3 dilek hakkınız olsa dış görünüşünüzde hangi kusurları değiştirirdiniz?

burun,dis,gögüsler
gel 4 te anlasalim birde boy hatta 5 kilo yaaaa stres oldum simdi

Son düzenleme:
Ten rengimin beyaz ve kusursuz olması
Boyumun 165 olması
Vücüdümda kıl tüy,selülit vs. hiç bir şeyin olmaması

Oh ne güzel olur bunlar olsaa

Ayaklarimi, Omuzumdan dirsegime kadarki tenimi( butun vicudum puruzsuzsadece o kisimda kucuk kucuk puturtuler var ve kirmizi), Birde benlerimin az olmasini isterim...

Burnum birazcık daha küçük olsun, saçlarım daha gür olsun bu kadar 3.ye gerek yok kendimi seviyorum :)

ben fazla bişiy istemezdim.
bir boyum bir 5 cm daa uzun olsun ,birde saçlarım olsun isterdim....

Hiçbirşeyimi değiştirmezdim güzelmiyim ksuurlarımla evet kilolu selülitleri olan burnum öyle estetikli gibi güzel değil ama ben doğalım ve Allahın bana verdiği ben için hergün ona şükrediyorum sağlığım yerinde olduğum için ben beni böyle seviyorummmmm

Helal olsun bakış açını çok beğendim:)

Bacaklarımın yamukluğunu düzeltmek isterdim bi de 50 kilo olmak onun dışında şikayetim yok :)

Bir 5-10 kilo kalıcı olarak gitsin isterdim. Özellikle göbiş bölgemden gitsin...
Bir de boyum biraz daha uzun olabilirdi .. bu kadar :))

boy kilo idealini yakalayıp 65 kilo olmak
göğsümün küçülmesi, zayıflayınca bu da olur sanırım
bir de saçım uzasın

iyi ki elim yüzüm düzgün sağlığım yerinde gerisi fani işler zaten

Son düzenleme:
Benim cildim çok hassas ve sürekli sorunlar çıkıyo. Öncelikle cilt sorunlarımın tamamen bitmesini pürüzsüz mükemmel bir cilde sahip olmak isterdim.

Sonraa ilginç gelebilir ama sadece sol kulağım kepçe :) Onun düzgün olmasını isterdim.

Bide bi kaç kilo fazlam var onları da verip mükemmel fit bir vücuda sahip olmak isterdim :)

daha gür ve dalgalı saçım olmasını
renkli gözüm olmasını
tombiş yanaklarım olmasını isterdim

basenlere sıra gelmedi başka zamana inşallah:)))

Pürüzsüz bir ten isterdim.Ama böyle bildiğin porselen gibi ufacık bir ben bile olmıcak

Daha dolgun göğüsler isterdim

Renkli gözlü olmak isterdim

fındık burunluuuuuu oluyuummm efendime söyleyim 10 kilo fazla olayım birde saçlarım belime kadar olsun meselaaa yakaarrım romayıdaaaa ayytt

Vücudumun alt kısmı incelsin
Çok olmasa da iğrenç durmayacak şekilde bacaklarım ince olsun
ve de yüzüm pürüzsüz olsun isterdim
hayal işte...

Burnumdan nefret ediyorum. İlk onu.
Sonra gözlerimin mavi olmasını isterdim.
Saçlarımın da siyah olmasını isterdim. Hayaal iştee :)

50 kilo civarı olmak isterdim.
Dişlerimin ince gibi bembeyaz olmasını ve pürüzsüz bir tene sahip olmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…