• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması 3 çocukla boşanmak,ayrı eve çıkmak

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

5kisilikailem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
606
688
23
27
22 yaşındayım biri 5 biri 3 yaşında çocuğum var 6 satlikta hamileyim birikim yapip boşanmayı düşünüyorum. Şimdi değil dogumdan 5 6 ay sonra kadar. Ailem çocuklarımı almıyor bende bırakamam zaten ama doğuluyuz ve ayrı eve çıkmama ne tepki verilir korkuyorum. Ekonomik özgünlüğün yok rezil olursun vs. Demeyin çünkü çalışır kreşe yerleştirir bakarim,anne isterse olmayacak şey yok ama ailemden korkuyorum ya hayatjma kastederlerse. Cocuk niye yaptin demeyin bilinçli bir gebelik değildi.

Son düzenleme:
22 yaşındayım biri 5 biri 3 yaşında çocuğum var 6 satlikta hamileyim birikim yapip boşanmayı düşünüyorum. Şimdi değil dogumdan 1.5 2 yil sonra kadar. Ailem çocuklarımı almıyor bende bırakamam zaten ama doğuluyuz ve ayrı eve çıkmama ne tepki verilir korkuyorum. Ekonomik özgünlüğün yok rezil olursun vs. Demeyin çünkü çalışır kreşe yerleştirir bakarim,anne isterse olmayacak şey yok ama ailemden korkuyorum ya hayatjma kastederlerse. Cocuk niye yaptin demeyin bilinçli bir gebelik değildi.
ay canmmm benim yaa nerde yasiosun doğuda misin.ailen yardimci olmuyormu sana neden almior cocuklari bakcak durumunda yok bende bir kiz taniorm babamlar koruyucu aile olsu bir doğulu 5 yasindaki erkek çocuğuna vee ablasida varmis 7 yasindadie heralde onuda baska bir aile almış. koruyucu olark sadece evlatlik gibi deil bu.acaba gecici olarak koruyucu aile ni bulunsa sosyal destek alsan gecici ama hatta ben annesini gordm kocasindan siddet gormus baska yerlere kocasi satmaya calismis meyhanelerde elleri yara icindeydi bir kere annesini tanima sansim oldu.ve kiz calisio birikim yapiordu sonra iki cocugunu alacagni soledi vee arada cocuklarini gormeye gelior.gecici çözüm sosyal devlette arastiriyor duzgun aile ise geriyor gelipe evine bakior konusuyor taniyor oylelikle yolsa uygun ev kosulllari yoksa vermiyor.gozlerimle şahit olduğum seydi bu ama yok ben olmaz dersen once kacman gerek gibi doğulularin kimisi iyidir ama kimisi var korkar insan tehdit eder vs allah korusun acaba uzakdan ismi bulsan gecici kadin siginma yerleride var aslinda diyelim ki dogudasin istanbula gelceksin siyelm orda kadin siginma evi bulup orda kalip o esnada calisip birikim yapip sonra eve cikabilirsin ailen destek olurmu sana ev kirasi icin oylemi yapsan yada bilemedm ama eşin tehditkar biriymis gbi geldi bana birde onlar biribirini kollar destek bulur sen tek kalmamalisin ama yapcfn şeyi gizlice yapmalisinbayri kredi karti alabilirsin parani oraya yatirrsin gizli olck hepsi kocana da sanki hic ayrilmicakmis gbi davranmalısın belli etmemelisin hissedersw yakalanirsin ailen neden destek olmuor ya ..ya tehdit ederse ailene zarsr veririrm derse korkutmak icin demiorm aslinsa bunlari her ihtimali dusunmek zorundasın birde karakola sikaet etmek yetmior bisi yapmiolar ada sana zarar verene kdr ellerini surmuolar adalete asla güvenme asla...en gazla yaklaşma zorunluluğu koyuor polis ona ama yine zarsr vercek oldukdan sonra kardeslari yada ailesi ile zarsr verir yine verir ama kork die demiorm herseyi dusunmelisin kacmaya bakmalisin islerini yoluna koyup ailen d3stek olsa bunolmaz tbide

Çocuğumu bırakmamak için ailemi silmeyi göze aliyorum siz koruyucu aileye verin diyorsunuz pes!!!!
o kismi da yazdim aslinda olmaz derseniz dedm gizli plan yaparsiniz desm her iki ihtimal seklinde yazdm oraya kizmaniza gerek yoktu kotu niyetle yazmadm birakin gidin de demedm cocuklarm la gidicem derseniz dedm uzakdan is bulup sığınma yeri veya tanidik varsa gecici olarak orda kalabilirsiniz dedm bu orda anlatfgm benim tanisigim birinin tercih etmis oldugu birseydi tbiki sen yapmak zprunda deilsin butun iyi ve kotu ihtimalleri yazdm icinden sana yakın olanini alırsın hicbirini begenmeyedebikirsin cunku kolay deil bu surecin ailen yaninda deil die dedm birak git demedm

