• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Etap Kilo Alma Yarismasi!! (Ocak ayi)

etkısını anında gosterıyor derken kılo aldırıyormu yoksa hemen ıstah acıyormu demek ıstedın ???bu surubun kılo almaya etkısı olduguna emınmısınız kızlar

tabiki hemen kilo alma boyutunda etki etmio kızlar ama ben 10 günde 3 kilo almıstım gecen yıl çünkü iştah ama etkisini hemen gösterio zaten o kdr yemeye almamak imkansızz:d
bu arada ben hiç ama hiç kilo alamıorm çünk yemek yemeyi sevmiorm belki yesem alıcam o yüzden şuruba başladım ilacın yicekleri depo etme gibi bi özelliği yok yani yemek yemenize yardm edio sadece;)

bebe bisküvisiyle kilo alınan bi topik açılmıs ya kızlar ondan esinlenerek bende yeni bi uygulama yapıcam kendmce kendime kakaolu petibör bisküvilerden aldm süt ya da yoğurdun içine onları kırıp lokumlar koyucam lezzetli olsn die cezvi fln da koyabilirm her akşam yatmadan onu yicem baya bi kalori almıs olabilicemmm:9:

cnm özelden yazıym sana burda yazmasam daha ii olabilir ilaç isimleri vs yasak olabilirr;)

tahminmce ki yanılmadığıma eminm kilo vermek isteyenler kdr almak isteyen bir çok kişi vardır..
sizin yorumunuzda bu kişileri anlamaktan çok uzak bi yorum olmuşş..
zira amacımız bunları duymak deil çevremizdekiler de ilerde doğum yapınca zaten alıcaksn vs gibi sözler söylüolar ben doktora da gitmiştm ve metabozlizman almaya çok musait deil 25 yaşından sonra zaten yeme düzenin oturucak ve istesende hiç bi zman obez olma riskin yok gibi demişti..
yani bunları çok duyduk lütfen yazdklarımı kişisel algılama topiğin ismine bakarak yorum yapmak en mantıklısı biz burda belki fikir paylaşımıyla da bişiyler yaparz die toplandık sanıyorum ki peki ya siz??
ayrıca hastalık ve görüntü kirliliği boyutundan bahsetmişssiniz amacımız öyle bi fizik deil burdaki kimsenin de deildir sanmıorm ki amaç sadece 3-4 kilo daha alıp standarda ulaşmak;)

amacım sadece size zayıflığınızın tadını çıkarmak konusunda tavsiye vermekti , ben zayıflığı ve kilolu olmayı yaşamış bir bayan olarak sadece her ne kadar zayıf olunursa olunsun, kilolu insanlara nisppeten daha iyi olduğunuz konusunda moral vermekti.benim tavsiyemde almak isteyene şahsınıza söylemedim almayın üstünüze o zaman.siz niye bu sayfaya girdiniz şeklinde bir soru sormuşsunuz; herkes istediği sayfaya girebilir,bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.

Kızlar valla bende bisküviyle çok güzel kilo alıyodum ama bi ara midem bulandı artık yiyemiyorum.Y,yebilirseniz gerçekten çok iyi bir formül o.Bende nerdeyse aynı kalorisi olan başka bişey yapıyorum.2 tane dankek çikolatalım yiyorum yatmadan önce 520 kalori yapıyor hemde ufacıklar hemen yeniyolar.Üstünede 1 muz yiyorum her hafta yarım kilo alıyorum çok şükür.

amacım sadece size zayıflığınızın tadını çıkarmak konusunda tavsiye vermekti , ben zayıflığı ve kilolu olmayı yaşamış bir bayan olarak sadece her ne kadar zayıf olunursa olunsun, kilolu insanlara nisppeten daha iyi olduğunuz konusunda moral vermekti.benim tavsiyemde almak isteyene şahsınıza söylemedim almayın üstünüze o zaman.siz niye bu sayfaya girdiniz şeklinde bir soru sormuşsunuz; herkes istediği sayfaya girebilir,bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.
elbetteki beni ilgilendirmez bunu mesele haline getirmenizi de anlayamadm:)) amacınızın kötü olmadığının da farkındaym sadece diğer topiklerdeki gibi buraya gelip fikir vermek yerine kendince yorum yapıp gidenler de çok..zaten üstüme alındığım fln da yok bizim burdaki gayemiz belli sizinkini çözememiştm kızlar siz iyimisiniz vs die mesaja başlayınca..o yüzden yorum yapma gereği duydum, saygılar!

