3 dilek hakkınız olsa dış görünüşünüzde hangi kusurları değiştirirdiniz?

Pürüssüz bir cilt çilsiz sivilcesiz bebek gibi.
Boyum da 1.70 olmasını isterdim.
Sonrası bol sağlık..

Burnum biraz daha küçk olsaydı fena olmazdı çünkü burun takıntım var biraz
Cilt olarak ta yüzümün kenarlarında tüy var tüusüz olmak izterdım en azımdan yüz için :26:
Boyum fena değil ama oda biraz daha uzun olsyadı hiçte fena olmazdı

fazla kilolar gitsin tüylerim yokolsun başka da bişey lazım değil

Kusurlar yazılmış aslında ben bunları kusur olarak görmüyorum.Yine de yazayım.

1-Boyum 169. 172, 173 olmasını isterdim hatta 170 de olur 7'li bir sayı olsun isterdim.

2-Bu dış görünüş değil ama dış görünüşümü etkileyen bir şey inanılmaz hızlı çalışan bir metobolizma isterdim. :)

3-Gözlerimin daha parlak, kirpiklerimin daha uzun olmasını isterdim.

Bu benim elimde ama gerçekten şu sorunu halletmek istiyorum; Çook kilo almak istiyorum.
İkincisiyse; boyumun biraz daha kısa olmasını isterdim.
Üçüncüsü, saçlarım çabuk uzasın

Sadece boyumun biraz daha uzamasını isterdim, az bişeyde kalçalarımın daha büyük olmasını.. Onun dışında herşeyimden çok çok memnunummmm

şöyle bir düşündüm de yüz tamam, vücut tamam,boy tamam..ama ayak bileklerimin daha ince olmasını isterdim çok kalınlar..liposuction düşünmeye başladım artık...

burnumun hafifte olsa kemeri olmasa ii olurdu...kalçalarımdaki selülitler yok olsun birde 17 yaşımdaki tazeliğimle kalamazmıyım acaba:)

Alnımı kesınlıkle cok açık cünkü bu konuda yardımlarınızı beklıyorum pskolojık sorun yaptım kendı kendıme ya sınırım bozuluo ıstedıgım sac modelllerını yapmıyorum komplex yaptım yanı

Burnm daha rahat nefes almak istiyorum artık
Göğüslerim
Bir de boyum şöle bir 5-6 cm uzun olsun isterdim :) Ondan sonrada zaten manken olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…