3. Etap Kilo Alma Yarismasi!! (Ocak ayi)

Hemen hemen her 3 ayda bir yaptırıyorum Doktor zayıf görüp kan hapı verdi ama günde 2 defa kullan dedi, vitamin verdi, daha önce de iğne vermişti. Her seferinde birşeyler veriyorlar da pek işe yaramıyor sanırım Bu kez yaptırmadım kan testi, ama içime de kurt düştü doktor kan değerlerin düşükse hücrelere yereti kadar besin gitmez, beslenemez dedi ama bilemedim. Belki sizde de vardır kansızlık diye sorayım dedim.

Bende kansizlik yok cok sukur.
Ama eger daha once sizde bu sorun cikmissa cok dikkat etmeniz gerek.
Surekli olarak testleri yaptirin, Allah muhafaza simdi dikkat etmezseniz belli bir yastan sonra
kansizlik cok ciddi hastaliklara sebep olabilir. Herseyin basi saglik.

Ya öyle de sabah sabah dalak bile yedim düşün, fincan fincan keçiboynuzu, pekmez içiyorum birşey değişmiyor Sınırın çok çok altında değil öyle düşüp bayılmıyorum ama ne zaman gitsek altında

Sağol tatlım ya destek oldun teşekkür ederim İŞte fazla üşütüyor bu soğuk Ankara'nın gecesinde o sıkıntı biraz. Valla 2 kat polar giydim oturuyorum yurtta, elim ayağım dondu

Valla bende kansizlik yok. Dune kadarda ankaradaydim 2 hafta boyunca,
ne kadar soguk oldugunu biliyorum, bende pantalonumun altinda yun af buyur donlarla gezdim hep
Kabanimda yok, tatilin tadini cikarabilmek icin mecbur butun avmleri gezdim

Ay sorma ya ben de anneannem yün çorap hediye etti onla geziyorum kaç gündür Hani askere gideceklere yün fanila falan satılıyor ya çeşitli iç giyim mağazalarında onlardan aldım bir tane de, çok üşüyorum ne yapayım Avm'ler iyi ya, insanın imdadına yetişiyor valla. Hele Cepa&Kentpark yan yana hem de, birinden çık diğerine gir tüm gün gez valla sıcacık

A Panora da güzel Oran'da o, biraz uzak. Ankamall de güzel Akköprüde o. Ama Ankamall sıkış tıkış geliyor da yine de içinde bayağı mağaza var ya, girdiğinde her şeyi buluyrsun :)) Benim dediğim yerler Eskişehir yolunda Ümitköy'e giderken.

Ben ancak yaztatilinde ordayim. 1 ay kadar, buyuk bir kismida ramazan ayina denk gelir sanirim.
Bu yil bayrami ordaki akrabalarimizla kutlamak istiyoruz. (bayram kutlanirmi, gecirlirmi bilemedim gitti)

İkisi de olur yau Ben de yatayım artık, uykum gelmedi ama çok üşüdüm vallahi kanım çekildi sanki İyi geceler tatlım

Tskler canim, Sanada hayirli geceler. Allah rahatlik versin.
Bende usuyorum, Suan Hollandadayim ama Turkiye sanki dahami sicakti ne
Yarin icin herkese booool kalorili gunler diliyorum!! Herkese simdiden afiyet sekerler olsuuun

kızlaar nasıl gidiyorr durumlaar ??? herkes iş,okul koşuşturmacasından buraya fırsat bulamaz oldu ben dahil :) hadi canlanalıımmm!!! hepimiiiz kilo almak istemiyormuyuuz??? birbiriimizi desteklemeyee devaam o haldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…