Ne diyecegimi bilmiyorum ağlamaktan helak olmuş bi haldeyim tabiki
İlk düşüğüm geçen sene şubat 1 damla kan gelmesiyle doktora gittim kalbi atıyor ama düşecek hiç bişey yapmayalım herkesin ilk düşüğü oluyor dedi ve kürtajla alındı 6 haftalık
İkincisinde psikolojimi çok zorla toparladım 2 3 ay korunduk tekrar hamile kaldım bu sefer hiç bişey yok herşey yolunda gidiyo dedi doktor 5. Haftada acaba coraspin versek mi sonra yok yok herşey iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tabi stresliyim habire tuvalete gidiyorum kan varmı acaba diye peçeteyle zorluyorum bile. Şükür kanamam yok diyip 7. Hafta gittik bu seferde kalp atışı durmuş. Eşimle ben nasıl ağlıyoruz atlatamadık diğer günde yine kürtaj oldum. Genetik sonuçta hiç bişey yok.
Üçüncüsünü denemeden doktor bizi genetik testlere gönderdi 5 ay o kan senin bu kan benim hep bi aksilikle sonuç verdi herşey normal kan pıhtılaşmamın olduğunu öğrendik. Tamam doktor seçimi yaptık bu sefer smear testi sonucu ascus sonrasında hpv 31-35 yüksek riskler çıktı.
Yine ağladım sabahlara kadar bu seferde kansermiyim vs diye. Yine anestezi biyopsiler oldum sonucunu 1 ay bekledim şükürler olsun kronik servisit çıktı. Doktor gebelik bekleyecegiz dedi bu sefer.
Üçüncüsünde çok mutlu oldum Allahım bu sefer tedavi olucam diye hergün nasıl dualar ediyorum.
Gittik 5. Hafta keseyi gördü sabah akşam progestan fitil kan sulandırıcı iğne akşam coraspin basladı 2 hafta sonra gel dedi
İğneleri vuruluyorum ama karnım mosmor her sabah ağlıyorum ama diyorumki evladımı alayım kucagıma herşey geçicek inşallah. Doktora gidecegim gün kalp çarpıntım basladı ya yine bişey olursa nasıl toparlarım diye.
Korktugum başıma geldi. Kese var bebek yok
yarın yine kürtaja alınıcam
Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum artık
Öncelikle cok geçmiş olsun bende iki kere kürtaj oldm o hissi öyle iyi biliyorumki sadece nefes aldıgına şükret ve Allahın sevgili kulu oldugunu unutma .. peki bunun sebebi neymiş tedavıde ne eksık olmuş sonuncusunda arastırdınnj