3. çocuk..

Benimde yanimda kimsem yok aslinda..

Huniyi takmayan anne yoktur skma canini. Ne guzel bir duzen kurmusun Allah bozmasin.. Buyuklerde daha cabuk buyuyorlar bu sorumlulklarla bunlar olumlu yanlari..

Benimde yanimda kimsem yok aslinda..

Huniyi takmayan anne yoktur skma canini. Ne guzel bir duzen kurmusun Allah bozmasin.. Buyuklerde daha cabuk buyuyorlar bu sorumlulklarla bunlar olumlu yanlari..
insallah , çocuklar buyudukçe kendilerini asip cevap verme kapasitelerini, hayir deme fonksiyonlarini çogaltiyolar :))
kuçukken çok kolay buyukken zozlsoiyor hersey,bunu bide çocugu ergnelikde olana sormak lazim gerçi :))

insallah , çocuklar buyudukçe kendilerini asip cevap verme kapasitelerini, hayir deme fonksiyonlarini çogaltiyolar :))
kuçukken çok kolay buyukken zozlsoiyor hersey,bunu bide çocugu ergnelikde olana sormak lazim gerçi :))

Evet pek kimse yok galiba bunu icraata doken

O kadar çok istiyorum ki 3. cü çocuğu ama maalesef eşim istemiyor...bide benim yaşım 38 en fazla 1 yıl daha şansım var ama biraz uzak bir ihtimal...Rabbim kızlarıma uzun ömür versin...

O kadar çok istiyorum ki 3. cü çocuğu ama maalesef eşim istemiyor...bide benim yaşım 38 en fazla 1 yıl daha şansım var ama biraz uzak bir ihtimal...Rabbim kızlarıma uzun ömür versin...

Eslerin boyle onwmli bir konuda uyusamamasi zor bir durum..

Hakkinizda hayirlisi ins.

benim cocuklariminda biri 5,5 dig er i 4 küçüğü 6 aylik. Bende genis aileyu seviyorum. ama son ikisu kazayla oldu . tam rahata erdim dedim oğluma hamile kaldim. iyu ki olmuş. seneye kızım okula başladığında 1yaşında olacak inşallah. cok da zorlanmiyorum.
velhasıl kelam eger 3 çocuk yapacaksan hemen yap :)

Kucağınızda kundakla büyük çocuğunuzun okuluyla sosyal hayatıyla ihtiyaçlarıyla nasıl ilgilenebileceksiniz?

32 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var ve başka çocuk istemiyorum ama yaşınız ideal bence hmn yapın 30 dan sonrası daha zor

Bende 3 çocuğum olsun istiyorum ve bu sorular benimde kafamda. Gerçi benim çocuklar seninkilerden küçükler henüz rahata eremedim ama yinede 3. Nezaman olmalı diye düşünüyorum. Seneye ana sınıfına gidecek kızım. Galiba ben şimdi cesaret edemeyip 3-5 sene sonraya bırakacağım. Yanımda kimsem yok yetemeyebilirim.

eğer çalışmıyorsanız kendinize güveniyorsanız neden olmasın. ben eğer çalışmıyor olsam bende 2. çocuğu düşünürdüm. üç bana fazla ama:) şu an ben bir tanesine yetemiyorum bir kaza olsa ne yaparım diye düşünüyorum. siz eminsiniz demekki benim kadar zorlanmıyorsunuz aktif olarak yetebiliyorsunuz çocuklara. o zaman en iyisi yaşınız gençken yapın.

Benim 2. Çocuktan 11 sene sonra 3. Kaza diyelim suanda 17 yasinda
zor kabullendim Allahin hediyesiymis evimize neşe katdi
Ikisi evli hamdolsun yanliz kalmadik o var
ama aldirmayi düşünmüştüm , şükür öyle bir hata yapmamışim
annelik duygusu yaş ilerleyince ağır basdi

İmrendim
masaAllah Rabbim nasib etsin
hayalimi siz yaşayın insaAllah.
26da evlendim Şuan28 yaşında 8.5aylık bir kız evlat annesiyim 3.4çok isterdim çocuk.ama erken evlenmemek ve 1.5yıl sonra hamile kalmak sekte vurdu bana
bende 5.6yıl bekleyin diğerleri büyür ,ve size yeniden bi sevgi yumağı bi neşe gelir.benim abimle aramda 10yaş var onu çok seviyorum
anne için de tam bi yaşama baglilik.diğeri büyüyor gidiyor anneme bir yoldaş oldum babamda vefat etti 17yıl olacak.annem yalnız kalacakti falan bende en çok annecim için mutluyum tekne kazıntısı olarak

Rabbim hayırlı kul ve evlat etsin hepsini,güzel günlerini görün hep

Aynı yaştayız ve sıfır çocuk.
Hatta siz nasip olursa üçüncüyü doğurduğunuzda da benim hala sııfır olacak gibi.
Aslında kardeşler arasındaki en ideal yaş aralığı 3-5 tir.
Zamanlama olarak bu sene sonu düşünebilirsiniz.
Ama küçücük bir ayrıntıyı hatırlatmak isterim, üç çoğunuzu da en iyi şekilde eğitebilmek, okutabilmek, yaşatabilmek için imkanınız var mı?
Masraf iki iken, üç olacak çünkü.
Eğer üçüncü çocuğunuzun olması, hepinizin yaşam kalitesini düşürecekse; bence bir daha düşünün.

Evlenmeden önce benim hayalimde 3 çocuktu. Evlenince bu fikrim tamamen değişti bakabilir miyim bilemiyorum simdi 3.5 yasinda bi kızım var bende 2. cocuk konusunda kararsızım simdi mi olmalı zamana mı bırakmalıyım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…