3. Düşük bu sefer boş gebelik

theiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
109
107
Ne diyecegimi bilmiyorum ağlamaktan helak olmuş bi haldeyim tabiki

İlk düşüğüm geçen sene şubat 1 damla kan gelmesiyle doktora gittim kalbi atıyor ama düşecek hiç bişey yapmayalım herkesin ilk düşüğü oluyor dedi ve kürtajla alındı 6 haftalık

İkincisinde psikolojimi çok zorla toparladım 2 3 ay korunduk tekrar hamile kaldım bu sefer hiç bişey yok herşey yolunda gidiyo dedi doktor 5. Haftada acaba coraspin versek mi sonra yok yok herşey iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tabi stresliyim habire tuvalete gidiyorum kan varmı acaba diye peçeteyle zorluyorum bile. Şükür kanamam yok diyip 7. Hafta gittik bu seferde kalp atışı durmuş. Eşimle ben nasıl ağlıyoruz atlatamadık diğer günde yine kürtaj oldum. Genetik sonuçta hiç bişey yok.

Üçüncüsünü denemeden doktor bizi genetik testlere gönderdi 5 ay o kan senin bu kan benim hep bi aksilikle sonuç verdi herşey normal kan pıhtılaşmamın olduğunu öğrendik. Tamam doktor seçimi yaptık bu sefer smear testi sonucu ascus sonrasında hpv 31-35 yüksek riskler çıktı.

Yine ağladım sabahlara kadar bu seferde kansermiyim vs diye. Yine anestezi biyopsiler oldum sonucunu 1 ay bekledim şükürler olsun kronik servisit çıktı. Doktor gebelik bekleyecegiz dedi bu sefer.

Üçüncüsünde çok mutlu oldum Allahım bu sefer tedavi olucam diye hergün nasıl dualar ediyorum.

Gittik 5. Hafta keseyi gördü sabah akşam progestan fitil kan sulandırıcı iğne akşam coraspin basladı 2 hafta sonra gel dedi

İğneleri vuruluyorum ama karnım mosmor her sabah ağlıyorum ama diyorumki evladımı alayım kucagıma herşey geçicek inşallah. Doktora gidecegim gün kalp çarpıntım basladı ya yine bişey olursa nasıl toparlarım diye.

Korktugum başıma geldi. Kese var bebek yok yarın yine kürtaja alınıcam

Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum artık

öyle ihtiyacım varki
Kaç yıl boyunca hiç çizgiyi bile göremedim biliyor musun? Kısırım zannettim. Eşimle konuştuk. Sorun bendeyse bırakır mısın diye o bana sordu ben ona sordum. Sana gelmek için sürekli çırpınan bir melek var sadece bunu düşün. Daha kalbini duymadan savaşmayı bırakmış sırf seni daha fazla üzmemek için. Hissettirmeden gitmiş. 36. Haftada düşük yapan Bi abla vardı burda geçen okumuştum. Acı acıyla ölçülmez ama tam uzanıp tutacakken bırakmış ellerini meleği. Rabbim beterinden korusun inşallah. Kötü şeyler iyilerin kıymetini bilmek için. İlk istediğinde olsa yine severdin evladını ama Savaşçı meleğin seninle olduğunda yeri daha Bi ayrı olacak emin ol

Öyle güzel yazmıssınki annem yanımdaydı okudum yazını nasıl ağladık beraber.
haklısın Rabbimin imtihanı hep bunlar elimden ne gelirki dua etmekten başka. İnşallah bize de nasip edecek inşallah