Kızlar valla bende bisküviyle çok güzel kilo alıyodum ama bi ara midem bulandı artık yiyemiyorum.Y,yebilirseniz gerçekten çok iyi bir formül o.Bende nerdeyse aynı kalorisi olan başka bişey yapıyorum.2 tane dankek çikolatalım yiyorum yatmadan önce 520 kalori yapıyor hemde ufacıklar hemen yeniyolar.Üstünede 1 muz yiyorum her hafta yarım kilo alıyorum çok şükür.
bence de asıl ne yediğimiz deil ne kdr kalori aldığımız önemlidir heralde, bebe büskivisinden sıkılanlar ve ağır gelenler için iyi bi alternatif olabilir;)

tabiki hemen kilo alma boyutunda etki etmio kızlar ama ben 10 günde 3 kilo almıstım gecen yıl çünkü iştah ama etkisini hemen gösterio zaten o kdr yemeye almamak imkansızz:d
bu arada ben hiç ama hiç kilo alamıorm çünk yemek yemeyi sevmiorm belki yesem alıcam o yüzden şuruba başladım ilacın yicekleri depo etme gibi bi özelliği yok yani yemek yemenize yardm edio sadece;)

10 gunde 3 kılo bence cok ıyı.ben bebe bıskuvısı yıorum bugun 13 gun 1 kılo ya aldım ya almadım kızlar burda en az 3 kılo falan azmısladır.alsamda almasamda etksınden emın olmak ıcın 21 gun devam edecegım.yapmasam ben yapmadımda onda olmadı derım.su surubuda deneyecegım

elbetteki beni ilgilendirmez bunu mesele haline getirmenizi de anlayamadm:)) amacınızın kötü olmadığının da farkındaym sadece diğer topiklerdeki gibi buraya gelip fikir vermek yerine kendince yorum yapıp gidenler de çok..zaten üstüme alındığım fln da yok bizim burdaki gayemiz belli sizinkini çözememiştm kızlar siz iyimisiniz vs die mesaja başlayınca..o yüzden yorum yapma gereği duydum, saygılar!

ben kilo konusunda takıntılıyım da zayıfları görünce çok kıskanıyorum napıyım :) bi de ilk defa gördüm topiğinizi çok şaşırdım kilo almak isteyenleri görünce.genelde toplumumuzda kilo verilmek istenir hani,çoğunluk böyle olduğu için o yüzden bende aslında kötü niyetle söylemedim kilo almak isteyenlerin çokluğunu görünce şaşırdım.'kızlar siz iyimisiniz' şeklinde bir giriş yanlış oldu ama hakaret anlamında söylemedim inanın şaşkınlığımdan birazda kıskançlığımdan oldu :27: saygılar ve sevgiler :)

ben kilo konusunda takıntılıyım da zayıfları görünce çok kıskanıyorum napıyım :) bi de ilk defa gördüm topiğinizi çok şaşırdım kilo almak isteyenleri görünce.genelde toplumumuzda kilo verilmek istenir hani,çoğunluk böyle olduğu için o yüzden bende aslında kötü niyetle söylemedim kilo almak isteyenlerin çokluğunu görünce şaşırdım.'kızlar siz iyimisiniz' şeklinde bir giriş yanlış oldu ama hakaret anlamında söylemedim inanın şaşkınlığımdan birazda kıskançlığımdan oldu :27: saygılar ve sevgiler :)

kimn bilir bizde çok aşırı olmayan kiloluları bile kıskanabiliriz neden olmasn:1:
aslında memnunuz çok çok şikayetçi olan yoktur genelde ama daha güzel görünmek adına tüm çabamız bende yanlış anlamıs olabilirm sen de haklısın nese kapatalm konuyu da:69:
kızlar bu arada 1 kilo almısım 3 günde ayın 20sine 4 gün var bakalm 2 kilo daha alablicekmiyim:1:
çok belli olmasa da kendimi daha iyi hissediorm tartı üstünde:9: bide ne buluosam yiyorm dün metro beklerken bile sevgilime dürüm çiğköfte aldırdm orda bile boş durmuorm o derece:))

Son düzenleme:
Kizlarrr, sonunda tatilden dondum ve full gaz bu konuya devam edicem.
yarin tekrar kilo bildirimi yapmaya baslicaz.
Insallah kilo almisinizdir. Bana gelirsek ben ayniyim kilo vermedigime sukur..:27:

bu gün tartıldm hala 48 kiloyum kızlar 10 günde 1 kilo da fena deil benm için ayın 30una kdr 1 kilo daha alıp mevcut kilomu korumaya çalışıcam bakalm, tok karnına zorla yemek yiorm belki alışkanlık yapar da böyle zorla yemek yeme derdinden kurtulurum:(

Son düzenleme:
Back