3 dilek hakkınız olsa dış görünüşünüzde hangi kusurları değiştirirdiniz?

mermaid_crn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
29
1
Kızlar 3 dilek hakkınız olsa vucudunuzda dış görünüşünüzde hangi kusurları değiştirirdiniz? Bunun imkanlılık oranı nedir ve yapamıyorsanız engel ne? Birlikte çözüm bulabilir yada birbirimize destek olabiliriz.. Belkide tek ihtiyacimiz olan şey motivasyondur.. ben baslayayım.

DİŞLERİM: dislerim aşırı olmasa da carpıklar, erkekler çok cekici buluyor ama ben gülerken kendimi kasmaktan kahkaha atmanın ne demek oldugunu bilmiyorum kahkaha atamıyorm çok komik biseyde bile gülümsemek zorunda kalıyorum.. bunu diş estetiği ile düzeltmem mümkün, hatta doktorlada konustum içime sindi.. yanlız cok pahalı ve ben öğrenciyim. tam 6 bin lira.. bakalim babişko söz verdi insallah bu yaza düzeltiyorumm dişlerii..

GöZ ALTI ÇÖKÜKLÜĞÜ: göz altlarım genetik olarak içe dogru çökük ve burnumun göz pınarından itibaren baslayan ve elmacık kemigimin üst kısmına kadar uzanan derin bi çukur çizgi var. yanı resmen çökmüş durumdayim. kapatıcılarla falan da kapanmıyor. dez avantajı hep yorgunmusun diye sorulması hatta madde mi kullanıyorsun diyenler oldu ama mor değil sadece çökük ve rengi açık bile.. Tedavisi dolgu! ama çok korkuyorum çok arastırmama ragmen tatmin edici bi cevap alamadım.. ya sonradan daha kotu olursa diye beynimi kemiriyorum.henuz doktora gorunmus degilim sadece internetten fotolarımı gonderdım..

SELÜLİT: Ahhhh su lanet şeylerrr! vucudum neredeyse kusursuz bi şekilde ama ne yaptıysam gitmiyo su selülitlerrr! uygulamadıgım yontem kalmadi, içten olsun dıştan olsun! daha 21 yasındayımm ve sanırım bi çözümü yoook işte en çok sihirli degneye ihtiyac duydugum konu bu galiba !

Evet kızlar benim bu 3 sorunum gitse kendimi yeniden dogmus gibi hissedeceğim aşikar. Sizde farklı cozum yolları biliyorsanz paylasin lütfen benimle.. ve kendinizde düzeltmek istediginz kafanıza taktıgınız sorunları yazın.. hepımızın vardır mutlaka bir takıntısı..

sadece gözaltlarımdaki minik minik yağ bezelerınden rahatsızım.bu arada bende selilüt vardı hemde çok.zayıfladım pilates yaptım şuan hiç kalmadı acaip sıkılaştım

boyumu 165 yapardım
çenem sivri herkes beğenir ama ben beğenmiyorum
birde göğüslerim küçük olsun isterdim 75 gibi

boyumu 165 yapardım
çenem sivri herkes beğenir ama ben beğenmiyorum
birde göğüslerim küçük olsun isterdim 75 gibi
sırt ölçüsü 75 yani göğüs hariç kısım alttan veya üstten bu band genişliğidir.band genişliğinin kilo ve kemik yapısının genişliği ile alakası var göğüsün büyüklüğü ile değil. bir de göğüsten ölçülür mesela 83 de göğüsten çıktı. 8 fark b cup ı verir. yani 75 B olur.
sırt genişliği ile göğüs arasındaki fark cup değerini yani gerçek meme büyüklüğünü verir. mesela sırttan ölçtün 90 çıktı göğüsten ölçtün 95 çıktı ozaman 90 A cup olur ki bu nerede ise göğüs yok demek.

hepiniz memnunmusunuzzz halinizden:)

ben memnunum sanırım..gerçekten başlığı görünce düşündüm ama aklıma bişey gelmedi...haha bikaç aysonra koca göbekli yusyuvarlak bişey olacağım ama yine de şikayetim yok :)))

bu arada dünyanın en güzeli falan değilim tabiki ama kendimi seviyorum sanırım...

Göğüslerimi büyütmek isterdim. Bir de daha sert olmalarını ...

Boyum 1.69. 1.70 ya da 1.72 olsun isterdim.

Cildim aşırı kuru olduğu için yumuşacık bir ten isterdim.
Kese yapmak, hamama gitmek zorunda kalmazdım düzenli olarak böylece.

Bir de kulaklarım küçük ve gayet güzel ama saçlarımı toplayınca duruşu biraz tuhafıma gittiği için onu düzelttirmek isterdim.

Çenemi az daha öne aldırmak da hoş olurdu.

Kendime bu ufak kusurlarımla hayranım ama değişebilse hayır demezdim.

3ü geçtim ben. :s

Son düzenleme:
gögüslerimin azcık daha büyük olmasını isterdim ama şart değil sadece imkan olsa belki yaptırırdım

ayrıca 3 kilo fazlam var onu vermek isterdim bi türlü veremediğim fazlalığım ama zaten iyi olduğumu söylüyorlar ama bence fazla..

onu vermeyi çok isterdim bi anda hokus pokusss

bende pilates yapıyorum ama selülitlerim gitmyorr

selülit aşırı östrojenden kaynaklanır. erkeklerde selülit bulunmamasının sebebi de bu zaten.maydanoz adaçayı gibi bitkisel östrojen içeren yiyeceklerden yersen azalırlar. çünkü östrojen alıcılarını bitkisel östrojen gibi zayıf östrojen ile doldurursan güçlü östrojene alıcı kalmaz. böylece selülitler de azalır.

5 olsun o ya
bacak boyumu 5 cm uzatırdım.
kilomu yok ederdim.
popomu yandan daraltır arkadan çıkık yapardım.
tenimde güneşten dolayı buğday rengi olan yerleri tekrar beyaza çevirirdim.
göğüslerimi silikonlu görünümüne çevirirdim
hatta 10 olsun bitmez daha benim ki. kendimden memnunum ama böyle bir fırsat verselerdi onlarca değişiklik yapardım yani

dudaklarımın alt kısmında şişlik varr onların olmamasını ve daha dolgun dudaklara sahip olmak isterdim...
göğüslerimin daha büyük olmalarını isterdimm..
bide gözlerimin renkli yeşil veya mavi olmasını isterdimmmm
saçlarımın belime kadar uzun olmasını isterdimmmm tamamen tüysüz olmak isterdimmmm off off

Boyumun uzun olamsini isterdim.
tenimin pürüssüz olmasini isterdim.
Birde saclarimin gür ve gözlerimin renkli olmasini iaterdim.

bacak boyumun 5 cm daha uzun olmasını

kaşlarımın hafif kalkık olmasını

dudaklarımın 1 tık daha dolgun olmasını isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…