- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
Spor ayakkabısı markalı olunca mı mutlu olacak?
Üç kardeşiz ve hiçbir marka ayakkabıya değişmem kardeşlerimi
Kendine güvenen yapsın bebeğini.
Hay agzina saglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor ayakkabısı markalı olunca mı mutlu olacak?
Yaşınız genç daha 5-6 yıl bekleyin derim, yardım edeniniz olsaydı beklemeden yapın derdim, kalabalık aile iyidir, maddiyat düşkünü olmayan manevi yönü kuvvetli birbirlerine bağlı çocuklarımız olur inşaallah:)
Bende 32 yaşında iki çocuk annesiyim, sezaryan olmasaydım dört bile düşünüyordum:) ama bir daha sezaryan istemiyorum ikincide panik atak geçirdim.
Neden ? 2. Sezaryen riskli mi oluyor
riskten değil ben ilk doğumumuda sezaryan istemedim mecburen oldu ağlayarak girdim doğuma, ikinciyi normal doğum istedim eşim dahil herkes engel oldu dr da bulamadım, sezaryan istemediğim için korkarak girdim öleceğim sandım hatta emindim öleceğimden o kadar takmıştım
ameliyat anında ruhen kötü oldum ama sonrası rahattı bu sefer
normal doğum hakkım elimden alındı diyorum kabullenemiyorum.
Helal olsun vallahi
25 yaşındayım ben daha 1.ciye cesaret edemiyorum :)
Benim de herseyim normaldi ama doktor çok korkuttu beni zaten hastaneye giderken korkuyordum soyledikleri kanimi dondurdu resmen sezeryan oldum 2. de oyle olacak muhtemelen. o yuzden sordum :))
100 bayana sordum, 99 u sizin dediğinizi diyorİnanayım mı bilemedim, emin olamıyorum, korkuyorum, doğurmak, büyütmek, ömür boyu sorumluluğunu almak ürkütüyor beniSen bi kucagina al hele giden niye gec kaldim diyeceksin emin ol annelik tarifsiz bir mutluluk gec kalma bence
Oğlun 1. sınıfı atlatsın sonra düşün derim.
1. sınıf ilk dönem sizi oldukça yoracak çünkü :)
100 bayana sordum, 99 u sizin dediğinizi diyorİnanayım mı bilemedim, emin olamıyorum, korkuyorum, doğurmak, büyütmek, ömür boyu sorumluluğunu almak ürkütüyor beni
Hanfendi sadece ornek verdim detay düşündüğümü bu devirde parasız cenaze bile kaldırılmıştır 2 dil bilen çocuklar hep önde ilerde kaliteli yaşasın isterim tabiki mutlu olur herşeyin en iyisine sahip sevilen bir çocuk olursa...Spor ayakkabısı markalı olunca mı mutlu olacak?