3. çocuk..

Yaşınız genç daha 5-6 yıl bekleyin derim, yardım edeniniz olsaydı beklemeden yapın derdim, kalabalık aile iyidir, maddiyat düşkünü olmayan manevi yönü kuvvetli birbirlerine bağlı çocuklarımız olur inşaallah:)

Bende 32 yaşında iki çocuk annesiyim, sezaryan olmasaydım dört bile düşünüyordum:) ama bir daha sezaryan istemiyorum ikincide panik atak geçirdim.

Cok gecmis olsun size..
En buyuk temennim tesekkur ederim:KK66:
Sizin evlatlarinizda ailesine insanlara hayirli olanlardan olurlar insallah..

Sevgilerimle:KK24:

Yaşınız genç daha 5-6 yıl bekleyin derim, yardım edeniniz olsaydı beklemeden yapın derdim, kalabalık aile iyidir, maddiyat düşkünü olmayan manevi yönü kuvvetli birbirlerine bağlı çocuklarımız olur inşaallah:)

Bende 32 yaşında iki çocuk annesiyim, sezaryan olmasaydım dört bile düşünüyordum:) ama bir daha sezaryan istemiyorum ikincide panik atak geçirdim.

Neden ? 2. Sezaryen riskli mi oluyor

Neden ? 2. Sezaryen riskli mi oluyor

riskten değil ben ilk doğumumuda sezaryan istemedim mecburen oldu ağlayarak girdim doğuma, ikinciyi normal doğum istedim eşim dahil herkes engel oldu dr da bulamadım, sezaryan istemediğim için korkarak girdim öleceğim sandım hatta emindim öleceğimden o kadar takmıştım:KK43:

ameliyat anında ruhen kötü oldum ama sonrası rahattı bu sefer

normal doğum hakkım elimden alındı diyorum kabullenemiyorum.

riskten değil ben ilk doğumumuda sezaryan istemedim mecburen oldu ağlayarak girdim doğuma, ikinciyi normal doğum istedim eşim dahil herkes engel oldu dr da bulamadım, sezaryan istemediğim için korkarak girdim öleceğim sandım hatta emindim öleceğimden o kadar takmıştım:KK43:

ameliyat anında ruhen kötü oldum ama sonrası rahattı bu sefer

normal doğum hakkım elimden alındı diyorum kabullenemiyorum.

Benim de herseyim normaldi ama doktor çok korkuttu beni zaten hastaneye giderken korkuyordum soyledikleri kanimi dondurdu resmen sezeryan oldum 2. de oyle olacak muhtemelen. o yuzden sordum :))

Benim de herseyim normaldi ama doktor çok korkuttu beni zaten hastaneye giderken korkuyordum soyledikleri kanimi dondurdu resmen sezeryan oldum 2. de oyle olacak muhtemelen. o yuzden sordum :))

yok yok ikinci çok daha rahat oldu çabuk toparlandım için rahat olsun:)

Spor ayakkabısı markalı olunca mı mutlu olacak?
Üç kardeşiz ve hiçbir marka ayakkabıya değişmem kardeşlerimi :nazar:
Kendine güvenen yapsın bebeğini.
Hanfendi sadece ornek verdim detay düşündüğümü bu devirde parasız cenaze bile kaldırılmıştır 2 dil bilen çocuklar hep önde ilerde kaliteli yaşasın isterim tabiki mutlu olur herşeyin en iyisine sahip sevilen bir çocuk olursa...

X