öyle ihtiyacım varki
sizinle benzer durumdayım Allah yardımcınız olsun. 4. düşüğümü geçen hafta yaptım kürtajla sonuçlandı. her gebeliğimde farklı bir sorun yaşadım bunda da çok ağır kanamalarım oldu, hala gece uyanıp kontrol ediyorum kanamam var mı diye öyle bir travma yarattı. 2 yıldır çocuk istiyoruz yaşım 29 ama nasip değilmiş herkes yaşın genç gez toz diyor ama içim acıyor her kayba, yaşla ilgisi yok bunun. ama yine de vazgeçmemeye karar verdim, vardır Rabbi'min bildiği, elbet rızkı olan bir bebek bize de gelecek. cinsiyetinde gözüm yok tek sağlıklı olsun kendine yetecek bir birey olsun istiyorum. son düşük incelemeye gitti, belki altından genetik bir şey çıkacak, belki diyorum engelli olacaktı acı çektiğini görebilir miydim bir ömür nasıl katlanırdı o acılara. ben elimden geleni yapacağım beslenme, ek vitamin yapılması gerekene ne kadar test varsa sonuna kadar savaşıp bebeğimi beklemeye kararlıyım, önceden neden ben neden olmuyor diye sorgulardım ama bu yanlış, herkese nedense bana sana da o yüzden. çok düşünmemeye çalışın demesem de biliyorum nafile, üzüleceksiniz belki ağlamak üzülmek en iyisi ben içime attıkça daha da kötü oldum. ama 8 10 düşüğü olup sağlıkla kucağına alanlar var, elbet bizim de olacak bu düşenler sağlıksız demek ki. kendinize zaman ayırın ardından ne yapılması gerekiyorsa miniğiniz için mücadeleye devam İnşallah...

Aynı olayları aynı duyguları yaşamışız malesef her seferinde bu kez Rabbim nasip edecek diyip sabah akşam dua ediyordum. Eşimde o kadar üzülüyor ki birbirimizin gözüne bile bakamıyoruz hep düşükler aklımıza geliyor. Bunları yaşadıktan sonra da etrafımda hep hamileler denk geliyor. Algıda seçicilik galiba diyorum. Her seferinde Allahıma yalvarıyorum. Buda bizim imtihanımız demekki Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle kucagımıza evlatlar nasip etsin.

yan yana oturup saatlerce ağlasak seninle içimin yangını yine de dinmez. 2 kere yaşadım bi kürtaj i düşük 14 aydır hamile kalamıyorum aşılama dahi yaptık ama tutmadı olmuyor olmuyor. Vardır diyorum Rabbimin bir bildiği. Herkes hamile kalıp doğurdu benden sonra kalanlar bile ben hala çırpınıyorum. Öyle yoruldum ki. Acılarını daha atlatamamışken. İlk kaybım 2018 martta idi 2 yıl oldu ben o gün o masada bebeğimi bıraktım hayallerimi bıraktım canımı bıraktım. aklıma geldikçe ağlıyorum hala . Dersen ki aklından çıkıyomuki. Hayır. Bu acının bi adı bi tarifi yok. Öyle zamanlar geliyoki gıpta ediyosun insanlara. Asla kıskanmak değil. Hatta insanlar kıskanıyormu diye düşünürmü diye düşünmeye başlıyosun . Hamile görmek çok can yakar hale geliyo. Çocuklara bakınca kayıpların gözünün önüne geliyo yaşasa nasıl olurdu şu yaşta olurdu bana mı benzerdi. Çok çok çok zor. Babasını anasını kaybedene yetim öksüz deniyo da evladını kaybedene bi isim bile yok bu öyle bi acıki tarifi yok. Rabbim cennetinde kavuşturacak onlarla bizi. O mis kokusunu içime çekmek ağzından bi kere anne sözünü duymak için dünyaları verirdim. Belki bi gün biz de tamamlanırız çünkü ben çok eksiğim.

