3. Çocuk istemeli miyim??

Hayır bunları kartal eğitim araştırmadaki genetikçi söyledi
Bizim başından beri öğrenmeğe çalıştığımız şey size bu bilgilerin 10 gün yoğun bakımda yatan bebeğiniz için mı söylenip soylenmedigiydi. Anladığım onun için söylememiş genel bi bilgilendirme yapmış. Taşıyıcı olmayan bebek için her şeyi yaşayabilirsiniz dememiş.

Evet aynen..bende uzun uzun anlatmaya çalıştım kafanızı karıştırdıysam kusura bakmayın

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Ben yeni transfer oldum taşıyıcı veya tamamen sağlıklı o bilinmiyor.. inşallahh bebeğim tutunuyordur yakına öğreneceğim. Allah sonumuzu güzel etsin. Hepimiz doğru kararlar alalım yavrularımıza kavuşalım.

Anladım ve biraz rahatladım eğer o söyledi deseydiniz endişe ederdim çünkü Nazan hanımın
Amin inşallah Hayırlısı ile sağlıkla tutunur kucağıniza alırsınız..hayırlı geceler..

Gerçekten bu konu çok sinirlerimi bozdu arkadaşlar. Şu forumda insanların bir şeyden emin olmadan evet kesin o yüzden oldu demeesi beni artk çok yıpratmış bunu fark ettim. Saatlerce 1 cümle almak için uğraşıyoruz. Benim psikolojim artık kaldırmıyor sanırım bunu fark etttimm. Hâlâ kafama bi sürü şey takılıyor hasta çocuğumla ayni tedavi uygulandı o şekilde kurtuldu diyor konu sahibi. Ee bizim başımıza gelse biz mı solicez doktora ne tedavisi uygulanacağını.. diyelim translokasyondan değil ne alaka aynı tedavi ozaman. Gerçekten artık kafayı yedim düşünmekten. Madem öyle doktorlar neden taşıyıcı çocuğa ya da taşıyıcı olmayan çocuğa sağlıklı diyor. Tüm psikolojim gerçekten alt üst oldu benim artık.

Hanımefendi hassasiyetinizi anlıyorum ama ben yaşamadığım biseyi yaşadım diye yazmadım yaşadıklarımı da uzun uzun anlattım...ve hiç bir zaman doktor translokasyon dan sebeptir dedi demedim güzelce okuyun isterseniz üzerine basa basa biz bu şekilde düşündük dedim kaldı ki yaşadıklarım translokasyon adlı arkadaşın yaşadıkları ile ayni...madem kafanız bu kadar bulanıyor asıl foruma yazın benim burda sorduğun şey tamamen farklıydı konu nereye geldi..Ben olayı böyle yaşadım doktorlar bana bunları söyledi siz farklı yaşamışsınız..lütfen yapmadigim biseyi ısrarla yaptınız diye yazmayin artık yeter...

Yaşadıkları değil yazdiklari olacaktı şimdi onda da bişey bulursunuz

Ve şu an geri döndüm bütün mesajları okudum hiç bir yerde doktor translokasyon dan dolayı bunu yaşadınız dedi yazmamışım ve hâlâ siz nasıl bunu savunuyorsunuz anlamadım...benim rahatsızlığım bu ama neden oldu bilemiyoruz diye üzerine basa basa da yazmışım yani..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum belki de ondandır demişim..siz nasıl böyle anlayabiliyorsunuz anlayamadım..isterseniz baştan sona bi okuyun tekrar hem belki sizinde içiniz rahat eder

Kendi aile sağlığınız için istememelisin fakat her şeyde bir hayır vardır size kalmış. Allah yardımcınız olsun inşallah

ben sizi suçlamıyorum yanlış anladiniz beni. Bu ve benzer mesajlarda doğdu aynı sorunu yaşadı doktor translokasyon bağımızdı demedi translokasyonlunolanla aynı tedavi uygulandı dediniz ya ısrarla anlamaya çalıştım. Bi de ilk mesajınız da çocuğum yoğun bakımda kaldı ben tranalokasyonluyim dediniz sonrasında da doktor söyledi dediginiz için yazdım. Gerçekten kafam çok.bulandi artık. Size kızmak değil ama neden böyle anladığımı anlarsınız okursanız sizde. Aynı tedavi uygulandı eski dosyaları çıkardık vs doktor da ondan bağımsız demedi dediniz. Olan bu yoksa size dediğim bisi yok. Siz olanı anlatmissiniz

Ben böyle bir saglik sorunum olsa çocuğumun hayati ustune asla kumar oynamazdim. Ya saglikli olurda fikrinden ziyade ya saglikli olmazsa ya kalici şekilde bir engeli olursa diye düşünür ona hayati zindan etmekten ödüm kopardı. Kizinizin kiz kardesi olunca yillar sonra onunla cok iyi anlasacagi ne malum? Bu da bir kumar. Bu kadar ihtimaller denizinde bogulmaya gerek yok. Allah evlatlariniza uzun saglikli omurler versin

Yaşadıkları değil yazdiklari olacaktı şimdi onda da bişey bulursunuz
hanımefendi ben sizi suçlamıyorum siz yanlış anladiniz beni. Aynı sorun yaşandı aynı tedavi ile kurtuldu dediniz bu beni çok üzdü açıkçası. Sadece sizin için değil genel olarak forumda bi şeyi anlamak için on mesaj atmamız gerekiyor . En başından deseniz belki ben de bunkadarnisrarla sormicamm cunki çok hassas bi konu inanın. Anlatması çok zor. Ben size söyledim yazdım arada kaynadı mı.bilmiuorum ama doktor bağımsız değil dediniz hatta diğer arkadaşlar da yazdı ondan sonra bağımız olabilir dediniz. Bu mesajlar böyle anlamama sebep oldu bakın okuyun. Ama ben size kızmıyorum siz de yaşadıklarınızı anlatmışsınız sonuç olarak herkesin derdi kendine büyük ben bunu anlıyorum. Bi de ısrarla soruyorum çünkü bizden sonra gelen okuyanlar üzülsün istemiyorum çünkü ben ağlayarak okuyordum bu yazılanları... umarım anlatabilmisimdir. Çok zor inanın cımbızla laf almak ısrarla sormak . Yanı ben rahat etmiyorum ben şimdi doktoruma da sorucam . Siz çocuğuma hasta çocuğuma aynı tedavi uygulandı ve kurtuldu diyorsunuz ben eminim ki bizden sonra gelen okuyanlar da nasıl bi tedavi diye düşünecekler anlatabildim mi. Sözl

Eklentiler

• 20200831_100344.webp
    38 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200831_100240.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200831-095348_Chrome.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200831-094423_Chrome.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20200831-094401_Chrome.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 15
Tup bebej genetik ile saglikli embriyolar seciliyor

bakin vefat eden bebekten sonra gittik zaten genetik araştırmaya hani neden böyle oluyor diye ve doktor o zaman söyledi herşey yaşanabilir diye ve sonra kızım oldu aynı sorunlar yaşandı ama aynı tedavi uygulanmadi vefat eden bebekte en son yapılan işlem bu bebekte ilk önce yapıldı ve yine ilk 5 gün her şeye hazır olun dendi bize..şunu da belirteyim doğum yaptığım hastane ve rahatsızlığımi ortaya çıkaran hastane tamamen birbirinden bağımsız ayrı hastaneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…