3. çocuk..

En büyüğü 8 en küçüğü 2 yasında olan 4 Çocuğum var. Kalabalık aile seviyorum bende.
Elbette okulları, dersleri zor oluyor ama Allah bi kolaylığını veriyor.
Sende eğer kendine güveniyorsan doğur bence.

Hay maşaallah nasıl bir enerjiniz var. Ben 32 yaşındayım hala çocuğum yok. Olsa da en fazla 2 tane isterim herhalde. Kalabalık aile güzel mi bilemem ama sadece kendi isteklerinizi göz önünde bulundurarak 3. çocuğu yapmayın lütfen. O çocuklara iyi bir gelecek verebileceğinizden emin misiniz?

Son düzenleme:
Cok
Cok cok tesekkurler..

Maasallah Allah bagislasin yas kac

Uc cocugum var. Yaslar 8,5,2. Yardimcim yok. Herseyi yanliz yapiyorum. Iki kucuk bir saat uzun uyusunlar diye buyuk kizim bur saat erken kalkmak zorunda. Kucugun oglen uykulari hep ablalarina gore ayarli. Zor mu? Cooookkkk. Iki aylik bebekle sokakta, karda kista, acikir , uyumak ister; ya da uyuyordur uyandirilir. Ama ablayi okuldan almak lazimdir. Offfffff zor yardimcisiz daha da zor. Ama sevgileri......

Kesinlikle katılıyorum benim abimle arada 17 ay var tabiri caizse kedi köpek gibi büyüdük çocukların arası az olunca hem anne babaya hem çocuklara zor oluyor. Ama kız kardeşimle aramda 11 yaş var. Aramızdaki muhabbet çok farklı. Yaş farkı fazla olunca hem büyük çocuk kendine biraz da olsa yetebilecek durumda oluyor hem de annenin sorumluluğuna az da olsa yardımcı olabiliyor

canım Allah bağşlasın cocuklarını annem 3 çocuk büyüttü zord tbiki oğluşumuz 7 yıl sonra aramıza katıldı ben ve kızkardeşim okulluyduk 3 numaraya gebeyken çok zorlandı doğuma yakın okul tatil girdi be sğlık sorunlarından okulu bırktım şimdi komşum senle aynı 2 kızı okula gidyo tabi okullar aynı okul değil 8 aylık oğlu var arada bize bırakır 3 çocuk zor tabiki yaşın 28miş bence biraz ara ver vicut dinlensin

Bu devirde çocuk gerçekten zor...bence sefillik yasatacaksaniz sırf kendi egonuz için bilinçsizce çocuk getirmeyin sonra sorunlu çocuk ve büyükler oluyor...ben onun spor ayakkabısının markasına kadar düşünüyorum kaliteli yaşasın isterim...

maddi manevi bakabilecek durumda isen neden olmasın ama ben 3 çocuk düşünemiyorum 2.yi 2 3 yıla kadar istiyorum Allah kısmet ederse

Allah Gönlünüze göre versin... Ben anneliği anneliğin ne kadar zor olduğunu bebeğim olunca anladım siz ne güzel zor dönemleri atlatmışsınız bana kalsa tek çocukla kalmak isterim ona dört dörtlük yetebilmek adına.. Bu devirde çocuk büyütmek onun sorumluluğunu almak çok zor herşey maddi değil manevi açıdan onu tatmin edebilmek yetişebilmek doğan büyüyo felsefesiyle yaşayan yada Allah rızkını verir bi şekilde diye doğum yapan çok insan var günümüzde...

30 yaşını geçtim, hala acaba bi çocuk yapsam mı diye sabah akşam düşünüyorum,ne karar verebiliyorum ne de cesaret edebiliyorum, bi tane doğursam bana yetecekte ama nasıl????Siz 28 yaşında 3. çocuğu düşünüyorsunuz,,Maşallah Tebrik ettim ben sizi, nedir bu işin sırrı, ben nasıl cesaret etcem?

Karun da olsam marka takintili doyumsuz bir cocuk yetistirmek istemem bu apayri bir konu..

Ha 5 tanede cocugum olsa ayakkabisiz gezdirmeyecek kadar imkanim var cok sukur

Sen bi kucagina al hele giden niye gec kaldim diyeceksin emin ol annelik tarifsiz bir mutluluk gec kalma bence

kendiniz istiyorsanız,maddi durumunuzda müsaitse yapın tabi ..
bence de ideal 2 .. rabbim bizlerede nasip eder insallah evlat ..

Spor ayakkabısı markalı olunca mı mutlu olacak?
Üç kardeşiz ve hiçbir marka ayakkabıya değişmem kardeşlerimi
Kendine güvenen yapsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…