3.cocuga gebe kalma korkusu

asla egondan falan yazdığını düşünmedim, farkındayım sende başına geleni paylaşıyosun.üzüntümden cümlelerimi yanlış seçmiş olabilirim, sende beni yanlış anlama.
haklısın Rabbim hepimizi farklı şekilde imtihan ediyo

Bizde sebepsiz hamile kalamiyoruz maşallah sizee

Çok korktum şimdi bende yasmin kullanıyorum dakik bir şekilde eşim de korunuyor...İmkansız değil yanii
ablam bu yasminden hamile kaldim dedi dr biraz beynini yor bakalim almadigin gun varmi demis cok zor hapla hamile kalmak ablam dusunmus ve 2 gun almamis o ara hamile kalmis demekki benimde bir arkadas var her 2 yilda bir dogurur 6 tane cocugu var ne zaman gorsem korunurken kaldim der en son gecen dedi en son patladim bacim sen korunmayi bilmiyorsun ne hikmetse elinde patliyor dedim nasil korunuyorsun bi de bakalim deyince sut korur demisler oyle kalmis buna korunma yontemi diyor ikincisi geri cekilme yada aninda disari cikariyorum banyoda dedi iste bunlar korunma yontemleri degil bayanlar kesinlikle yanlis sonra elinizde patliyor kackez bilgilendirme kurslarina katildim bunlar kulakdan dolma bos korunma takdikleri kesinlikle tipda yeri yok konu sahibi arkadas benimde tikir tikir gelen adetim ne zaman dukan diyeti yaptim 2 ay adet olmadigimi bilirim bazen yediklerimiz bile etkiliyormus test yap biran once

Çok korktum şimdi bende yasmin kullanıyorum dakik bir şekilde eşim de korunuyor...İmkansız değil yanii
Hamile kaldığımda yaşadığım şoku anlatamam.
kaç tane test yaptım evde, 3 kere ayrı hastanede kan aldırdım o kadar kabullenemedim.
Çünkü benim bi de 1 yaşında bi bebeğim var ve şuan için hiç ikinci bi çocuk planı kurmuyorduk.
Olunca oluyormuş, imkansız diye birşey yokmuş demek ki!

Peki sizin hic hapi almadiginiz unttugunuz gun olmis olabilir mi?

Aynen arkadasim emzirmek geri cekilme gibi yöntemler korunma yöntemleri değil bu arada iki bucuk yaşında oglum beş aylik kizim var etkin korunma yontemi araştırıyorum

Emzirmek yani süt anneyi korumaz, bu bir dogumkontrol yöntemi degildir, kacinci yüzyildayiz inanmayin böyle seylere...

ben spiralle korunuyordum canım, doğum sonrası taktırmıştım.
Doğumdan sonra 22 kilo vermiştim.Doktorum kilo verdiğin için spiral kaymış dedi.Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Spiralin doğumdan sonra en az 4 ay sonra takılması gerekirmiş. Çünkü rahim ancak kendini toparlarmış. Toparlamadan takıldığında da kayma oluşurmuş. Doktorum bana böyle bilgi vermişti. Sen doğumdan hemen sonra mı taktırmıştın?

Canım konu sahibi ben değilim gebelik gibi bir şüpemde yok da korunarak hamile kalanları okuyunca dahil oldum düzenli yasmin+prez.ile korunuyoruz Rabbim herkese dilediği zaman da versin.Mesela greyfurt 24 saat içilen ilacın etkisini yok diyormuş diye duydum eve sokmaz oldum duyduktan sonra

Bu kadar korkuyorsanız ve kendinizden emin değilseniz seks yapmaktan vazgeçin. Bunda çaresiz kalacak ne var? Öyle yaşamaktansa...

doğumdan 3 ay sonra taktırmıştım sanıyorum ve takan doktor beni bahsettiğin konuda hiç uyarmamıştı

başlığı okuyunca biran kendimi düşünüp 'ay Allah korusun' dedim. (28 aylık ve 6 aylık iki oğlum var). çok korktuğum bir durum

stres, beslenme, havalar etkileyebiliyor ama varsa da artık çıkar testte en iyisi bir test yapın en yakın zamanda,

Allah hayırlısını versin hakkınızda

pardon yorumunu şimdi gördüm adamolacakkız,
ben bi kez doğum yaptım bu ikinci olacak.
İlkinde hap kullanıyordum ama öyle saati saatine falan kullanmadım hiç.
Neticede o hap beni 2 sene korudu, sonra hamile olduğumu öğrendim (ilkine) ama çok dram yaşamadım.
Belki içmeyi unuttuğum bi gün bile olabilir, o kadar ciddiye almıyordum hap olayını.
Benim iki ablamda çok zor hamile kaldı, biri 6 yıl sonra biri 8 yıl sonra çocuk sahibi oldu.
Belki çevremde gördüklerimin etkisi vardı bilmiyorum, hamile kalmak kolay değil bulgusu yerleşti kafama belki.
Ama ikincisinde sağlam korunuyorum dememe rağmen oldu onu gerçekten kabullenemedim.
Maddi açıdan en batık, evliliğim açısından en çıkmazda olduğum dönemde öğrendim.
Bunda da bir hayır varmıydı acaba diyorum çünkü ben boşanma naraları atarken, hamileliğimi öğrendikten sonra eşim 360 derece döndü.Bildiğin ilk tanıdığım haline geri döndü.

Kontrol edemedigim dogum kontrol yontemine guvenmem.
O yuzden hep prezervatif + gericekilme , sonrada yirtik pirtik var mi diye kontrol etme yontemiyle korunduk. Hic sorun olmadi.
Lakin hamile kalmak benim icin korkunc bir sey degildi. Simdi 2. Cocuktan sonra bu korumamiza bir ekstra eklemeyi dusunuyorum.
3. Bir cocuk istemiyorum uzuuuuuuunca bir zaman.
Kesinlikle cocuk istemeyenler tek yontemle korunmamali bence. %1 hic dusuk bir ihtimal degil aslinda.

Canım ben dün seni konu sahibini hep birbirine katmışım kusura bakma bi yandan bebeğim bi yandan yemek telaşı derken öyle oldu affola bende şu an emziriyorum aklım çıkıyo eşim korunuyor ama insan korkuyo genede

Bir tane korunma yöntemi yetmiyo demek offff sinirlendim şu an

Konu sahibi test yaptın mı senin yöntemde mi işe yaramadı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…