- Emoji Skoru
- 4.661
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Anneadayi3
7 yaşında bizim paşa :), inşallah bakalım hayırlısıylaYani ben de o amaçla yazdım buraya zaten bir sürü insan var...aynen canım orası oyle benimkiler çekilir odalarına ablasi oyalar onu birlikte oynarlar ben de dinlenmiş oluyorum bu sırada çok iyi oluyor küçükte gelince ablasi abisi arasında buyur gider diye düşünüyorum...canım yap bence oğluna bir kardeş 3. 4. bilmem ama iki kesinlikle şart cunku kardeş kimseye benzemiyor hele büyüyünce mesela benim kız kardeşim olmasaydı napardim bilmem en büyük destekçim...canım oğlun kaç yaşında
. Dediğim gibi çocuk konusunda ailemin çok büyük kazığını yedim sağolsunlar. Yaşım 30, şimdi görebiliyorum yaptıkları haksızlıkları. evlendikten 3 ay sonra bebek müjdesi geldi, 22 yaşındaydım. ailem sanki felaket haberi gibi karşıladı, senelerce büyük hatama karşılık, kendimi kanıtlamaya çalıştım, tekrar gözlerine girebilmek için. Bir sürü aile saçmalıkları işte..
İnanıyorsun o yaşlarda. Şimdi erkek kardeşimin eşi de, benim o zamanki yaşımda, evliliğinin ilk ayında hamile kaldı. Herkes heyecanla bekliyor, tebrik tebrik üstüne. Kardeşimin düğününü ben yaptım tek başıma, o yüzden evaldım gibi bir yandan, en çok ben sevindim ama bizimkilerdeki, bu ikili tavrı görünce taşlar oturdu içime.
Kardeş önemli gerçekten, annemiz hasta, babam kardeşlerim yurt dışında. Erkek tarafı olarak bir düğünü tek başıma yaptım elhamdülillah. Ama bizimkiler meğerse zaten beni böyle işlerde kullanmak için ezmiş yıllarca, çocuk olup da eve bağlanınca işlerine yaramadım da pek.