- 20 Temmuz 2013
- 316
- 598
-
- Konu Sahibi son mecnun
Cok cok tesekkurler..İmrendim
masaAllah Rabbim nasib etsin
hayalimi siz yaşayın insaAllah.
26da evlendim Şuan28 yaşında 8.5aylık bir kız evlat annesiyim 3.4çok isterdim çocuk.ama erken evlenmemek ve 1.5yıl sonra hamile kalmak sekte vurdu bana
bende 5.6yıl bekleyin diğerleri büyür ,ve size yeniden bi sevgi yumağı bi neşe gelir.benim abimle aramda 10yaş var onu çok seviyorum
anne için de tam bi yaşama baglilik.diğeri büyüyor gidiyor anneme bir yoldaş oldum babamda vefat etti 17yıl olacak.annem yalnız kalacakti falan bende en çok annecim için mutluyum tekne kazıntısı olarak
Rabbim hayırlı kul ve evlat etsin hepsini,güzel günlerini görün hep
Maasallah Allah bagislasin yas kacEn büyüğü 8 en küçüğü 2 yasında olan 4 Çocuğum var. Kalabalık aile seviyorum bende.
Elbette okulları, dersleri zor oluyor ama Allah bi kolaylığını veriyor.
Sende eğer kendine güveniyorsan doğur bence.
Sadece kendin değil, çocukların da psikolojik olarak hazır mı? Onların düşüncesi de önemli.
33 yasindayimMaasallah Allah bagislasin yas kac
Kesinlikle katılıyorum benim abimle arada 17 ay var tabiri caizse kedi köpek gibi büyüdük çocukların arası az olunca hem anne babaya hem çocuklara zor oluyor. Ama kız kardeşimle aramda 11 yaş var. Aramızdaki muhabbet çok farklı. Yaş farkı fazla olunca hem büyük çocuk kendine biraz da olsa yetebilecek durumda oluyor hem de annenin sorumluluğuna az da olsa yardımcı olabiliyorBen 27 yasindayim oglum iki yasinda kizim yeni dogdu.
Simdilik 3. Cocuk istemiyorum eger 3. Yu dusunursem 10 yil sonra isterim sanirim.
Nasilsa sizin durumunuzda da 3. Cocukla arkadas gibi buyuyemeyecekler kucuguyle 10 yas fark olsun da gercek abla abi gibi kardeslerini kollasinlar.
Biri 5.5 digeri 3.5 yasinda iki evladim varUykusuz gecelerim son bir senedir son buldu diyebilirim..
Kalabalik aile ortamini her zaman benimsemisimdir. Bu sebeple enaz 3 cocugum olsun istiyorum. Fakat gel gelelim zamanlamayi kafamda oturtamiyorum
Aralari cok fazla olsun istemiyorum diger yandan seneye 1.sinifa baslayacak oglumu dusunuyorum..
Birkac sene sonra dusuneyim desek iki okullu cocuk minik bir bebek daha da zorlanirmiyim acaba diyorum..
Bir 5-6yil sonra dusuneyim desem rahata alisir zor gelirmi acaba diyorum hem vucudum ilerleyen yasimda simdiki kadar kolay toparlanirmi diye endiseliyim..
Yani diyorum da diyorum
Varmi aramizda 3cocuk 4 cocuk buyuten anneler tecrubelerimizi paylasalim..
Buarada Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin
Bu devirde çocuk gerçekten zor...bence sefillik yasatacaksaniz sırf kendi egonuz için bilinçsizce çocuk getirmeyin sonra sorunlu çocuk ve büyükler oluyor...ben onun spor ayakkabısının markasına kadar düşünüyorum kaliteli yaşasın isterim...
30 yaşını geçtim, hala acaba bi çocuk yapsam mı diye sabah akşam düşünüyorum,ne karar verebiliyorum ne de cesaret edebiliyorum, bi tane doğursam bana yetecekte ama nasıl????Siz 28 yaşında 3. çocuğu düşünüyorsunuz,,MaşallahTebrik ettim ben sizi, nedir bu işin sırrı, ben nasıl cesaret etcem?
kendiniz istiyorsanız,maddi durumunuzda müsaitse yapın tabi ..
bence de ideal 2 .. rabbim bizlerede nasip eder insallah evlat ..
amin inşallah ..Insallah Allah isteyen herkese versin
Bu devirde çocuk gerçekten zor...bence sefillik yasatacaksaniz sırf kendi egonuz için bilinçsizce çocuk getirmeyin sonra sorunlu çocuk ve büyükler oluyor...ben onun spor ayakkabısının markasına kadar düşünüyorum kaliteli yaşasın isterim...