Kuzum iyi bir doktora gidin çaresiz degilsn hamile kalabiliyosun yine denersin. Neler var rabbim yasatmasn. Bu arada bidahaki gebelignde oksaparı koldan yap gòbek cok morariyo

Canım kardeşim kesinlikle her sözüne katılıyorum. Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Bugun doktora gittiğimde herkesin karnı büyümüş, ben hiç öyle olamayacakmısım gibi geliyo sonra ümitsiz olunca hayat yaşanacak durumdan cıkıyor yine savasacagım diyorsun. Allahtan ümit kesilmez bak yarın kürtaja giricem yine 1 senede 4 kere anestezi almış olucam giren çıkanın haddi hesabı yok.
eşim bi yandan psikolojisi yerle bir. Gözgöze gelince bile ağlayıp duruyoruz. Denicez denicez sende bende öyle. Olunca da birbirimize destek olacagız inşallah

Kuzum iyi bir doktora gidin çaresiz degilsn hamile kalabiliyosun yine denersin. Neler var rabbim yasatmasn. Bu arada bidahaki gebelignde oksaparı koldan yap gòbek cok morariyo
İyi ki Allaha inancım var canım yoksa toparlayamam ki kendimi Bi dahakine bebek görünür tedaviyle ilerleriz inşallah diyorum bakalım bu süreçleri kolay atlatırsam

Öyle güzel yazmıssınki annem yanımdaydı okudum yazını nasıl ağladık beraber.
haklısın Rabbimin imtihanı hep bunlar elimden ne gelirki dua etmekten başka. İnşallah bize de nasip edecek inşallah
Rabbim yaşattıklarını unutturacak bir melek göndersin sana inşallah.

Yaa bkleseniz biraz daha bebek gec olusmustu bendede 7 haftalıkken duymustuk bebegi bende f5 heterozigotum kan sulandırıcı ile bebegimi kucagıma aldım 3 dusuk yasadım

Teşhis doğru mu peki bundan emin misiniz ? Ben 4 ay önce 8 haftalık hamileyken bana da boş gebelik tanısı konuldu prof.a kadar çıktım biz de doktorsak bebek mebek oluşmaz ama hadi 1 hafta bekleyelim dediler.O sürede prof bozuntusu kullandığım progestanı kesti 1 hafta düşük yapmayı bekledim boş kese ya sözde.1 haftanın sonunda ilk prof.a gittim alttan falan bakmadı incelemedi doğru düzgün bakmadan durum aynı kürtaj şart gel suni sancıyla düşürelim dedi.Ben korktum kendi doktoruma gittim o karından baktı evet değişiklik yok leyloş maalesef ama bir de alttan bakalım dedi.Bebeğim oradaydı ama kalbi durmuştu o sürede öyle çok ağladım öyle çok kendimi üzdüm ki aynı sabah dedem öldü haberle birlikte kanamam başladı cenazeden çıktım kürtaja gittim.Yani önce teşhisten emin olun ben çok üzdüm kendimi mahvettim zararlı ben çıktım gerekirse doktor doktor gezin 9 haftayı aşmadıysan her şey değişebilir Rabbim yardımcın olsun.Çok zor ben tekrar hamileyim ama şimdi bile hamile görmeye dayanamıyorum içim acıyor bir şeyler kopuyor sanki ben o günleri göremeyecekmişi gibi.Bu bebeğimi doğuracağıma kesin gözüyle bakamıyorum hayal kuramıyorum kalp atışını daha duymadık o da bende travma oldu korkuyorum Rabbim sınamasın böyle bir acıyla çok zor çoook

Yaa bkleseniz biraz daha bebek gec olusmustu bendede 7 haftalıkken duymustuk bebegi bende f5 heterozigotum kan sulandırıcı ile bebegimi kucagıma aldım 3 dusuk yasadım
Elfydr yorumları okuduktan sonra acile gittim ne olur ne olmaz belki bi mucize olur diye ama yok iki üç doktor baktı kese kocaman 7+2 ama hiç bebek yok. Geç döllenme olabilirmi nolur bi umut dedim yok 5. 6. Haftada belki ama kese bu kadar büyükken olmaz dediler yine eve geldim

