3 dilek hakkınız olsa dış görünüşünüzde hangi kusurları değiştirirdiniz?

Kızlar 3 dilek hakkınız olsa vucudunuzda dış görünüşünüzde hangi kusurları değiştirirdiniz? Bunun imkanlılık oranı nedir ve yapamıyorsanız engel ne? Birlikte çözüm bulabilir yada birbirimize destek olabiliriz.. Belkide tek ihtiyacimiz olan şey motivasyondur.. ben baslayayım.

DİŞLERİM: dislerim aşırı olmasa da carpıklar, erkekler çok cekici buluyor ama ben gülerken kendimi kasmaktan kahkaha atmanın ne demek oldugunu bilmiyorum kahkaha atamıyorm çok komik biseyde bile gülümsemek zorunda kalıyorum.. bunu diş estetiği ile düzeltmem mümkün, hatta doktorlada konustum içime sindi.. yanlız cok pahalı ve ben öğrenciyim. tam 6 bin lira.. bakalim babişko söz verdi insallah bu yaza düzeltiyorumm dişlerii..

GöZ ALTI ÇÖKÜKLÜĞÜ: göz altlarım genetik olarak içe dogru çökük ve burnumun göz pınarından itibaren baslayan ve elmacık kemigimin üst kısmına kadar uzanan derin bi çukur çizgi var. yanı resmen çökmüş durumdayim. kapatıcılarla falan da kapanmıyor. dez avantajı hep yorgunmusun diye sorulması hatta madde mi kullanıyorsun diyenler oldu ama mor değil sadece çökük ve rengi açık bile.. Tedavisi dolgu! ama çok korkuyorum çok arastırmama ragmen tatmin edici bi cevap alamadım.. ya sonradan daha kotu olursa diye beynimi kemiriyorum.henuz doktora gorunmus degilim sadece internetten fotolarımı gonderdım..

SELÜLİT: Ahhhh su lanet şeylerrr! vucudum neredeyse kusursuz bi şekilde ama ne yaptıysam gitmiyo su selülitlerrr! uygulamadıgım yontem kalmadi, içten olsun dıştan olsun! daha 21 yasındayımm ve sanırım bi çözümü yoook:KK43: işte en çok sihirli degneye ihtiyac duydugum konu bu galiba !

Evet kızlar benim bu 3 sorunum gitse kendimi yeniden dogmus gibi hissedeceğim aşikar. Sizde farklı cozum yolları biliyorsanz paylasin lütfen benimle.. ve kendinizde düzeltmek istediginz kafanıza taktıgınız sorunları yazın.. hepımızın vardır mutlaka bir takıntısı..

Selülit dışındakiler bende de mevcut ne yazık ki ve gözmdede çukur değl mor halkalar var :) Selülit e gelince selülitle savaştaki en büyük etken her duşta mutlaka kullanman gereken vücut lifleri.Ben genelde gün aşırı banyo yaparım ve her girdiğimde arka bacağımı baştan aşağı liflerim ve çıkınca da kuru bi keseyle ya da yüz yıkama fırçası da olabilr onlrla dairesel hareketler yaparak o bölgedeki kan akışının hızlanmasını sağlarım ve hemn ardndan selülit kremimi sürerim ki etki edebilsin.Kesinlkle en büyük çözümü bu diye düşünüyorumm.

DİŞLERİM : Ön dişlerim tavşangillerden tamam çekici ve hoş buluyorlar ama 1-2 tanesi daha düzgün olabilirdi. İnci gibi mesela. :KK53:

GÖĞÜSLERİM : Azıcık daha dolgun olabilirlerdi. Büyüsün istiyorum ama büyüteyım derken sarkıtıcam :KK55: :KK36:

BURNUM : Çentikli bir burnum var fındık gibi olabilirdi :KK17:

X