumlar.. bugun ve yarın kilo bildirimlerinizi bekliyorum.. finallerden dolayı hiç bakamadım buraya.. nasıl dosya eklendigini anlarsam ben de liste hazırlayabilirim aslında ..hadii bakalıımmm unutmayın kilolarınızı atmayıı

@elclone kilo bildirimi zamanı olduğu aklımda, ama evdeki tartı bozuk tartılamıyorum:18: İlk fırsatta halledip yazarım.:34:

özel mesajlarım hep hata veriyo burdan bildiriyorum :)) 46 kilo oldum.Ben yemekten sonra tartılınca 47 yi buluyo ama ben onu baz almıyorum.Sabahları aç karnına tuvalete gitmiş olarak tartılıyorum.(Çok açık yazdım kusura bakmayın.)

slm kızlarrr bende bu gün bu topiği gördm aklıma iştahsızlığım geldi, günlerdir sadece yemek yemek için yiorm gibi gelio canım hiçbişi istemio çok acıksamda yemek yemek zor gelio cnm istemiodu..zayıf olmam beni çok rahatsız etmesede çevremden biraz kilo alsan çok daha güzel oluck fiziğin söylemlerini artk bitirmek istiorm
gecen yaz işe yarayan bi yöntemimi yine uygulamaya karar verdm yan etkisi uyku ve iştah olan bi surup var s..n yada diğer ticari adı p..n çoğunuz duymussunuzdur çocuklara da çok içirirler bu gün ona başladm ve etkisini anında gösterio zaten öğlen gibi bi ölçek içtm akşam yemeğini isteyerek yedm haberleri izlerken yan etkiyle yarım saat kdr uyumusum az önce yine acıktkm daha 2 saat geçmesine rağmen 2 tane de tost yaptm acilen:1: akşam da uyumadan önce reçelli yoğurt yada ballı süt yapmayı düşünüorm bunun faydasını çok görmüştm gecen sefer herkese kolay gelsn smdiden:69:

edit: boyum 171:
kilom: 47
hedef:54
ocak 20ye kdr hedef 50;)

Son düzenleme:
slm kızlarrr bende bu gün bu topiği gördm aklıma iştahsızlığım geldi, günlerdir sadece yemek yemek için yiorm gibi gelio canım hiçbişi istemio çok acıksamda yemek yemek zor gelio cnm istemiodu..zayıf olmam beni çok rahatsız etmesede çevremden biraz kilo alsan çok daha güzel oluck fiziğin söylemlerini artk bitirmek istiorm
gecen yaz işe yarayan bi yöntemimi yine uygulamaya karar verdm yan etkisi uyku ve iştah olan bi surup var s..n yada diğer ticari adı p..n çoğunuz duymussunuzdur çocuklara da çok içirirler bu gün ona başladm ve etkisini anında gösterio zaten öğlen gibi bi ölçek içtm akşam yemeğini isteyerek yedm haberleri izlerken yan etkiyle yarım saat kdr uyumusum az önce yine acıktkm daha 2 saat geçmesine rağmen 2 tane de tost yaptm acilen:1: akşam da uyumadan önce reçelli yoğurt yada ballı süt yapmayı düşünüorm bunun faydasını çok görmüştm gecen sefer herkese kolay gelsn smdiden:69:

ocak 20ye kdr hedef 50;)

nedir bu şurup canım :)

kızlar siz iyimisiniz ne yapacaksınız kiloyu yaaaaa her hastalık kilodan çıkıyo, bide kötü görüntü cabası valla zayıflığınızın kıymetini bilin ben evlemeden önce 46-47 kiloydum şimdi 65 kiloyum çocuktan sonra baya aldım.tadını çıkarı zayıflığın şimdi vereceğim diye uğraşıyorum :69: :69: :69:

nedir bu şurup canım :)
cnm özelden yazıym sana burda yazmasam daha ii olabilir ilaç isimleri vs yasak olabilirr;)

kızlar siz iyimisiniz ne yapacaksınız kiloyu yaaaaa her hastalık kilodan çıkıyo, bide kötü görüntü cabası valla zayıflığınızın kıymetini bilin ben evlemeden önce 46-47 kiloydum şimdi 65 kiloyum çocuktan sonra baya aldım.tadını çıkarı zayıflığın şimdi vereceğim diye uğraşıyorum :69: :69: :69:

tahminmce ki yanılmadığıma eminm kilo vermek isteyenler kdr almak isteyen bir çok kişi vardır..
sizin yorumunuzda bu kişileri anlamaktan çok uzak bi yorum olmuşş..
zira amacımız bunları duymak deil çevremizdekiler de ilerde doğum yapınca zaten alıcaksn vs gibi sözler söylüolar ben doktora da gitmiştm ve metabozlizman almaya çok musait deil 25 yaşından sonra zaten yeme düzenin oturucak ve istesende hiç bi zman obez olma riskin yok gibi demişti..
yani bunları çok duyduk lütfen yazdklarımı kişisel algılama topiğin ismine bakarak yorum yapmak en mantıklısı biz burda belki fikir paylaşımıyla da bişiyler yaparz die toplandık sanıyorum ki peki ya siz??
ayrıca hastalık ve görüntü kirliliği boyutundan bahsetmişssiniz amacımız öyle bi fizik deil burdaki kimsenin de deildir sanmıorm ki amaç sadece 3-4 kilo daha alıp standarda ulaşmak;)

Son düzenleme:
kızlar ben bu tabloyu nasıl yapcam bilemedim. bilen varmı.. excelde mi yazıyoruz.. mesaj da gelmedi kimseden.. :/

ocak 20ye kdr hedef 50;)

etkısını anında gosterıyor derken kılo aldırıyormu yoksa hemen ıstah acıyormu demek ıstedın ???bu surubun kılo almaya etkısı olduguna emınmısınız kızlar

Elclone cım ben tablo yu word de yapmıstım.
maalesef kılo bıldırımı yapamıcam cunku hıc tartılmadım.
Kılo almıs olma ıhtımalım zayıf..

Back