inşallah canım inşallah Rabbim bu evlat hasretini dindirecek. Ben eşimin yanında ağlayamıyorum çok üzülüyo ben ağlayınca ayaklarıma sarılıp yatıyo yanımda o üzülmesin diye gece o yokken gizli gizli ağlıyorum. 2 hafta önce acil hastaneye kaldırdılar kist patlamış kanama varmış içerde diye doktor gelip yüzüme kanama durmazsa ameliyat edicem ama bidaha çocuğun olmaz dedi. Çektiğim ağrılar acıları o an unuttum bi ağladım bi ağladım beni muayeneye doğumhane katına aldırlar bebek ağlamaları kalp atışları sedyede doğumdan çıkanlar. Bir ben hamile değilim katta. 40 dakika sabrettim doğum odasında doktor bekledim. arada bi kızı aldılar doğumu başlayacakmı kontrol için. artık dayancak gücüm kalmayınca çıkıp gittim arkamdan hastane ayağa kalkmş hastayı kaybettik diye odaya çıkıp çığlık çığlığa bi ağlayışım vardı ki. çok şükür onu da atlattım. Ama iyi şeyler olmuyo hep daha kötüsü hep daha kötüsü. Neden ben demeden edemiyorum. Eşim anneme ben çocuk diye diretmiyorum olmasın o iyi olsun yeter diyomuş geceleri bazen duyuyorum gizli gizli ağlıyo kendi başına demiş. Eşim sağolsun anlayışlı. ama biliyorum ki bu hayatta en çok istediği şey baba olmak. Ve ben ona sadece engel oluyorum. o her ne kadar istemese de kabul etmese de ne kadar daha engel olmayı kladırırm ona bilmem. ailesinin tek çocuğu babası 67 yaşında. BEnim yüzümden adam torun sevgisi tadamadan göçüp gidicek. Eşim yeğenlerime yeğenlerine bayılıyo çocuk görmesin içine sokar çok sever . Son ana kadar çabalayacağım ama olmuyosa da bi ömür onu da çocuksuzluğa mahkum etmek istemem. Herşeyden çok bu engel olma psikolojisi beni yiyip bitiren . Çok mu şey istedim Rabbimden bilmem

Nptın cnm

bu ay femara ovitrelle kulandırdı yine doktorum olmayacak belli bu kaçıncı kullanışım. Bidahaki ay aşılamadan kaçışın yok dedi. Aşılamayı da femarayla yada klomenle yapıyo. Burda okuyorum herkes iğne kullanıyo yumurta büyütmek için. 1 tane yumurtam oluyo benim femarayla . Bu sefer doktor yine ilaç derse patlıcam. Ben bekliyorum adetim 24 ünde ama bu aralar 5-6 gün sarkıyo bakalım ne olacak

Amacım sizi kırmak falan değil lütfen yanlıs anlamayın acaba direkt tüp bebek mi deneseniz? Yasadıklarınız agır seyler cünkü okurken ben cok kötü oldum sizi tahmin bile edemiyorum=(

Amacım sizi kırmak falan değil lütfen yanlıs anlamayın acaba direkt tüp bebek mi deneseniz? Yasadıklarınız agır seyler cünkü okurken ben cok kötü oldum sizi tahmin bile edemiyorum=(
evet çok ağır çok yorucu yıpratıcı. Tüp bebek maddi açıdan hazırlık gerektirdiği için bikaç aydan önce yapamıyorum en azından bu sürede aşılamada 3 hakkımı kullanmak istedim. Maddi olarak bu sürede kendimi hazırlamak adına. Hiç bebeğim olmasa çoktan denemiştim tüp bebek. Kayıplarım var tüp bebek yapıp tekrar düşük gerçekleşirse ya da yaşamazsa bebeğim ikinciyi yapmak isteyeceğim biliyorum . Kendimi maddi olarak ne derece hazırlarsam o kadar iyi. O gün geldiğinde para en son düşünmek isteyeceğim şey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…