3. çocuk..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Biri 5.5 digeri 3.5 yasinda iki evladim var Uykusuz gecelerim son bir senedir son buldu diyebilirim..

Kalabalik aile ortamini her zaman benimsemisimdir. Bu sebeple enaz 3 cocugum olsun istiyorum. Fakat gel gelelim zamanlamayi kafamda oturtamiyorum

Aralari cok fazla olsun istemiyorum diger yandan seneye 1.sinifa baslayacak oglumu dusunuyorum..

Birkac sene sonra dusuneyim desek iki okullu cocuk minik bir bebek daha da zorlanirmiyim acaba diyorum..

Bir 5-6yil sonra dusuneyim desem rahata alisir zor gelirmi acaba diyorum hem vucudum ilerleyen yasimda simdiki kadar kolay toparlanirmi diye endiseliyim..

Yani diyorum da diyorum

Varmi aramizda 3cocuk 4 cocuk buyuten anneler tecrubelerimizi paylasalim..

Buarada Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin

Kaç yasındasınız

Masaallah aynı yaştayız ben daha yeni hamileyim bu sene hamilelik dusunurseniz doğana kadar büyük çocuk okula baslıcak yanınızda anne kaynana yada destek olacak herhangi biri varmı...benim arkadaşımın 2 cocucu biri okula baslarken diğeri doğdu çok zorlandı hep yanında kaynanası vardı hergun sabah aksam yanındaydı yoksa yapamazdı sizinde destekcınız varsa birde maddi olarak yeterliyseniz sizin için daha kolay olur herşey

Ben 27 yasindayim oglum iki yasinda kizim yeni dogdu.
Simdilik 3. Cocuk istemiyorum eger 3. Yu dusunursem 10 yil sonra isterim sanirim.

Nasilsa sizin durumunuzda da 3. Cocukla arkadas gibi buyuyemeyecekler kucuguyle 10 yas fark olsun da gercek abla abi gibi kardeslerini kollasinlar.

Amin cok Tesekkur ederim

Bu da farkli bir bakis acisi tabii..

hayirli evlatlar olsunlar gule gule buyutun

çocuklarimin yasi 6.5 5 ve 2 aylik sonuncu

kizim ilk okul birdeydi bu sene çok odevi yokdu,asil odevler seneye basliyormus
aksam uçunun uyku saati çakisinca biraz zor oluyor ama onun disinda iyyiz
uçuncunun derdi baska otekilerin baska
buyukleri biliyorsun dur zaten ne dertleri oluyor
kuçukdede simdilik gaz oluyor , buyukler surekli opmek istiyor falan

uç çocuguda buyuk olan varsa bende o tecrubeyi okusam :)

fikrimi soracak olursan nasil olsa yapicam diyorsan yap 3. yu, hamilelik 30dan sonra daha bi zor oluyor ( ben 30 yasindayim )

Masaalh Allah bagislasin..

Cok rahat anlatmissiniz ne guzel eminim illaki zorluklari saymakla bitmez ama boyle her firsatta aglamayan anneleri nadir goruyoruz maalesef..

Masaalh Allah bagislasin..

Cok rahat anlatmissiniz ne guzel eminim illaki zorluklari saymakla bitmez ama boyle her firsatta aglamayan anneleri nadir goruyoruz maalesef..
saol amin insallah, cumlemizinki ..

benim esimin is saatleri çok yogun , yardim edecek kimsem yok .. arada kafama bi huni u takacak duruma geliyorum ama çabuk geçiyor :))))

ama ben ilk buyuklerde çokkk zorlandim onun yaninda bu devede kulak :)
buyuk kiza veriyorum salliyor ben yemegimi ocaga koyabiliyorum çok zorlanirsam
bez getirip goturuyolar,sofra topluyolar ,herkes kendi isini yapip sorumluluk aliyor bizimevde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…