22 yaşındayım biri 5 biri 3 yaşında çocuğum var 6 satlikta hamileyim birikim yapip boşanmayı düşünüyorum. Şimdi değil dogumdan 1.5 2 yil sonra kadar. Ailem çocuklarımı almıyor bende bırakamam zaten ama doğuluyuz ve ayrı eve çıkmama ne tepki verilir korkuyorum. Ekonomik özgünlüğün yok rezil olursun vs. Demeyin çünkü çalışır kreşe yerleştirir bakarim,anne isterse olmayacak şey yok ama ailemden korkuyorum ya hayatjma kastederlerse. Cocuk niye yaptin demeyin bilinçli bir gebelik değildi.
Anladigim kadariyla ailende esinde medeni degiller ve bu durumda sana zarar verebilirler. Bosanmayi 2 yil kadar sonra düşünüyorsun. Bu epey uzun bir zaman. O zamana kadar neler degisir neler. Ne yasadigini bilmiyorum ancak 2 yil bu evlilige katlanabilecek misin? Sen su ana bak, su ana odaklan problemlerin neler onu cozmeye calis. Zaten hemen bosanmayacaksin. Hamileligin getirdigi duygusallikla yanlis fikirlere de kapılabilirsin. Su an icin onemli olan yavrun. Yavrunu dunyaya getirdikten sonra sorunlarina tek tek cozumler getirmeye çalış.

Allah yardımcın olsun,nasıl bir ailenin içindesin bilmiyorum ama Doguluyuz demiş olmandan yola çıkarak ve gerçekçi olmaya çalışarak 3 çocukla seni başta kocan sonra da sülalesi hiçbir yere bırakmaz bırakmış olsa bile rahat vermez cocuklarimi bile bilincli yapamadım derken ama umarım bunlar olmaz ve sen kendine çocuklarina istediğin hayatı verebilirsin
Bu önündeki birkaç sene içinde olabildiğince kenara para koy birikim yapmaya çalış,neler yapabilirim ne iş bulup çalışabilirim diye düşün,çocuklarından 2 tanesini kolaylıkla okula verebilirsin ama doğacak olanı naparsin bilmiyorum en az 2-2 buçuk yaşına gelmiş olsun ki uygun bir kreşe verebilesin ama onların fiyatlarını da hesaba katmalisin tabi,merdiven altı bir yere bırakırsan Allah korusun şiddet bile görebilir
Çok gencsin elbette yeni bir hayata başlayabilirsin ama çocuklarıma bakabilirim huzurum olur diyebiliyorsan bu yola çık

22 yaşındayım biri 5 biri 3 yaşında çocuğum var 6 satlikta hamileyim birikim yapip boşanmayı düşünüyorum. Şimdi değil dogumdan 5 6 ay sonra kadar. Ailem çocuklarımı almıyor bende bırakamam zaten ama doğuluyuz ve ayrı eve çıkmama ne tepki verilir korkuyorum. Ekonomik özgünlüğün yok rezil olursun vs. Demeyin çünkü çalışır kreşe yerleştirir bakarim,anne isterse olmayacak şey yok ama ailemden korkuyorum ya hayatjma kastederlerse. Cocuk niye yaptin demeyin bilinçli bir gebelik değildi.
Ah canım benim bence sen öyle güçlüsün ki eminim kimsenin güc veren fikrine ihtiyacın olmaz. Bi an anılarım geldi gözümün önüme 20 yasinda 2 aylik hamile 10 bin lira borcla anamin kapisina birakildim bi babam calisiyordu Allah razi olsun hepsinden bin ke, bana sahip cıktilar ki ben onlara arkami donup kacip gidil evlenmistim hamileligimi gecirdim annemin evinde oglumu dunyaya getirdim etraftaki herkez aldirsaydin bu cocugu babasiz buyutulurmu dediler hep ama bi an olsun aklimdan gecmedi aldirmak tam tersi onunla daha da guclendim şimdi oglum 2 bucuk yasinda ben ikinci evliligimi yaptim. Rabbim yardımcın olsun birikim yapma imkanin varsa biraz birikim yap sonra aile danımanliginin yardimlari var sosyal yardimlar var belediyenin ben 1 sene boyunca her ay 500 tl yardim aldim belediyeden sen hep güclü ol sen istersen herşeyi yaparsın

Back