![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Ben de hiç anlamadım öyle yazanları, saçma yani. İnsan akıl danışır, eşinle senin kararınız tabi ki ama burada her kesimden bir sürü tecrübeli insan var, pek çok şey paylaşırlar. Ayrıca burada yazarken, bir yandan da sesli düşünme imkanı buluyorsun.
Ben mesela, kendi tecrübeme dayanarak, 3. çocuk fikrini çok sıcak buluyorum.tek çocuğum var. arada uzun bir zaman bıraktım, kendi ailemin dolduruşuna gelerek. Çok saçmaymış.
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Tek çocuk çok daha zor. olsun akşam burada bahsettiğim görümcem geldi. Çocuklar içerde oynadı, biz sohbet ettik. Bu benim hiç bulamadığım bir lüks mesela, çocuklara siz gidin oynayın, biz oturuyoruz demek.
Hem aynı zamanda tüm sıkıntıları beraber çıkar, hepsi kendini kurtarınca sen rahat edersin. Uykusuz geceleri, bebek bezlerini ben çoktaaan geride bıraktım, şimdi tekrar başlamak mı?.
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Ödüm kopuyor..
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
artık önümüzdeki maçlara bakalım diyerek, 30 dan sonra 3 tane daha istiyorum, allah nasip ederse. allah tan büyük oğlum çok yardımcı olacak gibi, yaşı ve anlayışıyla. Bana da katkısı bu oldu, bebelere karşı anne oğul takımı kurduk